Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 dost iş başında
arkadaşlar siz tekneyi elden geçirmemişsiniz yeniden imal etmişsiniz tebrikler büyük balıklı avlarınız olmasını dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
H.A.R.U.N yazdı:Arkadaşlar elinize sağlık güzel olmuş hazır hızınızı almışken Gürhanın tekneyede bir baksaydınız Yeni fiber hayırlı olsun

teşekkürler harun abi ,o tekne o kadar kötü değil , ben o tekneyi yeni boyattım zehirlisini attırdım motorunu elden geçirdim ama kullanan biraz fazla olunca ayarı biraz kaçmış olabilir, o ahşap kayık oraların makbul kayıklarından biri ,motorun da bu gün ipi yenilendi, çalışır.o iş tamam.görüşmek üzere rasgelsin
Bul
Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanmanızı ve bereketli avlar dilerim..
Bul
helal olsun dostlar çok güzel olmuş bence elinize sağlık üçünüzde işten anlayan olduğunuza göre tabiki güzel bişey ortaya çıkacaktır ismi zaten bence hazırdır -üç dost- tam size göre zaten helal olsun tebrik ederim bol bol balık tutmanızı dilerim saygılarımla.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
abi ellerinize sağlık gerçekten güzel bir iş çıkartmışınız desenize yandı denizdeki balıklar Smile inşallah bol ve güzel balık avlarında kullanmanız ümidiyle
Bul
Arkadaşilar kolay gele tekneyi sezona hazırlamak apayrı bir zevk ve heyacandır. Yüzünüzden zaten okunuyor
Bul
dostluklar güzel olunca yapılan iş dahada güzel olur ellerinize sağlık ben şimdiki görünümünden dahada güzel olacağına eminim şimdiden rast gelsin
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
semih hocam kolay gelsin.insanın elinden güzel işler gelmesi çok güzel.takım edavat her şey var.başkalarına muhtaç olmadan yola devam yani.güzel avlarda iri balıklar tutmak kazasız belasız kullanmak dileğiyle hayırlı olsun.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
kolyay gelsin - yeni tekneyle iyi avlar
Bul
Ellerinize, emeğinize sağlık Semih Hocam. Tekne harika görünüyor. Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Şimdiden rast gele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rekor Karagözler 3 Dost tan Biri serkanefe 39 5,842 27-02-2008, 21:19
Son Yorum: ottoman fishing team
  LÜFER RAPORU  (  Üç Dost ) iskorpitix 28 4,191 03-12-2007, 14:49
Son Yorum: ozoca51

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi