Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dev Levreği Oltayla Yakaladı
Mudanya'da Burhan Ürkmez adlı amatör olta balıkçısı, İnönü Bulvarı'nda bulunan İmralı İrtibat Büro Amirliği İskelesi yakınlarında olta ile büyük bir levrek yakaladı. Mudanya'da kara ve deniz av malzemeleri satışı yapan arkadaşı Hüseyin Özün ile birlikte balığa çeken Bülent Ürkmez, 83 santimetre boyutunda, 17 santimetre genişliğinde levrek balığını karşısında görünce şok oldu. Ürkmez, ağırlığı 6 kilogram gelen deniz levreğini oltayla yakalamanın hazzını yaşadığını kaydetti. Balıkçılar ise yakalanan deniz levreğinin 40 YTL değerinde olduğunu söyledi.
Haber Yayın Tarihi: 25.10.2007
alıntıConfusedondakika
Bul
kimin adaşı yav.. burhan helal olsun adamım üf.. ! : ))
Bul
[attachment=10756]
[attachment=10757]
[attachment=10758]
bende bunlardan çok var her tuttugumu bildireyim bari bundan sonra reklamımız olur site olarak hiç olmassa.

bu arada adamlar adres vermişler bursalı arkadaşlar bence degerlendirmek lazım ben diyorum narlıda bursada kesin levrek var diyebuyrun işte
[attachment=10752]
[attachment=10753]
[attachment=10754]
[attachment=10755]
Bul
Nihat abi senin rekoru yakalayamamış daha.
Bul
Dostum bu askeri iskele levreğiyle meşhurdur. Arada bir yakınındaki ahşap iskeleden de levrek çekilir. Bu imralı irtibat iskelesindeki askerler gece sağlam balıklar yakalarlar iskeleden. Ama sivile yasak olduğundan biz pek yaklaşamayız. Bu bahsedilen yer tam bizim Faruk kaptanın iskelesinin yanıbaşı. Bursaya gelirsen bu iskele cıvarında uzun olta dolaşırız bu tip Levrek yeri bir de gemlik gemport iskelesidir. Ama sen gelip bir açılış yaparsan biz devamını getiririz yoksa levrek falan yakalamam ben. Smile)))
Bul
benimde avlandığım yer burası zaten levrekçi.denizden bu bölgeye 50-60 m açığından jig atıp çekeriz.ama bu sene daha kaşıkla balık alan olmadı henüz.beklemedeyiz...olta ilede koca yaz 2 tane levrek haberi duydum birisi bu...
Bul
allah hepimize öyle av nasip eder inşallah, bursada balıkçılar arasında hala o levrek konuşuluyor, unutulcak gibi değil
Bul
hakan bizim orada hergün bu tutulandan 1 tane hatta 2-3 tane mutlaka tutulur hele bu sene çok fazla tutuldu 6 kg bişey degil 8-10 kg arası olanları tutuldu da haber yapılmıyor haber verilmiyor demek bildirsek haber olacagız bizde Smile
Bul
Zaten bizim burada sizin oradan göç edenler tutuluyor levrekçi.Burası çok iyi bir mera değil ancak körfezin en iyi merası diyebiliriz.Başka seçeneğimiz yok.
Bul
LeVReKCi yazdı:hakan bizim orada hergün bu tutulandan 1 tane hatta 2-3 tane mutlaka tutulur hele bu sene çok fazla tutuldu 6 kg bişey degil 8-10 kg arası olanları tutuldu da haber yapılmıyor haber verilmiyor demek bildirsek haber olacagız bizde Smile

abi bursa için bu balık çok büyük, düşünki yerel gazetede yer alıyor, zaten binim oltaya böyle bir balık gelirse sevinçten çıldırırım...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Oltayla balık tutana vergi mi geliyor? MaVrUşGiL 10 2,725 05-03-2011, 00:15
Son Yorum: Volchok
  Çocuk 250 Kiloluk Köpek Balığı Yakaladı LeVrEkCi 10 2,825 03-01-2008, 23:12
Son Yorum: bahriyeli
  Amatör Balıkçı 25 Kiloluk Fener Balığı Yakaladı LeVrEkCi 9 2,577 15-08-2007, 16:44
Son Yorum: ANTALYALI07
  Oltayla 78 Kiloluk Balık Yakaladı LeVrEkCi 18 3,670 24-07-2007, 11:50
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Oltayla 16.5 kiloluk sazan yakalandı Ege 19 3,597 26-05-2007, 09:34
Son Yorum: Lapsetur
  Oltayla Levrek Avı(habere bakın bee :) LeVrEkCi 28 5,359 23-04-2007, 12:30
Son Yorum: Avcı Altan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi