Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yayın balığı (ramazan bereketi)
SerenaY66 yazdı:kamil abi benbu yayını görünce ürperiyorum.bide tutsam acaba balığı kime çektirecem yada kıyıya kadar getirdim diyelim ya nasıl karaya çıkaracam ki.ısırır falan sonra tamamen balıktan soğurum.

ha unutmadan timsah bizim memlekette yok ama sen eminimki olsaydı onuda bi şekilde kıyıya çıkarırdın.
şöyle bi düşündümde (arkadaşlarımın affına binaen söylüyorum) istanbul bölgesindeki arkadaşlar balığı görünce hepside ister istemez bi senin yayına bide marmaranın istavritine bakıp allah allah demişlerdir.o da balık buda balık .ama yanlış nerede.

rastgele

valla bu lafını istanbuldaki arkadaşlardan özelliklede birisi duymasın kardeşSmile)
Bul
ALİ yazdı:serdar bey sizi sahalarda pistlerde veya ne diyelim AV meralarında görmek isteriz sosyal mesajlar çok ama icraat yok.......

buyrun hala geçerli hodrimeydan. dediğim gibi.....

valla bize en yakın "su" öyle 15 dakika değil, o yüzden her gün her gün gidemiyoruz arkadaşım, ama gittiğimiz zamanda dönüşümüz muhteşem oluyorSmile) tabi allah'ın izniyle.
Bul
ALİ yazdı:birde düzeltilmesi gereken konu var tabii yazdıklarınızın hepsini üstüme alınıyorum ama ALİ " i " ile başlayan balıkları tutmaz unutmayalım lütfen........

şu "i" ile başlıyan balıklar mevzuusunu bilmiyorum ama sanırım bilmemem de daha iyi gibi geliyor banaSmile)
Bul
siz bana bakmayın ben öyle diyorum ama .bende bu kadar iriyi çok nadir tutdum.ama olmayınca olmuyor .yücel ben ve erden abi erdek turan köyde istavritten başka balık bulamadık.hemde 2 kova tuttuk.o bile beni çocuklar gibi sevindirmişti. aslına bakarsan limitler dahilinde olduktan sonra balık balıktır galiba.
Bul
SerenaY66 yazdı:siz bana bakmayın ben öyle diyorum ama .bende bu kadar iriyi çok nadir tutdum.ama olmayınca olmuyor .yücel ben ve erden abi erdek turan köyde istavritten başka balık bulamadık.hemde 2 kova tuttuk.o bile beni çocuklar gibi sevindirmişti. aslına bakarsan limitler dahilinde olduktan sonra balık balıktır galiba.

tabiki canım bizimkisi muhabbet olsunSmile) yoksa balık tutamasam bile balığa gitmek beni her zaman mutlu etmiştir. daha yola çıkarken bile bütün borçları alacak görmeye başlıyorum, kendi namımaSmile)
Bul
herkes adına yakışanı tutarmış bunun en iyi örnegide sensin kamil abi valla maşallah fazla yazacak bişey bulamıyorum senin tuttugun her balık bana mutluluk veriyor rastgele en büyüklerine inşallah
Bul
Balık bu işte. Bereketli olsun Kamil Bey
Bul
kamil abi tebrikler yayın süpermiş,ne zevkli bir av olmuştur,15 dakika sudaki o yayınla çarpışma süper ...abi yanlız balık hala aç sanırım,yanındaki sazanıda yutacak haberin olsun abi,,Smile
şansınız bol olsun...
Bul
arkadaşlar herkese teşekkürler hepinizin böyle balıklar yakalamanız dileğiyle herkese rastgele
Bul
bunlarda balık yakalamak için denediğimiz diğer yöntem kaya üstü balık bekleme ne garipdirki o kayanın üstünden hiç yayın alamadım daha bir gün o da olur kısmetse ilk resim tansu ve ben sonrası sadece ben3 ve 4 ise şarkışlanın balıkcıları gamsız(mehmet)ve arkadaşları onlarda iyi oltacılar ırmakdan nerdeyse hiç ayrılmıyorlar misinaları kurumuyor yani
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14,8 kg kaşıkla yeni yayın avcıhakan 41 7,371 24-11-2015, 13:06
Son Yorum: hasana
  tatlı suda sezonu açtım. ilk yayın. avcıhakan 21 3,529 23-11-2015, 22:47
Son Yorum: hasana
  Yayın Balığım yaser2sultan 11 2,239 09-06-2014, 11:10
Son Yorum: sonosmanlı1111
  tatil sonu ilk yayın avcıhakan 11 2,398 31-03-2014, 11:08
Son Yorum: sorunluyum
  amasya yeşilırmaktan yayın avcıhakan 27 4,249 17-08-2012, 00:57
Son Yorum: yycolak
  yayın avı iskorpitix 11 3,813 09-07-2012, 16:02
Son Yorum: rusan
  kızılırmakta yayın (eylül sivas) avcıhakan 38 7,649 10-11-2010, 00:11
Son Yorum: boris
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler Lapsetur 167 74,621 18-09-2009, 14:16
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Yayın avlamak... aygroup 42 6,612 21-08-2009, 16:52
Son Yorum: aygroup
  Kamil Ilıpınar'dan Yayın Balığı Resimler_3 Lapsetur 89 25,778 11-06-2009, 22:56
Son Yorum: balıkcı uğur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi