Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ne diyeyim ahmey abi manzara harika görünüyor ve insan orada olsam diyor.bereketli olsun rastgele
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
alabalık olan yerler ahmet abimden sorulur.vakit olsa bende öğrencin olmak isterdim balıklarda harika görünüyor.. ne diyeyim ustam allah oltana zeval vermesin
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
LeVrEkCi yazdı:ne diyeyim ahmey abi manzara harika görünüyor ve insan orada olsam diyor.bereketli olsun rastgele 
Sağolasın Nihatçım..
Senin bu sene bir karadeniz planın vardı yanılmıyorsam. Bildiğim kadarı ile sen de oralarda olacaktın zaten..
Sana da rastgelsin..
tedirgin SaZaN yazdı:orada olanların bile bihaber olduğu olaylar bunlar ortak,örnek ben
afiyetle Ahmet abi, otobüsle gelmedin diyemi terminale uğramadın 

Sevgili Ömer..
Biz genelde gece yolculuk eder sabah karanlıkta derede oluruz. Dönüş yorgun bir günün gecesi geç saatlerde olur. geçen sene çorum avında yarım saatlik mesafede Sevgili Hayrettin ustama bile gidemedim de çok ayıp ettim.
İnşallah özel sizleri ziyarete geleceğim. Hele Adapazarında çok arkadaş var sitem eden.
Bu yerleri sadece meraklıları bilir. Sana hemen adres de vereyim Serindere diye..)) Yabancı değilsin ne de olsa...
Sevgiler..
araphüso26 yazdı:alabalık olan yerler ahmet abimden sorulur.vakit olsa bende öğrencin olmak isterdim balıklarda harika görünüyor.. ne diyeyim ustam allah oltana zeval vermesin
İyi dileklerine çok teşekkürler Canım Hüsocum..
Rica ederim..Yaptığımız iş eğitim olmasına rağmen öğretmen yok bizde..Ben de dahil herkes öğreniyor, herkes talebe..
Adaşım ile beraber siz de sazan bırakmadınız Eskişehirde.Maşallah..Gözüm üstünüzde..))
Sizlere de rastgelsin..
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Avlak ve eğitim alanı muhteşem görünüyor. Şu iç sularda avlanmayı bakalım ne zaman denemek nasip olucak
ALTAYLI yazdı:Avlak ve eğitim alanı muhteşem görünüyor. Şu iç sularda avlanmayı bakalım ne zaman denemek nasip olucak
Ercan Bey..
Beni onurlandırdınız..İlginize ve takdirlerinize teşekkürler.
Siz yeter ki isteyin..Şartları zorlar bir program yaparız.Tabii önümüzdeki sezona kısmetse..(Bu sene alabalık avını bitirdik)
Sevgiler..Rastgelsin..
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
aygroup yazdı:Ercan Bey..
Beni onurlandırdınız..İlginize ve takdirlerinize teşekkürler.
Siz yeter ki isteyin..Şartları zorlar bir program yaparız.Tabii önümüzdeki sezona kısmetse..(Bu sene alabalık avını bitirdik)
Sevgiler..Rastgelsin..
Bu gelip gitme işlerini en sıkı Kamil yapıyor dooğrusu ileride ben de aynen onun gibi yer zaman ayırmadan tam bir TURNE yapmaya niyetliyim. Artık kısmet