Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eşkina için yardım lütfen
herkese hayırlı günler bana eşkina için güzel bir mera söyliyecek arkadaslar şimdiden çok teşekkürederim ve dua ederimAffet
NOT: ben avrupa yakasında fındıkzadede oturuyorum orarlara yakın olursa daha çok sevinirim Wink
Bul
bildiğim kadarıyla sarayburnunda geçtiğimiz senelerde yapıyodu ama şimdi varmı denemedim denemen lazım gökhan kayalık olan heryerde denemende fayda var
Bul
bilgi için saol onur abi aslında yenikapı ido nun orada cok guzel bı yer var kayalık acaba diyom orada olurmu gerçi hafta sonu gıdıcem hani baska bılenen bı yer varsa orayada gıdım dıyorum onur abi
Bul
Gideceğin tek yer var cankurtaran otel önü ama otelin adı aklıma gelmedi aslında eşkina geçişi bitti orada varsa mera balığı vardır orada batık var ondan orası yapar oda yaparsa
Bul
gökhan karşıda çok fazla av alanı bilmiyorum eşkina için bu taraflarda olası yerleri söleyebilirim ama eşkina gece avlanan bir balık olduğundan vesait sorunu yaşarsın istiyorsan tarif verim ama benim tafsiyem denemen alanı incele bak uygun görüyosan dene genelde kayaların yoğun olduğu ve durgun suları sevdiğini biliyorum o tip yerler varsa denemelisin
Bul
Harun yazdı:Gideceğin tek yer var cankurtaran otel  önü ama otelin adı aklıma gelmedi aslında eşkina geçişi bitti orada varsa mera balığı vardır orada batık var ondan orası yapar oda yaparsa

cankurtaranda ışıkları gecince denemek mümkün mırmırı oralardan alıyoruz cünki
Bul
evet abi benım dedigim yer tam eşkinalık biyer sessiz sakin ışıkda gelmıiyor oraya tahminimce çıkar diye düşünüyom yer tam olarak yenikapıdaki idonun oldugu yerde liman var yük gemileri yanaşıyor daha önceden istavrit için gitmişdim oraya ama cıkmadı baya kayalık bi bölge hemde sakin belki harun abide orayı görmüşdür
Bul
onur abi mırmır için nasıl yapmamız lazım açıgamı atıyosun yoksada kıyıdanmı avlanıyon
Bul
gokhan_27 yazdı:evet abi benım dedigim yer tam eşkinalık biyer sessiz sakin ışıkda gelmıiyor oraya tahminimce çıkar diye düşünüyom yer tam olarak yenikapıdaki idonun oldugu yerde liman var yük gemileri yanaşıyor daha önceden istavrit için gitmişdim oraya ama cıkmadı baya kayalık bi bölge hemde sakin belki harun abide orayı görmüşdür

bak orayı bende duymuştum hatta karagöz çıktığını ve mırmır çıkıyodu misina kalın kullan..
Bul
şu an mırmır olmaz daha sezonuna var olunca haberin kesin olur..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda Eşkina , Mırmır , İspari , Mercan , İzmarit gibi balıkların yerleri 34lonely 2 2,482 10-09-2012, 00:34
Son Yorum: 34lonely
  istanbul'da ava gitmek icin arkadas monawar 13 3,131 09-07-2012, 15:09
Son Yorum: rusan
  Levek İçin En İyi Canlı Yem Hangisidir. nihatkr 16 4,709 23-08-2010, 17:43
Son Yorum: levend
  turanlarada eşkina şov aahmet 22 5,192 16-08-2008, 16:40
Son Yorum: doktor
  Can Kurtaran da Lüfer Niyetine Eşkina muti34 20 5,153 05-12-2007, 15:24
Son Yorum: serdarbaykal
  Bu akşam Eşkina ya arkadaş aranıyor.. crazyhandsome 9 2,447 22-08-2007, 14:25
Son Yorum: crazyhandsome
  Silivri acil yardım lütfen!! Bektashi 5 2,273 04-07-2007, 18:24