Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adapazarı'nın Alabalıkları
Değerli Arkadaşlar..

Önce bir hatırlatmada bulunmak istiyorum..Yayınladığım bütün Alabalık avları ,bu sene ,Alabalık avının serbest olduğu dönem içinde yapılmıştır.Uzun süreli ve devamlı seyahat ettiğimiz için günü gününe yayınlama imkanı olmayıp ,döndükten sonra böyle kısım kısım gönderebiliyorum.

Bu avımızı ,Adapazarı gibi balıkçısı çok bir ilimizde ,diğer yerlere göre suyu daha az bir bölgede yaptık.Buna rağmen oldukça iyi balık avlama imkanı bulduk.Dört kişi gittik.Arazi oldukça örtülü bir durumda idi.Tabii ki olta kullanma becerisi en ön plana çıkıyordu.

Olta kullandığımız bitki örtüsünü tarif edemeyeceğim için resimledim.Alabalıklarımız ise renk bakımından oldukça dikkat çekici idi..

Gerisini anlatmayıp resimlere bırakayım.

Sevgiler...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ahmet Abi sizi gerçekten tebrik ediyorum Alkis Çünkü bildiğim ve öğrendiğim kadarıyla avlanması zor ve özel olan balık türlerinden birisi de alabalıklar.Bu küçük çeneli canavarlar çok sığ ve taşlık alanlarda bile çok güzel saklanabiliyorlarmış duyduğuma göre Hi
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Ahmet Abicim tebrik ediyorum.
Yine vahşi doğa denecek bir yerde mükemmel bir av olmuş.
Bul
bereketli av olmuş usta tebriklerAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Maşallahın var Ahmet bey,bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
thunderbolt yazdı:Ahmet Abi sizi gerçekten tebrik ediyorum Alkis Çünkü bildiğim ve öğrendiğim kadarıyla avlanması zor ve özel olan balık türlerinden birisi de alabalıklar.Bu küçük çeneli canavarlar çok sığ ve taşlık alanlarda bile çok güzel saklanabiliyorlarmış duyduğuma göre Hi

Çok doğru duymuşun Nedim...

Zaten önce nerede saklandığını bilerek daha sonra oraya görünmeden mümkün olduğu kadar yanaşıp oltayı tam bulunduğu yere çok darbesiz bir şekilde kondurmak gerek..Öyle bir iş ki 10 santim hata kaldırmıyor..

Bu olayın en zor tarafı 15-20 metre uzaktan bunu başarabilmek...

Selamlar..
Bul
yycolak yazdı:Ahmet Abicim tebrik ediyorum.
Yine vahşi doğa denecek bir yerde mükemmel bir av olmuş.

Teşekkürler Yalçın..

Selamlar...
Bul
yalova tatar yazdı:bereketli av olmuş usta tebriklerAlkis

Sağolasın Erden Tuna...

Selamlar..
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallahın var Ahmet bey,bereketli afiyet olsunAlkisSeerf

Orhan bey..

İlginize teşekkürler..Sağolun...

Selamlar..
Bul
Ustam yine güzel bir av ve bir okadarda güzel bir rapor tebrik ediyorum.. Mükemmel...AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Adapazarı ve Kocaeli'nin Alabalıkları aygroup 36 5,625 11-08-2011, 13:23
Son Yorum: ufuktan26
  Kastamonu'nun Alabalıkları aygroup 31 4,243 28-07-2009, 21:40
Son Yorum: aygroup
  Çanakkale'nin Alabalıkları aygroup 37 5,134 13-07-2009, 17:32
Son Yorum: aygroup
  Sezonun ilk ALABALIKLARI, Mehmet Usta 16 5,217 25-11-2006, 11:15
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi