Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yardım
herkeze iyi gunler .
yarın sabahtan boğazda kıyıdan lufere gitmeyi duşunuyorum
tavsiye edeceğiniz yer varmı .Avrupa yakası.
Bul
selim yeniköy tarabya arası lüfer hemde tam boy lüfer tutuldugunu gözlerimle gördüm birazdan işe giderken bidaha bakacagım 1 saat sonra iş yerimden tekrar yazarım başka yerlerde durum nedir bilemem ama bu tarafa yakınsan ve sabah takılırsan bi yaz yanına ugrarım geçerken rastgele[/align]
Bul
Lüfer avlamak için en iyi zaman nedir peki?
Sabahlarim, yoksa aksamlarimi daha verimli olur ?

Saygilar,

Cuneyt
Bul
pardallian yazdı:Lüfer avlamak için en iyi zaman nedir peki?
Sabahlarim, yoksa aksamlarimi  daha verimli olur ?

Saygilar,

Cuneyt

sevgili cüneyt geçen gün konuda o kaar çok yazdıkki hatırlarsan okumadın herhalde. lüfer avı en iyi sabah alacakaranlıkta başlar ve öyle devam eder......

Balık tutmak istiyorsan bence ideal yer suların çok gür akmadığı rüagarın vuuuuuuu demediği bir yer olsun ben sersem gibi oldum sabahtan bu yana
bakırköy -zeytinburnu arası. hem samatya mendirek arkasında yaklaşık 5,5-6 mt suda güzel boy palamutlarda geliyor.
eyvallah levrekcibaba ben kısmet olursa yeniköy konsolosluğun karşısında orada olacağım
orası nasıl sence
Bul
güzel yer ben sabah 10 gibi gececegim oradan bi durur bakarım da seni nasıl tanıyacagım özelden cebi bi yazsana zagmet gecerken o satlerde orada olacaksan bi ararım duruurm balık varsa takılırımda sana hatta daha erken gelirim 9 gibi gelirim
Bul
abi ne iyi ya dur biraz balık tutalım. ben de istiyorum ama burda deniz vardıda biz mi tutmadık ya
Bul
valla o bakımdan şanslı hissediyorum kendimi evden çıkıyorum maslaktan sahile iniyorum istinye-yeniköy-tarabya-kireçburnu-çayırbaşı-büyükdere-sarıyer deniz kenarından gidiyorum oltalar bagajda baktım balık çeken var çekiyorum 30dk takılıyorum hele çinekop zamanı 12 tane çinekop hemen hemen 1 kg gelir 12 yaptımmı tamam dogru eve çok zevkli oluyor çinekopta yaklaştı başlar yavaş yavaş inşallahSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yardım (Help me)Bölümü çatalca 84 13 3,299 27-01-2007, 01:58
Son Yorum: ALİCO
  yayıncılardan yardım bekliyorum ahmedow 4 2,012 21-11-2006, 23:14
Son Yorum: GÖKSEN
  yardım selim 9 1,834 04-10-2006, 14:59
Son Yorum: Avcı Altan
  yardım lazım serkan81 0 1,391 17-05-2006, 14:37
Son Yorum: serkan81

Hızlı Menü: