Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
güzel köyüm
abilerim malum bayramda köye dedemgilin bayramı kutlamaya gittik ellerini öpüp paralarıda topladıkSiyirdim
malum üzüm mevsimide gelince 1 2 kasada çorumdaki ev için topladık Bobo
sizlere 5-6 karelelik köyümün resimleriBoboBobo
bu arada okullar açıldı tüm öğrencilere hayırlı olur inşallahAffet

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Paylaşıma teşekkürler uğur güzel bir yere benziyor şimdi orada olmak vardır sessizlik ve her şey doğaldır.o siyah üzümlerin kurutulmuş olarakmı yapıyorsunuz.Kapodokyada o şekilde yapıp satılıyor.Üzümün çekirdeği çok faydalı olduğunu söyleniyor antioksidan içeriyormuş.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
siyah kokulu üzüm değilmi o uğur,haftaya bende toplarım üzümleri bu sene az oldu ama artık olanla idare ederiz.
sanada okulda başarılar Alkis
Bul
uğurcum biz kara üzümlere kavacık üzümü deriz çok lezzetlidir resimler harika güzelim yerler insanın ömrüne ömür katar eline sağlık derslarinde başarılar dilerim.AlkisAlkisAlkis
Bul
Uğur birçok insan yaşadığı ve sahip olduklarının farkında olmadan makine gibi yaşar. Senin paylaşımındaki oralar ömüre ömür katar ve insana yaşadığımı hissettirir. Bak şimdi o üzümler imbiğe nasıl girer acaba
Bul
uğur güzel yerler üzümler harika Alkis
sanada okulda başarılar Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalovalı77 yazdı:Paylaşıma teşekkürler uğur güzel bir yere benziyor şimdi orada olmak vardır sessizlik ve her şey doğaldır.o siyah üzümlerin kurutulmuş olarakmı yapıyorsunuz.Kapodokyada o şekilde yapıp satılıyor.Üzümün çekirdeği çok faydalı olduğunu söyleniyor antioksidan içeriyormuş.
haşim abi bizzim üzüm bağlarımız biraz fazla olduğu için biz genelde suyunu sıkıp pekmez yaparız üzümlerden nasibse bu hafta sonu gidip dedemgile yardım edecep yapılışınıda resimlerim
yemek için ise serin yerlerde muhafaza edersen serili bir şekilde ilk bahara kadar duruyo salkımında hiç bozulmadan evde ama birazcık puruşuyo WinkBoboçekirdeğini sorarsan biz saten hep çekirdekli üzüm tüketiriz yemesi daha iyi oluyo bence hemde bağırsaklara ve mideye yararlıWink
Bul
LeVrEkCi yazdı:siyah kokulu üzüm değilmi o uğur,haftaya bende toplarım üzümleri bu sene az oldu ama artık olanla idare ederiz.
sanada okulda başarılar Alkis
aynen öyle nihat abim bizim buralardada idare eder bende bu hafta sonu dedem gile yardım edecem üzümleri kesip pekmez yapmak için siz yapıyonuzmu nihat abi sizde pekmez yapıyonuzmu yoksa sade yemek içinmiBobo
Bul
bucalıfikret yazdı:uğurcum biz kara üzümlere kavacık üzümü deriz çok lezzetlidir resimler harika güzelim yerler insanın ömrüne ömür katar eline sağlık derslarinde başarılar dilerim.AlkisAlkisAlkis
valal öle abicim babamda der emekli olayım anında köydeyim diyeSiyirdim
Bul
balıkcı uğur yazdı:aynen öyle nihat abim bizim buralardada idare eder bende bu hafta sonu dedem gile yardım edecem üzümleri kesip pekmez yapmak için siz yapıyonuzmu nihat abi sizde pekmez yapıyonuzmu yoksa sade yemek içinmiBobo
bizde genelde üzüm suyu yapılıp içilir hemde yemek için toplanır ama bu sene bazıları nedense bu zamana kadar kararmadı kararanlarıda gittigimde toplayacagım.kara üzüm suyu harika olur çokda faydalı ve kuvvetlidir.pekmez değilde eskiden anneannem pepeçura yapardı şimdi yapılmıyor.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Güzel bir sazan... bill74 20 3,901 17-08-2012, 11:56
Son Yorum: bill74
  Ağlasun deresinden güzel iki görüntü nasipse bu pazar Burdur ekibi olarak oradayız yusufburdur 30 6,043 17-02-2009, 01:27
Son Yorum: adem77
  İŞte GÜzel Mudanyam mudanya 23 4,385 20-01-2008, 03:13
Son Yorum: Ege
  güzel istanbuldan görüntüler bucalıfikret 12 3,133 12-12-2007, 16:22
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  buda benim köyüm erdekli yücel 36 6,235 12-06-2007, 01:19
Son Yorum: yorgunum77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi