Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu akşam bizim bu taraflarda balığa çıkacak varmı??
beyler balığamı çıkıyosunuz,helal olsun size..bende gelmek isterdim ama şimdi misafirler gelicek..yoksa bende orda olurdum..şimdi istavrit garanti tutarsınız..akşamda lüfere deneyin derim ben 1-2 saat..hiç belli olmaz balık alabilirsiniz....güzel balık haberleri bekliyorum,boş dönmeyin..hadi rastgele...
Bul
ben çok geç kaldım okumakta işallah bereketli olmuştur
Bul
bu kış galiba baya görüşecegiz herkes ba dedimi balıga gidiyor ben biraz uzak kaldım ama artık yapacaz bişeyler kışın
Bul
rast gelsin valla süper... ben de şubeye koşturuyorum yaylalar yaylalar malum.. Smile
Bul
merhabalar bu cumartesi unkapanı köprüsünde bi ihtıyarın sudan cıkardığı sepette 20 ye yakın eşşk istavrirı gördüm o sıarada tam eve gıdıyordum tabı hemen yanına dikildim 20 dakka boyun ca soru yağmuruna tuttum gece 3.4 . 5 arası galatadan sarayburnuna bakan emınönu cephesinden şmandıralı buyuk 1 numara tuylü iğne ile tavuk göğsü takarak aldım dedi ben de evee gıttım ama yerımde duramadım tabi ve dayanamadım gece 12.30 da taksi tutup galataya gıttım sabaha kadar oradaydım tık yoktu (yem olarak tavuk gövsü)kafayı yedim sabaha kadar hatta yanım dakıler dalga geçtiler benle sabaha kadar 5 tane normal is.rit yakaladım ancak güneş doğarken normal çapari ile 1 kilo kadar normal istavrit aldım ama cumartesi sabahı da erken kalkıp balığa gitmiştim ve o gece de koprüdeydim hala kendime gelemedim şimdide nöbetteyim bıttttttimmmm bu balık sevdası benı oldurecek
Bul
ya arkadaşlar bu mevsimde gece kadikoy mederekte ne avlıyosunuzkı yoksa muhabbetıne mi?
Bul
gece ne cıkar menderekte
Bul
gece ne cıkıyo menderekte acemiyım arkadaşlar belki aynı mesaj bı cok defa gelebılır kusura bakmayın
Bul
abi gece mendirekte bir şey tutman zor.
neden dersen ışık yok ve zifiri karanlık bir ortam.
yani balık olmıyacağından değil sen zorlanıcağın için zor diyorum.
yoksa mendireğin uzmanları yücel ve onur onlara sormak lazım bunu.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Üsküdarda Balığa Çıkanlar ? 34lonely 5 2,113 08-09-2012, 13:33
Son Yorum: 34lonely
  buyukcekmecede baliga cikan varmi monawar 5 2,037 20-07-2012, 10:57
Son Yorum: monawar
  Bebek,Emirgan,Kalender taraflarında balığa çıkan arkadaşlara hkenan23 8 2,689 18-12-2008, 10:18
Son Yorum: fish or die
  BURSA EKİBİNE DUYRULUR! Balığa Çıkıyoruz alien13 12 3,475 15-09-2007, 14:38
Son Yorum: ANTALYALI07
  Bu akşam Eşkina ya arkadaş aranıyor.. crazyhandsome 9 2,539 22-08-2007, 14:25
Son Yorum: crazyhandsome
  hafta sonu balığa çıkacaklara mudanya 9 2,293 24-07-2007, 13:14
Son Yorum: mudanya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi