25/07/ cumartesi saat 14.00 da sandalla balığa gittim 1 saat tık yok mera değiştirdim iyikide değiştirmişim 2 saat içinde 5 adet sargoz aldım başkada balık olmayınca avımı bitirdim
26/07/ paza izmirden bacanağım gelecek onları beklerken kıyıdan kıbrıs takımını atıp şansımı deneyeyim dedim( dip kıbrıs) yaklaşık 15 dakika sonra olta gerildi çektim güzel kefal geldi bacanak gelmişti avlanmayı bırakıp günümü bacanağımla geçirdim.
30/07/perşembe tatilimin son gününü iyi değerlenmem lazımdı çünkü yarın sabah izmire dönüş vardı sabah 050.30 kalkıp doğru cigoyla balığa gittim bu sefer köyün girişindeki kayalık yerlere gitmeye karar verdim iyikide gitmişim demir atıp başladım avlanmaya güzel bir vuruş aldım gelen büyük olması lazımdı gelişinden haber veriyordu sandala aldığımda ikili balık vardı birisi erkek mercan biriside kırmızı balıktı kırmızı balığı tanımadığım için iğneyi güzelce çıkardım tekrar avlanmaya devam hanoslar arkasından isparoz gelmeye başladı av birden kesti demir alıp başladım bomba düzeneğine bombalar hazır kıyıdan 30 veya 50 mt uzaktayım bambalar ihtinayla denize bıraktım 20 25 mt uzaklaşıp bombaları takipteyim benim bombalar tekerteker başladı patlamaya 4 adet güzel melanur aldım ekmek bitti avı sonlandırdım kıyıya gelince ilk işim kırmızı balığı sormak oldu balıkçılar kimisi kırmızı balıkdedi kimiside kaya balığı olduğunu söylediler balık ismi bilinmemiştir pulları çok sert olduğundan direk unlanım tavada pişirildi eti beyaz çokgüzel lezzeti eti var
bomba düzeneiğn resmi.
derinlik. 15 20 mt
takım. klasik 3lü ve bomba düzeneği
misina. 035
iğne.brand. 90222. 7numara düz beyaz
kurşun. 50gr