iş çıkışı karagöz yakalamak için mera ya gittim sağolsun karagözler gene yanlız bırakmadılar beni ışık altında baktım istavritlerde geziniyorlardı bi kaç tane de onlardan tuttum istavrit vardı fakat uğraşmak istemedim resimleri gene evde çekmek zorunda kaldım kusuruma bakmayın balıkçılık yaptığım yerde resim çekmek yasak takım gene aynı takım 2 li dip oltası mustad 3 numara çapraz iğne yem boru kurdu çok daha güzel balıkçılık lar sizler yapın.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Eren mevsimle birlikte raporların sıklaşmaya başladı.
Tebrik ederim, ellerine sağlıkMaşallah balıkların iri iri.
Bu arada inci gibi dizmişsin balıkları, yakışmış.
Bereketli ve afiyet olsun
Rastgele...
Eren sargoslarin boylarinin guzel oldugu ,istavritlerden belli..
cok guzel av olmus..afiyet olsun...
daha bollarina ve daha buyuklerine insallah..
rastgele
Maşallah Eren , güzel av yapmışsın Herhalde bu sefer yemler daha güzeldi . Afiyet olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Teşekkür ederim dostlar yem konusuna gelince 2 farklı balıkçıdan 2 şer paket yem aldım 2 paket i sağlam çıktı bunları tutabildim ama mera da çok çır çır ve kaya balığı var o yüzden yemleri pek rahat bırakmadılar bunada şükür çok daha güzel balıkçılıklar inşallah sizlerde yaparsınız saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=