Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Selam arkadaşlar.
Bildiğiniz üzere yüzme kursuna yazılmış bulunmaktayım. Yaklaşık 1.5 ay sonra 5 metreye kadar girip balık avlayabileceğim. Yine bildiğiniz üzere 1.92 boyunda ve 110-15 kg arasıyım.
En fazla 4-5 metre dalacağım 90'lık demeyin ben kullanmam boyumun yarısı zıpkını

Birde palet önerir misiniz ? Şnorkel, gözlük, eldiven ve bıçağı halledicem. Cevaplarınızı bekliyorum.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
burhan hayırlı olsun ALLAH nefesini açık etsin gereken bilgiler arkadaşlardan geleçektir
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
burhan nihatı bul ve doğru maslak ava git gereken ne istiyorsan ucuz ve indirimli olarak ordan alabilirsin.

minik minik elbiseler
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Size şimdiden hayırlısı olsun....
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Burhan,sana kolaylıklar dilerim.Hayırlı olsun
Bornova - izmir
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
Burhan hayırlısı olsun.Çok dikkat etmelisin biliyorsun değil mi? Dalışla ilgili bir çok yazı video var nette.İyi incele derim bence.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
bucalıfikret yazdı:burhan hayırlı olsun ALLAH nefesini açık etsin gereken bilgiler arkadaşlardan geleçektir
Sağ ol abi teşekkür ederim. inşallah bol bol büyük balık resimleri eklicem
yalova tatar yazdı:burhan nihatı bul ve doğru maslak ava git gereken ne istiyorsan ucuz ve indirimli olarak ordan alabilirsin.
minik minik elbiseler
elbise mi

ne elbisesi abi anlamadım. nihat abi tatile gitti 10 gün yok, gerçi bende 1 ay sonra alıcam bunları, yüzme kursu bitsin ondan sonra alıcam. baktım yüzme öğrenemiyorum, zıpkınla kuş avlayamam boşa almış olmayayım

maslak av a gidip alıcam da bana bi söyleseniz ne marka alayım, 75 lik mi 82 lik mi ne alayım bilmiyorum. bi öneri yapın abi yav
kasap100 yazdı:Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Size şimdiden hayırlısı olsun....
sağ ol abi Allah razı olsun
orhanekmekci yazdı:Burhan,sana kolaylıklar dilerim.Hayırlı olsun
u_boy yazdı:Burhan hayırlısı olsun.Çok dikkat etmelisin biliyorsun değil mi? Dalışla ilgili bir çok yazı video var nette.İyi incele derim bence.
O kadar çok şey okudum ki anlatamam. senkop(ssb(sığ su bayılması) ) önlemleri, ne zaman nasıl yapılacak, hangi şartlarda nelere dikkat edilecek.. hepsini okudum gözünüz arkada kalmasın.. en kötü ihtimalle bir Fatihâ.
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
SinekOltasi yazdı:Selam arkadaşlar.
Bildiğiniz üzere yüzme kursuna yazılmış bulunmaktayım. Yaklaşık 1.5 ay sonra 5 metreye kadar girip balık avlayabileceğim. Yine bildiğiniz üzere 1.92 boyunda ve 110-15 kg arasıyım.
En fazla 4-5 metre dalacağım 90'lık demeyin ben kullanmam boyumun yarısı zıpkını 
Birde palet önerir misiniz ? Şnorkel, gözlük, eldiven ve bıçağı halledicem. Cevaplarınızı bekliyorum.
Burhan Hayırlı olsun...
Zıpkının boyu yapmayı düşündüğün av şekli ile ilgilidir..Senin boyun ile değil..Taş altı avı yapacaksan manevra kabiliyeti olan ve kovuklarda rahat çevirebileceğin kısa zıpkın ,agaşona dalacaksan uzak mesafelere atabilecek yeteneği olan uzun zıpkın kullanmalısın.
Bacaklarına güvenebiliyorsan sert palet kullan..Taşlıkta ani deparlar için çok iyidir ama çok yorar...Agaşona yatacaksan uzun yumuşak palet al...Efor harcatmadan uzun süre dipte kalmanı sağlar..
Ama sakın yanlız ve işaret şamandrasız dalma...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Burhancım
Ahmat abi gerekeni yazmış.
Bundan sonrası malzemeyi alacağın yerdeki elemanın becerisine kalmış.
Bence ilk önce yüzme işini sağlama al ondan sonrası kolay.
aygroup yazdı:Burhan Hayırlı olsun...
Zıpkının boyu yapmayı düşündüğün av şekli ile ilgilidir..Senin boyun ile değil..Taş altı avı yapacaksan manevra kabiliyeti olan ve kovuklarda rahat çevirebileceğin kısa zıpkın ,agaşona dalacaksan uzak mesafelere atabilecek yeteneği olan uzun zıpkın kullanmalısın.
Bacaklarına güvenebiliyorsan sert palet kullan..Taşlıkta ani deparlar için çok iyidir ama çok yorar...Agaşona yatacaksan uzun yumuşak palet al...Efor harcatmadan uzun süre dipte kalmanı sağlar..
Ama sakın yanlız ve işaret şamandrasız dalma...
Ahmet abi güzel bilgiler çok sağ ol. Ama ben o kadar sığ bi yerde dalıcam ki, şamandıraya hiç gerek kalmıycak. Maslak avla konuştum onlardan gidip alıcam malzemeleri. Nihat abi dönsün de yazlıktan

90'Lık yılmaz zıpkında karar kıldım.