Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kastamonu Evrenyeli de avlanacağımız yerler !
:augenrollen: Kıskanmayın Embarrassed

[attachment=1172]

[attachment=1173]

[attachment=1174]

[attachment=1175]

[attachment=1176]

[attachment=1177]

[attachment=1178]

[attachment=1179]

[attachment=1180]
Bul
EEE ne zaman gidiyoruz.İlk 2-3 resimde orman harika .Beni ormana bırakın ben orda avlanırım.
Bul
Kısmetse gelecek hafta sonu cuma akşamından çıkıcaz. Cumartesi ve Pazar patlayana kadar balık yiyip rakı içicez. Balık tutucaz.. oooohhh
Bul
balıkta içmek biraz riskli iş.sapıtıpta suya falan düşmeyin derim.
Bul
Canığm balık tutarken ejn fazla 4-5 bira deviririm. Ondan bişi olmaz. Benim bünyem dayanıklıdır 4-5 bira bişi yapmaz. Ama akşam sofraya oturdum mu bir büyüğü lıkır lıkır içerim.

Sanki marifetmiş gibi ?
Bul
bende çok içerim.ama bir görsen bir oturuşta 2lt colayı deviririm.sadece biraz şişkinlik yapar.O nada katlanırım.
Bul
burhan dikkat
taş düşebilir ayu cıkabilir oralarda
haberin ola
Bul
nasıl yerler oralar yaww ben oraya gidecem 20 tane levrek tutmıcam resimden anladım levrek doludur oralar hem iskele hem kayalık orman altı varyaaa offff offfff of kolay gelsin dostum iiyi avlar sonucları gönderirsin artık Smile
Bul
:d LevreciBaba bana mail atar mısın nasıl levrek tutarım oralarda ? hepisini bi yazsana be abi hedi. e-post: dreemkeeper@hotmail.com
Bul
yaww dostum daha öncede cok yazdım ben kenardan hiç avlanmadım hep tekne ile uzun oltayla avlandım ama kenardan at çek sunu yemle avlanılabilinir veya canlı yem bırakabilirsen olabilir canlı teke veya karedesle cok güzel av olabilir en iiside karedes teke tek kanca tak bekle levrek bayılır karedese ama tekne varsa iş degişir biçok yerde anlattıgım gibi uzun olta tek kanca canlı yem süper yerler sorustur bi kesin levrek cıkması lazım oralardan kısacası kenardan av pek anlamam sadece çapariyle sallarım bogazda arada sırada asıl işim tekne ile benim uzun olta ile avlanırım genelde rastgele iyi av cıkar inşallah kolay gelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kastamonu'nun Alabalıkları aygroup 31 4,094 28-07-2009, 21:40
Son Yorum: aygroup

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi