Yorumları: 879
Konuları: 28
SerenaY66 yazdı:kamil abi benbu yayını görünce ürperiyorum.bide tutsam acaba balığı kime çektirecem yada kıyıya kadar getirdim diyelim ya nasıl karaya çıkaracam ki.ısırır falan sonra tamamen balıktan soğurum.
ha unutmadan timsah bizim memlekette yok ama sen eminimki olsaydı onuda bi şekilde kıyıya çıkarırdın.
şöyle bi düşündümde (arkadaşlarımın affına binaen söylüyorum) istanbul bölgesindeki arkadaşlar balığı görünce hepside ister istemez bi senin yayına bide marmaranın istavritine bakıp allah allah demişlerdir.o da balık buda balık .ama yanlış nerede.
rastgele
valla bu lafını istanbuldaki arkadaşlardan özelliklede birisi duymasın kardeş

)
ALİ yazdı:serdar bey sizi sahalarda pistlerde veya ne diyelim AV meralarında görmek isteriz sosyal mesajlar çok ama icraat yok.......
buyrun hala geçerli hodrimeydan. dediğim gibi.....
valla bize en yakın "su" öyle 15 dakika değil, o yüzden her gün her gün gidemiyoruz arkadaşım, ama gittiğimiz zamanda dönüşümüz muhteşem oluyor

) tabi allah'ın izniyle.
ALİ yazdı:birde düzeltilmesi gereken konu var tabii yazdıklarınızın hepsini üstüme alınıyorum ama ALİ " i " ile başlayan balıkları tutmaz unutmayalım lütfen........
şu "i" ile başlıyan balıklar mevzuusunu bilmiyorum ama sanırım bilmemem de daha iyi gibi geliyor bana

)
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
siz bana bakmayın ben öyle diyorum ama .bende bu kadar iriyi çok nadir tutdum.ama olmayınca olmuyor .yücel ben ve erden abi erdek turan köyde istavritten başka balık bulamadık.hemde 2 kova tuttuk.o bile beni çocuklar gibi sevindirmişti. aslına bakarsan limitler dahilinde olduktan sonra balık balıktır galiba.
SerenaY66 yazdı:siz bana bakmayın ben öyle diyorum ama .bende bu kadar iriyi çok nadir tutdum.ama olmayınca olmuyor .yücel ben ve erden abi erdek turan köyde istavritten başka balık bulamadık.hemde 2 kova tuttuk.o bile beni çocuklar gibi sevindirmişti. aslına bakarsan limitler dahilinde olduktan sonra balık balıktır galiba.
tabiki canım bizimkisi muhabbet olsun

) yoksa balık tutamasam bile balığa gitmek beni her zaman mutlu etmiştir. daha yola çıkarken bile bütün borçları alacak görmeye başlıyorum, kendi namıma

)
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
herkes adına yakışanı tutarmış bunun en iyi örnegide sensin kamil abi valla maşallah fazla yazacak bişey bulamıyorum senin tuttugun her balık bana mutluluk veriyor rastgele en büyüklerine inşallah
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Balık bu işte. Bereketli olsun Kamil Bey
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
kamil abi tebrikler yayın süpermiş,ne zevkli bir av olmuştur,15 dakika sudaki o yayınla çarpışma süper ...abi yanlız balık hala aç sanırım,yanındaki sazanıda yutacak haberin olsun abi,,

şansınız bol olsun...
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
arkadaşlar herkese teşekkürler hepinizin böyle balıklar yakalamanız dileğiyle herkese rastgele
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
bunlarda balık yakalamak için denediğimiz diğer yöntem kaya üstü balık bekleme ne garipdirki o kayanın üstünden hiç yayın alamadım daha bir gün o da olur kısmetse ilk resim tansu ve ben sonrası sadece ben3 ve 4 ise şarkışlanın balıkcıları gamsız(mehmet)ve arkadaşları onlarda iyi oltacılar ırmakdan nerdeyse hiç ayrılmıyorlar misinaları kurumuyor yani