18-10-2007, 00:16
ALİ yazdı:bence şahsi fikrim tek marka Princess m(f).......
resim çektirir.
üstadım mümkünse resimlerini görelim göz aşinalığımız olur
daha detaylı anlatım ve resimler işimize yarayacaktır.
yozuri crystal minnow rapala
|
18-10-2007, 00:16
ALİ yazdı:bence şahsi fikrim tek marka Princess m(f)....... üstadım mümkünse resimlerini görelim göz aşinalığımız olur daha detaylı anlatım ve resimler işimize yarayacaktır.
18-10-2007, 00:17
ALİ yazdı:bence şahsi fikrim tek marka Princess m(f)....... Ali sana bir rapala getirecem prensesi unutacaksın
18-10-2007, 00:17
ALİ yazdı:Boğaziçi yazdı:ALİ yazdı:bence şahsi fikrim tek marka Princess m(f)....... Üsküdar da buldum mavi maria 13 cm di. 7 veya 9 bulamadım. Ondan sonra 7cm yozuri crystal minnow aldım.
18-10-2007, 00:24
Ege yazdı:bende yozuri pins minnow bir de dede yadigarı rapala var,markası galiba dam,almanyadan gelirken getirmiş yanında,kullanılmamıs,iki parçalı,bana kullansana diyor ama kıyamıyorum kullanmaya gerçi kullansam işe yarar mı bilmiyorum,50 senelik rapala
18-10-2007, 00:25
boşver ege hatıra sakla en iyisi ne gerek var gider canın yanar hatıralar 2 lüferden degerlidir.
18-10-2007, 00:25
meteor yazdı:LeVReKCi yazdı:yozuri taklidi çok rapala denedim arkadaşlar çantamda bi sürü oldu rapalalar hatta yozurinin bir modelinle çok iyi balık tutuyordum gittim aynısının taklidini aldım (ikisininde resmini eklerim bi ara)ikisini aynı anda aynı tekneden sagdan soldan attım yozuri 9 tuttu taklidi 0 tuttu çok farkediyor yani.ve 3 tane süper iş yapan rapalam var 3 üde 100 kere parasını çıkartmıştır.bir kere daha yazmıştım balık tutmaktan dönerken öpüyordum rapalaları millet kafayı yiyordu. Orhan evet adam arge kuracak araştıracak geliştirecek mühendis çalıştıracak diğeride o malı 10 lira 20 liraya alıp kopyasını yapacak bu kadar basit bu ,işler sorun aslında çok büyük sürüm olmaması bir plastik enjeksiyon makinası günde 10 bin adet rapala üretebilir de kime satacak aylık kapasite olarak hesaplarsak ne oluyor bu sefer rakkamı yükseltiyorlar
18-10-2007, 00:28
Ege bencede sakla ve bir resimleyip bizede göster merak ettim 50 yıllık rapalayı
18-10-2007, 00:30
bencede bir resim iyi olur 50 yıl önceki rapala haa bende merak etim dogrusu ege resimi bekliyoruz.
ben kaçar sizlere doyum olmaz iyi geceler.
18-10-2007, 00:36
ALİ yazdı:Ege yazdı:Ege yazdı:bende yozuri pins minnow bir de dede yadigarı rapala var,markası galiba dam,almanyadan gelirken getirmiş yanında,kullanılmamıs,iki parçalı,bana kullansana diyor ama kıyamıyorum kullanmaya muhtemelen kopmaz 50 senelik olduğuna göre renk te yoktur o rapalada. o zamanlar amerika bile tutucu idi rapalanın orta yerinde bir örtü veya ona benzer bir şey olabilir.
18-10-2007, 00:36
salihliye döndüğümde gönderebilirim,yanımda değil simdi
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|