05-10-2006, 12:50
Ben bu kurtlardan çanakkalede gördüm kordolda canlı balık satılan bir yer var orada satıyorlar ama o arkadaşların bende tlf falan yok nasıl temin edilir bilmiyorum.:ben bir araştıracağım.
Alt bedenlerde Boncuk ve Pul ?????
|
05-10-2006, 12:50
Ben bu kurtlardan çanakkalede gördüm kordolda canlı balık satılan bir yer var orada satıyorlar ama o arkadaşların bende tlf falan yok nasıl temin edilir bilmiyorum.:ben bir araştıracağım.
05-10-2006, 21:14
altan kardeş araştır bizede yazşimdiden teşekkürler
07-10-2006, 06:24
ben bu kurdu ilk izmirde gördüm.Orada tanıştım!!!ve sahil boyunca balık malzemesi satan yerlerde vardı.1 pakette 10 adet var.ve sana 2 paket akşama kadar idare eder.paket fiyatı ise 1,5 milyondu.neyse bandırmayada giderim ama bundan orda yok.Aslında vardır. ama uğraşıpta çıkarmak gerekirmiş.fakat bilmediğim bir şey var.bu kurt nereden çıkarılıyor.Denizden mi.karadan mı.
07-10-2006, 23:28
abi bende onu merak ediyorum bu kurt nereden çıkıyor bilen varsa yazsın lütfen
07-10-2006, 23:50
arkadaşlar boru kurdu, denizin dibinde aynı kağıttan yapılmış tüpe benzer maddeler olur.onların içinden çıkar. o yüzden boru kurdu denmiştir. birde denizin dibinde veya kıyıda çamurdan çıkan kurt vardır. onunlada balık tutulur. ama boru kurdu daha değişik, sağlam ve serttir.
09-10-2006, 01:27
Levrekçibaba ve levrek avlamayı iyi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum
Levrek yakalamak için canlı teke demiştik bire birdir peki bu tekeyi nasıl tacağız ölmemesi ve kıpırdaması için. ![]() Ben karagöz ve sarıgöze de teke kullanıyorum tekenin kuyruk altından kafaya kadar kancayı içinde dolandırıyorum iri karagözler aldım Peki Levrek için nasıl takacağım ? ![]()
27-10-2006, 06:06
ABİ NASIL TÜP YA NASIL YANİ?BİR KEZ TANIK OLDUM.BEN GEBZEDE OTURUYORUM BİR SABAH DENİZE İNDİM İSTAVRİT ALMAYA HİÇ BİRŞEY TUTAMADIM.AMA BENDEN BAŞKA 2 KİŞİ VARDI ADAMLAR TA-ÇEK YAPIYORDU İSPARİ.BAKTIM BU KURTTAN KULLANIYOLAR BEN DE İSTEDİM VERDİLER.VE SÜPPER BALIK ALDIM.ÇOK VERİMLİ AMA NERDEN ÇIKTIĞINI SÖYLEMEDİLER.SİZ BİLİYOSANIZ SÖYLEYİN NRDEN VE NASIL ÇIKARILIR BU KURT?
29-11-2006, 00:12
arkadaşlar kıyıda kaya diplerinde kumun icinden kürekle cıkarıyolar fosforlu oldugu icin balıgın tercih ettigi en önemli yemlerden birisidir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sarı boncuk ile sazan avı | Weasel | 17 | 7,994 |
03-10-2006, 11:30 Son Yorum: Weasel |