Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
buda benim köyüm
merhaba arkadaşlar  benimde memleketim balıkesir/erdek/turan köyü  bu resimleri kardeşim   15/05/2007 tarinde  köyümüze gidince çekmiş bende sizlerle paylaşmak istedim  saygılarımla..yanlız bikac fotoğraf eski çekim
yücelciğim sizin orayı bana öve öve bitiremedin..başımın etini yedin...gerçekten çok güzel bir yere benziyor...mutlaka gelicem o tarafa...bakalum dediğin gibimiymiş...hani acayip karagöz var diyosun ya..Smile))paylaşım için teşekkürler..
Bul
erdekli yücel yazdı:merhaba arkadaşlar  benimde memleketim balıkesir/erdek/turan köyü  bu resimleri kardeşim   15/05/2007 tarinde  köyümüze gidince çekmiş bende sizlerle paylaşmak istedim  saygılarımla..yanlız bikac fotoğraf eski çekim

birkaç foto daha
ve birkaç daha
BALIK and OZAN yazdı:yücelciğim sizin orayı bana öve öve bitiremedin..başımın etini yedin...gerçekten çok güzel bir yere benziyor...mutlaka gelicem o tarafa...bakalum dediğin gibimiymiş...hani acayip karagöz var diyosun ya..Smile))paylaşım için teşekkürler..

Ozan,bende geliyorum. Bobo
Bul
ve de son
Güzel resimler Yücel. Paylaştığın için teşekkürler.
Bul
bende erdek narlılıyım Big Grin oralarda bi güzel
Bul
ben 1995 senesinde gittim.1997 dede gittimm.süper yerler.az incir yemedim yani.
Bul
yücel senin köyden arkadaşlarım var.resimlerimiz var.sizin köydeki dağdan gelen derede çekinmiştik.bulursam yollayayım.belki tanırsın.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  güzel köyüm balıkcı uğur 49 6,465 04-06-2010, 15:54
Son Yorum: balıkcı uğur
  benim memleketim.. kaya 16 3,451 06-04-2007, 09:18
Son Yorum: harslan1978
  işte dostlar...buda benim cennetim... ANTALYALI07 11 3,424 01-04-2007, 21:59
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi