Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adapazarı ve Kocaeli'nin Alabalıkları
Değerli Arkadaşlar..

Bu sene muhteşem bir alabalık sezonu yaşadık. O kadar verimli ve zevkli geçen bir sezon oldu ki, tüm dönem boyunca avlanmaktan başka hiç bir şeye vakit ayıramadık.

Eğitim programımıza dahil olup arzu edilen seviyeye gelen arkadaşlarımız, bizllerle beraber derelere geldiler. Oldukça kalabalık guruplar ile ve sürekli olarak avlandık. Ben genelde uzun zaman bölgeden ayrılmadım. Yanımdaki kadro, planladığımız doğrultusunda sürekli olarak değişti. Böylece her arkadaşımıza bu harika ortamı göstermeyi başardık.

Sizrkülerin izin verdiği ölçülerin tamamı kadar balık tutuldu. Yani hakkımızı sonuna kadar kullandık. Tabii tuttuğumuz balıkların tamamını afiyetle ve beraberce yedik.

Birkaç manzara ve balıklar..

Sevgiler..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ne diyeyim ahmey abi manzara harika görünüyor ve insan orada olsam diyor.bereketli olsun rastgele Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:ne diyeyim ahmey abi manzara harika görünüyor ve insan orada olsam diyor.bereketli olsun rastgele Gulumse

orada olanların bile bihaber olduğu olaylar bunlar ortak,örnek benSmile
afiyetle Ahmet abi, otobüsle gelmedin diyemi terminale uğramadın SmileHappy
Bul
alabalık olan yerler ahmet abimden sorulur.vakit olsa bende öğrencin olmak isterdim balıklarda harika görünüyor.. ne diyeyim ustam allah oltana zeval vermesinAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
LeVrEkCi yazdı:ne diyeyim ahmey abi manzara harika görünüyor ve insan orada olsam diyor.bereketli olsun rastgele Gulumse

Sağolasın Nihatçım..

Senin bu sene bir karadeniz planın vardı yanılmıyorsam. Bildiğim kadarı ile sen de oralarda olacaktın zaten..

Sana da rastgelsin..
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:orada olanların bile bihaber olduğu olaylar bunlar ortak,örnek benSmile
afiyetle Ahmet abi, otobüsle gelmedin diyemi terminale uğramadın SmileHappy

Sevgili Ömer..

Biz genelde gece yolculuk eder sabah karanlıkta derede oluruz. Dönüş yorgun bir günün gecesi geç saatlerde olur. geçen sene çorum avında yarım saatlik mesafede Sevgili Hayrettin ustama bile gidemedim de çok ayıp ettim.

İnşallah özel sizleri ziyarete geleceğim. Hele Adapazarında çok arkadaş var sitem eden.

Bu yerleri sadece meraklıları bilir. Sana hemen adres de vereyim Serindere diye..)) Yabancı değilsin ne de olsa...

Sevgiler..
Bul
araphüso26 yazdı:alabalık olan yerler ahmet abimden sorulur.vakit olsa bende öğrencin olmak isterdim balıklarda harika görünüyor.. ne diyeyim ustam allah oltana zeval vermesinAlkis

İyi dileklerine çok teşekkürler Canım Hüsocum..

Rica ederim..Yaptığımız iş eğitim olmasına rağmen öğretmen yok bizde..Ben de dahil herkes öğreniyor, herkes talebe..

Adaşım ile beraber siz de sazan bırakmadınız Eskişehirde.Maşallah..Gözüm üstünüzde..))

Sizlere de rastgelsin..
Bul
Avlak ve eğitim alanı muhteşem görünüyor. Şu iç sularda avlanmayı bakalım ne zaman denemek nasip olucak
Bul
ALTAYLI yazdı:Avlak ve eğitim alanı muhteşem görünüyor. Şu iç sularda avlanmayı bakalım ne zaman denemek nasip olucak

Ercan Bey..

Beni onurlandırdınız..İlginize ve takdirlerinize teşekkürler.

Siz yeter ki isteyin..Şartları zorlar bir program yaparız.Tabii önümüzdeki sezona kısmetse..(Bu sene alabalık avını bitirdik)

Sevgiler..Rastgelsin..
Bul
aygroup yazdı:Ercan Bey..

Beni onurlandırdınız..İlginize ve takdirlerinize teşekkürler.

Siz yeter ki isteyin..Şartları zorlar bir program yaparız.Tabii önümüzdeki sezona kısmetse..(Bu sene alabalık avını bitirdik)

Sevgiler..Rastgelsin..
Bu gelip gitme işlerini en sıkı Kamil yapıyor dooğrusu ileride ben de aynen onun gibi yer zaman ayırmadan tam bir TURNE yapmaya niyetliyim. Artık kısmet
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kastamonu'nun Alabalıkları aygroup 31 4,162 28-07-2009, 21:40
Son Yorum: aygroup
  Adapazarı'nın Alabalıkları aygroup 41 5,345 18-07-2009, 22:27
Son Yorum: Can ARSLAN
  Çanakkale'nin Alabalıkları aygroup 37 5,063 13-07-2009, 17:32
Son Yorum: aygroup
  Sezonun ilk ALABALIKLARI, Mehmet Usta 16 5,183 25-11-2006, 11:15
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü: