Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizcilik Bakanlığımız nerede
Bizler bu site sayesinde sıkıntılarımızı paylaşmaya başladık. Yok profesyonel balıkçılar, yok ağlar. Jandarma, su ürünleri, yasaklar. Yok tek kanca olacak, yok iki olta olacak. Yok kota koyulması lazım yok profesyonel balıkçıların kontrol edilmesi lazım. Peki arkadaşlar bu işleri bu kontrolleri kim yapacak Su ürünlerinin belgesini jandarma kabul etmiyor, jandarmanın belgesini Tarım Bakanlığı kabul etmiyor. Hiç denizi olmayan ülkelerin Deniz Bakanlığı var. Ülkemizin dörtte üçü deniz. Bizim ise derdimizi dinleyecek bir kurum bile yok. BİZLERE DAYI LAZIM DAYI . ama bizde oda yok Bizim bir kanca, bir kurşun, bir mantar bir olta birde mangal gibi yüreğimiz var.
Bul
Murat sen memursun yol göster ne yapalım doğru söylüyorsun bu şeyleri hep konuştuk dilimizde tüy kalmadı tüylü dilde nasıl oluyorsa neyse ne yapalım arkadaş sen söyle
Bul
Boğaziçi yazdı:Bizim eyleme geçmemiz lazım. Geçende size gırgırın topladığı kıraçaları göndermiştim. Gırgırcı çocuk geldi. Bunlar çok küçük kıraça dedim. "Sen ne anlarsın balıktan dedi" bana. Sadece konuştuğunuzla kalırsınız. Bir şey yapamazsınız dedi. Balık bitmez dedi. Bu savaş ilanı gibi oldu.

Bende bir konu açacaktım bununla ilgili. Bir TV kanalı şart anca orada bas bas bağırırsak belki kıpırdanmalar olur. Mesela Kara Avcıları Tv sayesinde biraz bilinçlenmeye başlamış. Yoksa burada ne kadar yazsak bu yazılarımızı bakanlıklara da iletsek çok birşey olmuyor. Artık televizyonları olanlar iktidarları bile değiştiriyor.
Öncelikli olarak radarlarını ellerinden bu şekilde alırız. Sonra diğer düzeltmeler.
Bul
Bu televizyonla sıkıntılarımızı bildirme işine katılıyorum. ülkemizin tek kanalı var oda kurulduğundaki tüm güzelliklerini kaybetti. Balık avı, doğa severlik ve koruma olaylarını birak resmen doğa katliamı yapmaya başladılar. Aslan, Leopar, Gergedan, Fil vs. hayvanları amacı belli olmayan bir hiç uğruna dürbünlü tüfekle vurup öldürmek ve içine doldurup sergilemek. Maalesef bana iğrenç gelmeye başladı. Keşke bu yazılarımızı TV sahipleri dinlese. Eminim ki Bizlerle ilgili bir kanal 24 saat reyting kıracaktır.
Bul
AB İlerleme Raporu'na göre Türkiye, balıkçılık konusunda AB'ye uyum sağlamak için hemen hiçbir şey yapmamış. AB, Balıkçılık Ürünleri Genel Müdürlüğü kurulmasını istiyor. Bu çerçevede balıkçı teknelerinin kayıt altına alınması gerekecek. Rapordan, balıkçılıkla ilgili memurların balıkçı limanlarında bulunmadığını öğreniyoruz.Bu ve bunlara benzer olumsuzluklar AB uyum yasalarının uygulanmasıyla düzene girecekdir.
Bul
Avrupa birliğine girmeyi açıkça çok fazla istemiyorum. Ülkemiz için en iyisi ne ise o olur inşallah. Fakat AB, Balıkçılık Ürünleri Genel Müdürlüğü kurulmasını istiyorsa güzel birşey. en azından uygulamada doğa severlik açısından onlardan bir şeyler alabiliriz. İç sular ve denizlerimiz için bir şeyler yapma vakti çoktan geldide geçiyor.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Nerede bu baliklar HIDIR 11 2,358 08-10-2008, 13:28
Son Yorum: orhanekmekci
  av raporları nerede arkadaşlar :)) LeVrEkCi 23 3,356 07-01-2008, 18:23
Son Yorum: Salih Reis
  erdekli yücel nerede? LeVrEkCi 8 1,714 18-10-2007, 09:50
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi