Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
temmuz 2009 ayın avcısı raporları
temmuz ayı ayın avcısı oylamasına katılmak isteyenler lütfen raporlarının bir kopyasınıda buraya eklesinler.
temmuz son gün akşamına kadar gelen raporlar sonucunda 3 agustos saat:17:00 a kadar oylama yapılacak ve 1. olan kişi 1 ay boyunca vip üyemiz olacaktır.

raporunu buraya eklemeyenlerin raporları oylamaya girmeyecektir.

gurup halinde raporu olanlar ya 1 kişi gönderip o katılsın yada herkes tuttugu balıkları ayrı ayrı göndererek katılsın.
Bul
Şu Temmuz'da bari bir levrek yakalayalım da katılma şerefine nail olayımSiyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
BoboBoboBoboBobobu hafata söz bir rapor bende
Siyirdim
Bul
kasap100 yazdı:Şu Temmuz'da bari bir levrek yakalayalım da katılma şerefine nail olayımSiyirdim
Bakıyorumda bu ay çok azimlisin BahadırAlkisSeerfrastgele.
Bornova - izmir
Bul
bu ay senelik iznim var inşallah güzel avlarla katılacağım olmadı istavritlede olsa katılırım nasıl olsa Gulumse
Bul
Herkese hayırlı olsun.Rastgele Alkis
Bul
levrekci avları 6 (6-7-2009)
dün sabah erkenden izimarit ve ispari tutup meraya gittim yine ağlar atılmış kurşunla gezmek çokzor moralim bozuldu,heryer yosun pislik rapalada gezdirmek çok zor en güzeli yemli takımı atıp açıkta büyük balık tutmak dedim 2 saat hiçbirşey vurmadı sonra bir köpekbalıgı güneşe karşı uyumakta olan beni Gulumseuyandırdı.
sonra yine dolaş dolaş hiçbirşey yok artık eve döneceğim sahte yemleri taktım 2 kamış 1 el oltası kıyıya doğru hareket ettim derken elimdeki benim herzamanki rapalaya balık bindi ama balık çok hareketli 3-4 kulaç çektim balık sudan yarım metre havaya fırlamasıyla kofanaaaaa dedim ve heyecanlandım,bayadır kofana yok piyasada balık deli gibi yırtıyor ortalığı birde diğer kamışlrdaki rapalalr suda gidip o misinalara takılacak diye korkuyorum,artık takılırsa takılsın komple alırım içeri en çoğu karışır diye düşündüm.
balık geldi ama teknenin altına girdi direk gelişine içeri almayı düşünürken sürpriz yaparak hızlıca teknenin altına daldı,baktım gelişine olmayacak hemen kepçeyi yanıma aldım birkaç gitgelden sonra kepçeleyip aldım balığı.
daha öncesinde ufak strike proya 1 de çinekop geldi ve dolaş dolaş başka balık olmadı.
bu sabah istanbula geleceğim için çıkmadım ama bu akşam kısmetse babamı getirmek için gideceğim yarın sabah sanıyorum bir deneme daha yapabilirim.
fazla balık yok tek tük balık var ve ağcılar,dalgıçlar,midyeciler,bulanık ve yosunlu su,köpekbalıkları gibi etkenler arasından anca bu balığı çıkartabildim.ayrıca gün boyu yaptıgım avda istavrit,gümüş,izmarit,ispari,tirsi balıklarınıda livara aldım.
mera:tekirdağ
takım:uzun olta rapala,çapari.
yeni denenecek takımıda denedim takım iş yaptı karışıklık olmadı fakar baya bir yukarıdan bağlamak lazım,gerekli ayarları yapınca sonucu buradan paylaşacağım.
kofanayı gördük devamı hepimize gelsin arkadaşlar.bu kofana başka balık insanın adralanini artıyor heyecan basıyor çok heyecanlı çokkkk.özlemişim eski dostumu Gulumseher ele o balığı tutma hissini yaşamak nasip olsun inşallahhh Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bu ay çok rapor olması lazım çekişmeli geçecekmi bakalım..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Bu ay çok rapor olması lazım çekişmeli geçecekmi bakalım..
vallaahmet abi ben 1 istavritde tutsam 10 lüferde tutsam katılıyorum herkeside bekliyorum önemli olan kazanmak kaybetmek değil o eğlenceyi yaşamak.o kadar rapor var daha katılan yok ne yazıkki.Baby
Bul
orhanekmekci yazdı:Bakıyorumda bu ay çok azimlisin BahadırAlkisSeerfrastgele.

Orhan abi ne demişler azimle koşturanSiyirdim duvarı delerBobo
Ama bizde sadece azim var, balıkçılık bu aralar zor gibiSnifsinf
Baksana levrekçi çalışmaya başlamış bile....Gulumse
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ayın Değil YILIN AVCISI Bu mudanya 12 3,398 17-02-2015, 14:56
Son Yorum: yaser2sultan
  ağustos 2012 ayın avcısı konusu (raporlar) LeVrEkCi 3 9,814 04-09-2012, 19:36
Son Yorum: orhanekmekci
  2012 eylül ayı ayın avcısı raporları LeVrEkCi 0 1,578 04-09-2012, 19:20
Son Yorum: LeVrEkCi
  temmuz ayın 1. si LeVrEkCi 35 5,200 11-08-2012, 11:14
Son Yorum: fish or die
  temmuz ayın avcısı oylaması LeVrEkCi 21 3,894 06-08-2012, 12:05