Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ne güzel yaaa heryerde balık tutulmuş benim parke ustamada dün kalenderde 4 tane büyük tirsi denk gelmiş zor aldım diyo çapariyi yukarıya o kadar büyüklermiş bol bol da istavrit varmış.
esimler için teşekkürler hüseyin.
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
teşekkürler hüseyin resimler güzelmiş istavrit izmarit tekir güzel olmuş
eşkina çıkmasıda güzel fakat küçükmüş eşkinalar heralde tekeyle yakalandı selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
rapor güzel adaş balıklarda sen olta atmadın heralde bayağı kutlanmışsındır.heheheheh teşekkürler
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Mayısta güzel iri istavrit yapacak sanıyorum. O princessle güzel çinekoplar alırız inşallah busene. Nihat dün çamlıbahçeden aşiyana kadar baktım balık seyrekti. Birkere Kalenderede gitmeyi düşünüyorum.Orasıda geniş ve zevkle avlanmaya müsait bir yer.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
arkadaş güzel vakit geçirmişsin resimler ve bilgiler için teşekkürler...
araphüso26 yazdı:rapor güzel adaş balıklarda sen olta atmadın heralde bayağı kutlanmışsındır.heheheheh teşekkürler
Ben balığa gitmedim. Biraz dolaştım malzeme falan aldım.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Sizlerde sağolun. İstanbul da olamayan veya deniz balığı görmek isteyenler aklıma geldi ondan gönderdim.
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
balikoltasi yazdı:Mayısta güzel iri istavrit yapacak sanıyorum. O princessle güzel çinekoplar alırız inşallah busene. Nihat dün çamlıbahçeden aşiyana kadar baktım balık seyrekti. Birkere Kalenderede gitmeyi düşünüyorum.Orasıda geniş ve zevkle avlanmaya müsait bir yer.
Avrupa tarafında daha iyi yerler var. Anadolu tarafında kanal balığı : çubuklu ,kanlıca ,kuleli ,beylerbeyi ,üsküdar bu kadar. Oralarda da yerler kısıtlı.
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
LeVrEkCi yazdı:ne güzel yaaa heryerde balık tutulmuş benim parke ustamada dün kalenderde 4 tane büyük tirsi denk gelmiş zor aldım diyo çapariyi yukarıya o kadar büyüklermiş bol bol da istavrit varmış.
esimler için teşekkürler hüseyin.
Dün kitaba baktım bu tirsilerin derdi yumurta dökmekmiş. Bu zamanlarda Yumurtlamak için yola çıkıp derelere nehirlere girerlermiş. Yumurtadan çıkan yavrular 10-15 cm olana kadar tatlı suda kalırmış. Sonra bir dahaki yumurtlamaya gelenlerle beraber denize geri dönerlermiş.

Nasıl ilginç bir haber dimi
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981