Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
izmirli arkadaşlar
Walla ben haziran 15 den önce gelemem zaten o tarihdede yiğenin sünnet düğünü var onun için geleceğim.
Bul
patron sen gel haziranda bidaha yaparız ne demek.. zaten bikere yapalım herkes tadını alsın izmir olarak sıklaştırırırz inşallah bundan sonra.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Tüm dostları İzmire bekliyoruz.
Bornova - izmir
Bul
yav izmir uyanmış gerçekten...erden abi teşekkürler,inşallah uğrarım sizin oralarada,
yanlız organizasyon mayıs 11 diyonuzya,bakalım ayarlayabilirsem gelebilirim belkide,
şu izmirin çupralarını merak ediyorum,en iyi yerde mordoğan süper olur,teknede de olursa tadından yenmez,inşallah bir ayarlama yaparım...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:yav izmir uyanmış gerçekten...erden abi teşekkürler,inşallah uğrarım sizin oralarada,
yanlız organizasyon mayıs 11 diyonuzya,bakalım ayarlayabilirsem gelebilirim belkide,
şu izmirin çupralarını merak ediyorum,en iyi yerde mordoğan süper olur,teknede de olursa tadından yenmez,inşallah bir ayarlama yaparım...

İnşallah bekleriz Aytekinim,tekne kolay,çipura nasip işi.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
uayndık artık geliyo izmir organizasyonu çipurada tutarız mercanda Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
arkadaşlar zaman çabuk geçer her nekadar bir ay zamanımız varsada izmirin neresi olacak
teknemi yoksa karadanmı olacak belirlenmesinde yarar var herkesin fikir vermesi yararlı olur
şahsen foça benim için uygun ve tekne olursa tadına doyum olmaz şu büyük gezi tekneleri
ayarlanabilir ercan abi bu işle iligilenir diyorum bu arada nerede kıyıdan veya denizde benim için farketmez heryere olur benim açımdan,sakınca olurmu bilemem yanımda bir arkadaş getirmem sorun olurmu araç kullanıcak malum dönüş ben kullanamam hehe selam.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:arkadaşlar zaman çabuk geçer her nekadar bir ay zamanımız varsada izmirin neresi olacak
teknemi yoksa karadanmı olacak belirlenmesinde yarar var herkesin fikir vermesi yararlı olur
şahsen foça benim için uygun ve tekne olursa tadına doyum olmaz şu büyük gezi tekneleri
ayarlanabilir ercan abi bu işle iligilenir diyorum bu arada nerede kıyıdan veya denizde benim için farketmez heryere olur benim açımdan,sakınca olurmu bilemem yanımda bir arkadaş getirmem sorun olurmu araç kullanıcak malum dönüş ben kullanamam hehe selam.

Balık tutma org.nu olacaksa teknede tanışma,kaynaşma,eğlencenin daha rahat ortamda olması isteniyorsa kıyıdan iyi olur kanısındayım.Gideceğimiz yere arkadaş getirmede sorun olmaz Seerfyolun birde dönüşü var.Katılımcı arkadaşlar fikirlerini belirtirlerse iyi olur.Saygılarımla.Rose
Bornova - izmir
Bul
bahriyeli yazdı:arkadaşlar zaman çabuk geçer her nekadar bir ay zamanımız varsada izmirin neresi olacak

ismail abi kıyıdan bir tanışma organizasyonu yapalım, tekne olayına girmeyelim diye düşündük,daha önce yaşanan problemlerden ötürü o zaman adını foça koyalım organizasyon yerinin. 11 mayıs pazar sabahı 8 den itibaren herkes gelmeye başlar. yanlız foçada sakin bizbize olabileceğimiz kimseyi rahatsız etmeden durabilceğimiz bir yer olsun.. foçadaki meraları bilenlerden yerin adınıda koyalım,, yada meraya götürcek olan belli bi saatte belli biyerden alır bizi. bence foça uygundur. 11 mayıs pazar foça organizasyonu diye açalım konuyu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
hatırlatmaaaaaaaaaa
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Merhaba arkadaşlar.. aygroup 18 3,547 15-08-2010, 18:36
Son Yorum: bahriyeli
  Arkadaşlar Halen Bu konulara Dikkat Edilmiyor Lapsetur 21 7,440 15-08-2010, 17:28
Son Yorum: yycolak
  bütün arkadaşlar davetlidir... kaya 19 3,117 05-07-2009, 21:49
Son Yorum: uzman42
  arkadaşlar geldim ve gidiyorum instinct 24 4,840 30-05-2008, 19:48
Son Yorum: aahmet
  askerlik yerim belli oldu arkadaşlar instinct 33 5,831 15-04-2008, 16:50
Son Yorum: orhanekmekci
  arkadaslar 03afyok 7 2,211 17-12-2006, 18:18
Son Yorum: Avcı Altan
  Internet Explorer Kullanan Arkadaşlar Lapsetur 21 5,359 17-10-2006, 11:13
Son Yorum: Lapsetur
  Merhaba Arkadaşlar Lapsetur 11 5,191 16-09-2006, 12:03