Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aha,arkadasim can.
.....................................
Bul
hakan 200 lük misina aldım avuturalyaya geliyorum öldürdün bizi biz böyle balıgı nerede tutaçagızBoboBoboBobo
Bul
71 harika bir görüntü muhteşemsiniz hakoAlkisyanınızda olmayı istemeyen yoktur herhalde forumda istemem diyende kesin nazlanıyordurBoboBobo
Bul
ya bende bu resimleri gorunce oldum,bu tutulan yerler acik denizler,can benim gibi balik hastasi.bu baliklar guclu ve agir baliklar.gecen 700 dolarlik,takimi kopmus dipten buyuk cekerken 200 kilo var diyor.o sari motor 600 dolardan basliyor,kamis ise 800.1000 dolar arasi ama ,harika malzemeler.bu yaz.cok resimler olacak.
Bul
AlkisAlkishelal
Bul
süperüstü balıklar,tam spor yaptırır bunlar insana.inşallah bizede nasip olur birgün.
Bul
Hakan herşey mükemmel lakin fiatlarını görünce burada bu ava kaçımız çıkabilirdikki.Merakımı mazur ğör tutuğunuz balıkları nasıl değerlendiriyorsunuz.Saygılarımla.
Bul
orhanekmekci yazdı:Hakan herşey mükemmel lakin fiatlarını görünce burada bu ava kaçımız çıkabilirdikki.Merakımı mazur ğör tutuğunuz balıkları nasıl değerlendiriyorsunuz.Saygılarımla.

hakikaten balıklarda güzel, paylaşımda, tuttuğunuz balıklar öyle bir iki alie ile tüketilecek şeyler değil, nasıl değerlendiriyorsunuz onları
Bul
yorum yok.öyle balıkları gördükten sonra ne denir bilmiyorum.
Bul
Çımariva yazdı:Yok o kadar değil.Smile Ben TV de seyrediyorum. Çıkrık makinalı  kısa kamışı vücutlarına bağlayıp Çok kalın misinalarla balığı yora yora alıyorlar içeri...
Aynen öyle çıkrık ile çekiliyor ve yorduktan sonra teknaya kakıç ile alınıyor. Hako sen üye olduğundan beri senden açık denize çıktığında özellikle kılıç beklediğimi söylemiştim sanırım arkadaşın can ile bunu gerçekleştirmen artık uzak değil benim de en büyük hayallerimden biri 100 kilonun üstünde bir kılıç yakalamak. Can'a selamları ve hoşgeldinimizi iletirsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  aha,arkadasim can HakoAVUSTURALYA 14 2,938 25-01-2008, 18:06
Son Yorum: balıkçı_
  aha,arkadasim nick HakoAVUSTURALYA 24 4,099 25-10-2007, 20:10
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi