Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fişherman nerede anlatıımm :)
Fisherman cok kırıldım ben acaip anlarım site işlerinden ben burada alanyada ki sitenin yöneticisiyim aidatları toplarım elektirik su temizlik işleri benden sorulur yani adam bi sorar yaa hemde hemşoyuz breh.breh.breh.:0629:
kamil abi sorma benim iş mayıs eylül arası iş yapar yani çok pis durum tam tersi olsa derim hep kışın iş olsa yazın olmasa off ne yatardım balık peşine ama ne yazık böyle işi kışa yaymak için çelik kapı mutfak işine girdim bu yaz başı çelik kapı tuttuda mutfak zor işmiş zor gidiyor hayırlısı iş olsunda yaz kış çalışırız emekli olunca balık kovalarız

aliço seni hesefle kınıyorum demek attırmaya çalışıyorsun beni sitedenmartılara gelesin inşallah puhahaha martı görünce sen geliyorsun aklıma çok gülüyorum çokkk

rauf abi bende site yöneticisiydim gecen sene oktaya dedim o işe yaramıyoırmuş oktayın olayı farklıymış bende şaşırdım site sitedir biz yönetiriz abi senle oktay da diger siteyle ilgilensin Smile)) aidatlar beylerrrrr Smile))
Bul
nihat abi aidat ne kadar abi canın saolsun ne demek
Bul
Smile))aidat bu sitede dostluk geciyor ama ben bişe isteyebilirim aliçoyu susturalım yeter aliço sussun levrek partisi vericem Smile))))))))))))))))))))
Bul
nasıl yapacağız yardımcı olalım
Bul
aliçoya bi şaka hazırlayacagım ama yarın o girmez siteye balık peşinde koşar hafta içi ben yazarım özelden herkese birlikte yaparız
Bul
tamam abi olur sen haber et yeter
Bul
Levrekcibaba dimi ağbi yaa bak ne güzel anlaşıyoz.:0507::0507:
valla üzüldüm şimdi.Yani geçen günkü bizim siteyede yapacaktıya sıcorpi adlı üye.Yapsaydı ne yapardık yaaa.sitenin müptelası oldum.yemiyor içmiyor siteye giriyorum.Yapacağımız bir şey olsada yapsak.rauf abi gibi site bile yönetemeyiz ki.Allah kolaylık versin.
Bul
Arkadaşlar ben hergün yedek alıyorum. Buraya birşey olsa bile ya 1 yada 2 günlük bir veri kaybı ile tekrar devreye alırım. Ama diğer taraf tamamen yeni yazılımın SQL ile uyumsuzluğundan kaynaklanıyor ve bu yüzden bir açığını bulup Hack'lemişler, uyumlu sürümün en son yedeğini 15.08.2006 tarihinde almışım bu yüzden Türkonline sitemizde mecburen o tarihe geri dönmek zorunda kaldık.

Ben 1 yıllık yedekleri saklarım hem server'da hemde kendi pc'imde

İlginiz için hepinize teşekkür ederim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Palamutlar Nerede? MaVrUşGiL 16 3,182 28-08-2012, 11:35
Son Yorum: rusan
  Doğum günün kutlu olsun @Fisherman eaktuna 10 4,840 30-01-2006, 12:04
Son Yorum: GuRoL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi