Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kastamonu'nun Alabalıkları
Değerli Arkadaşlar....

Yine bu sezon bir kaç gün kalmak amacı ile Arkadaş gurubumuz ile Kastamonu iline gitmiştik....

Ben yaptığımız program gereği Alabalık yakalamak ile uğraşmadım..Arkadaşlarımız iyi bir avcılık yapmışlar ve kaldığımız bir hafta boyunca oldukça güzel balık tutmuşlardı..

Balıkların resimleri zaten avın güzelliğini gösteriyordu..

Bu sezon gittiğimiz avlarda tutulan balıkların resimlerinden ve manzaralardan seçerek sizlerle paylaşmaya çalıştım...Bu yılın balıkları bu kadar....Zaten dereler yavaş yavaş suyunu kaybettiği için sezonu kapadık....Artık deniz mevsimi de geldi zaten...

Alabalık konusunda önümüzdeki sezon kısmetse buluşmak üzere...

Sevgiler...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Oldukça bereketli bir av olmuş, arkadaşlarınızı ve sizleride tebrik ederim, doğayla başbaşa güzel bir hafta geçti sanırım...Teşekkürler...
AlkisAlkisAlkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
ahmet abi harika görüntüler bitiyorum alalara ...son rapor olması kötü yenilerine sağlık inşallah... sanki bunlar biraz ötekilere göre farklı üstündeki puanlar daha ri çok yakışıklılar amaAlkisafiyet olsun Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
uzman42 yazdı:Oldukça bereketli bir av olmuş, arkadaşlarınızı ve sizleride tebrik ederim, doğayla başbaşa güzel bir hafta geçti sanırım...Teşekkürler...
AlkisAlkisAlkis

Evet İsmail Kardeşim...

Çok güzel bir sezondu baştan sona...İlgine teşekkürler...

Selamlar..
Bul
araphüso26 yazdı:ahmet abi harika görüntüler bitiyorum alalara ...son rapor olması kötü yenilerine sağlık inşallah... sanki bunlar biraz ötekilere göre farklı üstündeki puanlar daha ri çok yakışıklılar amaAlkisafiyet olsun Rose

Sevgili Hüso...

Farklı derelerin balıkları farklı görüntüde oluyor.Bu da güzel bir örnek...

Sevgiler...
Bul
ahmet abim eline sağlık süper bir av olmuş alabalık etide çok lezzetli oluyo
afiyet olsun BoboAlkisAlkisAlkis
Bul
Ahmet abi ozleyecegiz alabaiklarin o muhtesem fotograflarini..
neyse artik denizdende guzel raporlar gelir
rastgeleSeerf
Bul
bereketli ve afiyet olsun abi.tebriklerAlkis
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
tebrikler ahmet abi şimdi bu güzel raporların müdavimiyken bir sene beklemek zor olacak yeni sezonunuz şimdiden daha bereketli olması dileğiyle rastgele selamlar. AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Kastamonu ili içinde yakaladığınız alabalıkların renklerine baktıkca bu balığa olan ilgim iyice artmakta desem yalan olmazGulumsetebrikler Ahmet bey size ve arkadaşlarınızaAlkisAlkisafiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Adapazarı ve Kocaeli'nin Alabalıkları aygroup 36 5,332 11-08-2011, 13:23
Son Yorum: ufuktan26
  Adapazarı'nın Alabalıkları aygroup 41 5,194 18-07-2009, 22:27
Son Yorum: Can ARSLAN
  Çanakkale'nin Alabalıkları aygroup 37 4,893 13-07-2009, 17:32
Son Yorum: aygroup
  Sezonun ilk ALABALIKLARI, Mehmet Usta 16 5,089 25-11-2006, 11:15
Son Yorum: ANTALYALI07
  Kastamonu Evrenyeli de avlanacağımız yerler ! SinekOltasi 9 2,453 08-09-2006, 13:17
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi