Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DİKAAAAT ! UYARI DIR
Son zamanlarda MSN lere yoğun bir virüs saldırısı var. Yeni bir virüs olması nedeniyle anti-virüs programları da bu konuda yetersiz kalıyor. Bizim tatar Erdem de bu virüszedelerden. Banada birçok arkadaşımın adına gönderdiler ama ben bütün saldırıları bertaraf ettim.
MSN lerinize bak sana resimlerimi yolluyorum-sana resim yolladım ama kimseye yollama-bak sana falancanın ( populer birinin adını veriyorlar) çıplak resimleri aç ta bak gibi bir mesaj ekinde dosya gelirse,bu dosyaları açmayın. Açtığınız takdirde sizin bilgisayara virüs bulaştığı gibi tüm MSN listenizi de ele geçiriyorlar ve sizin adınıza tüm adreslerinize de yolluyorlar.
Bul
uzun süredir yapıyorlar bu işi. uyarınız işin teşekkürler.

uzun lafın kısası tanımadığınız, bilmediğiniz yada ummadığınız bir msn gelirse aman dikkat!
Bul
evet aynen aldım ben ve tlf ile ulaşabildiklerime haber verdim bu yüzden msn açık değil formattan sonra düzelir inşallah benden gelen resim veya bilgileri lütfen kabul etmeyin kimde anti virüs prg varsa bunları bertaraf etcek siteye yollasın herkes faydalansın teşekkürler bide eşkiya hunter bana sen kimsin diye soruyo kardeşim sana bi kastım yok o anda kim benim penceremde on line ise onlara gitti pc yi kapattım ama oldu bir kere daha iki gün önce rapalacıyla konuşmuştuk bu konuyu .
Bul
ibrahim abi uyarı için teşekkürler...
Bul
sağol ibrahim abi size tavsiyem hergün antivrüs güncelleştirmennizi yapmanız saygılar
Bul
evet birsüredir bu olaylar oluyor uyarı için teşekkürler
Bul
teşekkürler ibrahim abi
reis geçmiş olsun dikkat etmek lazım.
Bul
uyarılar için teşekkürler ibrahim abi, gerçekten dikkatli olmak lazım
Bul
beni hergün en az 30 civarı kişi listesine eklemeye çalışıyo hepsini engelliyorum
bu arada tanıdıklarda gidiyor tabii ki
beni listesine eklemek isteyen olursa buradan özel mesaj atsın önce yoksa engelliyorum
Bul
uyarılar için teşekkürler ibrahim abi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  meterolojiden uyarı LeVrEkCi 8 1,691 25-02-2010, 01:33
Son Yorum: yycolak
  meterolojiden uyarı LeVrEkCi 11 2,577 10-10-2008, 21:25
Son Yorum: meteor
  Önemli Uyarı (Sağlık) SerenaY66 13 2,602 13-12-2007, 09:54
Son Yorum: istavritci
  Kıyı Emniyeti'nden Vatandaşlara Uyarı LeVrEkCi 4 2,089 23-08-2007, 13:44