Yorumları: 5
Konuları: 1
bügün karaköyde gezmedıgım dükkan kalmadı zıpkınımı yenılemek iztiyorum pathos cok iyi diyorlar ama 300 tl apnea 90lık düşünuyorum buda 165 t ve 280 tl arasında birde apneanın model model farklı zıpkınlarıvar hangısını alayım karar veremedım acık konuşmak gerekirse şuan düşündügüm model APNEA-COMPETITION-90-LIK-APNEa COMPETITION 90 LIK bu modelı düşünuyorum nedersınız yada bırazdaha paraya kıyıp bunumu alsam APNEA POWER POINT 90 LIK. ZIPKIN siz nedersınız arkadaşlar yardımlarınızı beklıyorum verılen paralar ufak paralar degıl ve alınan şeyın kalıtesız olması kullnaşlız olması insanın canını sıkıyor bu yüzden sık dokuyorum ??
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
toya53 yazdı:bügün karaköyde gezmedıgım dükkan kalmadı zıpkınımı yenılemek iztiyorum pathos cok iyi diyorlar ama 300 tl apnea 90lık düşünuyorum buda 165 t ve 280 tl arasında birde apneanın model model farklı zıpkınlarıvar hangısını alayım karar veremedım acık konuşmak gerekirse şuan düşündügüm model APNEA-COMPETITION-90-LIK-APNEa COMPETITION 90 LIK bu modelı düşünuyorum nedersınız yada bırazdaha paraya kıyıp bunumu alsam APNEA POWER POINT 90 LIK. ZIPKIN siz nedersınız arkadaşlar yardımlarınızı beklıyorum verılen paralar ufak paralar degıl ve alınan şeyın kalıtesız olması kullnaşlız olması insanın canını sıkıyor bu yüzden sık dokuyorum ??
Canım Kardeşim..
Bu kadar yazdığın yazı içinde bu zıpkını nerede kullanacağını belirtmemiş olman unutkanlık herhalde..
Biliyorsun ki her farklı av mahallinde farklı zıpkına ihtiyaç vardır. Önce nerede avlanacağını söyle..
Eğer gerçekten kaliteli bir şey istiyorsan tümü ağaç olan zıpkını tercih et.Tabii ustasının elinden çıkmış olanı bulman gerek.
Geçen hafta o bölgedeki tüm dükkanlarda baktığım kadarı ile doğru dürüst bir ağaç zıpkın hiç bir yerde yoktu.
Önce konu hakkında bilgi edin de sonra al..
Rastgele..
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
evet muhakkak kullanana yada bilgisi olana sorda al.Dünyanın parası ,Satıcılar her zaman dürüst olmayabilir.O satmaya bakar.burdan yardımcı olacak arkadaşlarımız elbette vardır.
Gün ola hayrola.Aceleye getirme.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ali birsefer alınıyor araştır manı tavsiye ederim.hayırlı olsun rast gele.
fikret abi saol kullanacagım yer karadeniz ve marmara kaya aldı yapmayacam kaya aldı ve bulanık su için 60 lık apnea var mesafe ve nefes olayımı ayaralaya bılırsem dipde bekleyerek av yapacam pathos nasıldır arkadaşım ama en dandıgı 90 300 tl
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
toya53 yazdı:fikret abi saol kullanacagım yer karadeniz ve marmara kaya aldı yapmayacam kaya aldı ve bulanık su için 60 lık apnea var mesafe ve nefes olayımı ayaralaya bılırsem dipde bekleyerek av yapacam pathos nasıldır arkadaşım ama en dandıgı 90 300 tl
ben pathos kullanıyorum çok memnunum harika bir zıpkındır tavsiye ederim.
nihat arkadaşım bakalım bu arada bu alışverişi kış aylarında yapsak dahamı uygun alırız ve zıpkınla dalmak için elbiseyı tek parcamı yoksa iki parcamı alsak 100tl ile 200 tl arası bana marka verebılırmısınız
Yorumları: 1,468
Konuları: 30
toya53 yazdı:nihat arkadaşım bakalım bu arada bu alışverişi kış aylarında yapsak dahamı uygun alırız ve zıpkınla dalmak için elbiseyı tek parcamı yoksa iki parcamı alsak 100tl ile 200 tl arası bana marka verebılırmısınız
Pathos iyi zıpkındır...Elbisede iki parça bence iyidir...Apnea legend 5mm güzel bir elbisedir fiyatı 150-200 tl arasındadır...
Cevaplariniz için tşk elbise için apnea legent benim düşündügüm modeldi ama dayanikliligi onu siz benden daha iyi bilirsiniz tekrar tşk
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Ali kardeş, öncelikle şunu hatırlatmakta fayda görüyorum. Deniz malzemelerinde kaliteli üründen şaşmamalısın sadece almak için malzeme alma çünkü, bir süre sonra elinde kullanılmaz halde olacaktır. Yani paranı sokağa atma. Bu arada yaşını ilave etmeyi de unutma. Hoşgeldin ve keyifli paylaşımlar