Yorumları: 30
Konuları: 4
arkadaşlar herkese selamümaleykum
benim sizden ricam bir tekne almak istiyoruz ama bağlama yeri sorununuz var bunu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Balıkçı limanlarına veya marinalara aylık cüz-i bir ücret karşılığı bağlıya bilirsiniz yada biraz zahmetli iştir ama fiber alıp kızağa çekebilirsiniz
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Balıkcı limanları rahatlıkla kabul eder aylık 20-25 ytl karşılığında
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
limanlarda tekne bakıcıları kaptanlar veya bazı özel limanlarda bu işe bakan kurumlar vardır onlarla anlaşman lazım aliço sanırım yardımcı olacaktır
Yorumları: 30
Konuları: 4
verdiğiniz bilgiler için teşekkurler arkadaşlar.
Banada bir yardım edermisiniz lütfen
bende yeni konu açmak istiyorum ama başaramıyorum.
Bu arkadaş buraya Yardım diye yeni konu açmış ben nasın başka bir başlık altında yeni konu açacam tam olarak tarif ederseniz çok mutlu olurum teşekkür ederim.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Ana menüdeki konulardan hangisinde yazmak istiyorsan o konuyu önce aç.Mesela haber göndermek istersen güncel haberler var oraya bas.Çıkan sayfada sağda üstte yeni konu diye bir başlık var oraya bas.Çıkan sayfada ilk yere konu başlığını yaz.alltaki büyük yere mesajını yaz.Resim falan eklemek istersen En alttaki yerde gözat var.Gözattan kendi bilgisayarındaki resimi bul. Tamama bas.Ondan sonra gözatın yanıdaki boşlukta bir şeyler yazacak önemli değil sadece yazdığından emin ol.eklenti ekleye bas.biraz bekle sonrada konuyu göndere bas.işlem tamam.resim falan gönderirken boyutta problem çıkabilir. onu o zaman yazarsan bakarız.
Tamamdır abicim olayı anlamış bulunmaktayım bu ayrıntılı açıklama için size çok teşekkür ederim Rastgele "Zaten bu kadar açık yazmasaydınız bu iş beni saatlerce ugraştıracaktı"
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Tamam öyleyse konu açtığına göre.Güzel bir resim falan varsa gönder.
abicim şu an yanımda resim yok ama cd ortamında sazan balığı yakalarken , kaçırırken , pişirirken kamera ile çekilmiş görüntülerim var ben bunları senelik izine gidince "inşallah" digital ortama foto olarak aktartacam fotografçıda işte ozaman bol bol resmim olacak 15-20 gün içinde bu işi halledeceğim Tekrar teşekkür ederim yardımınız için .