levrekci avları 6 (6-7-2009)
dün sabah erkenden izimarit ve ispari tutup meraya gittim yine ağlar atılmış kurşunla gezmek çokzor moralim bozuldu,heryer yosun pislik rapalada gezdirmek çok zor en güzeli yemli takımı atıp açıkta büyük balık tutmak dedim 2 saat hiçbirşey vurmadı sonra bir köpekbalıgı güneşe karşı uyumakta olan beni

uyandırdı.
sonra yine dolaş dolaş hiçbirşey yok artık eve döneceğim sahte yemleri taktım 2 kamış 1 el oltası kıyıya doğru hareket ettim derken elimdeki benim herzamanki rapalaya balık bindi ama balık çok hareketli 3-4 kulaç çektim balık sudan yarım metre havaya fırlamasıyla kofanaaaaa dedim ve heyecanlandım,bayadır kofana yok piyasada balık deli gibi yırtıyor ortalığı birde diğer kamışlrdaki rapalalr suda gidip o misinalara takılacak diye korkuyorum,artık takılırsa takılsın komple alırım içeri en çoğu karışır diye düşündüm.
balık geldi ama teknenin altına girdi direk gelişine içeri almayı düşünürken sürpriz yaparak hızlıca teknenin altına daldı,baktım gelişine olmayacak hemen kepçeyi yanıma aldım birkaç gitgelden sonra kepçeleyip aldım balığı.
daha öncesinde ufak strike proya 1 de çinekop geldi ve dolaş dolaş başka balık olmadı.
bu sabah istanbula geleceğim için çıkmadım ama bu akşam kısmetse babamı getirmek için gideceğim yarın sabah sanıyorum bir deneme daha yapabilirim.
fazla balık yok tek tük balık var ve ağcılar,dalgıçlar,midyeciler,bulanık ve yosunlu su,köpekbalıkları gibi etkenler arasından anca bu balığı çıkartabildim.ayrıca gün boyu yaptıgım avda istavrit,gümüş,izmarit,ispari,tirsi balıklarınıda livara aldım.
mera:tekirdağ
takım:uzun olta rapala,çapari.
yeni denenecek takımıda denedim takım iş yaptı karışıklık olmadı fakar baya bir yukarıdan bağlamak lazım,gerekli ayarları yapınca sonucu buradan paylaşacağım.
kofanayı gördük devamı hepimize gelsin arkadaşlar.bu kofana başka balık insanın adralanini artıyor heyecan basıyor çok heyecanlı çokkkk.özlemişim eski dostumu

her ele o balığı tutma hissini yaşamak nasip olsun inşallahhh