Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eğlencelik..
Iki Deli

Iki deli, yolda giderken bir direksiyon bulunca çok sevindiler. O sevinçle uzunca bir süre yol aldiktan sonra benzincinin önünde durdular. Birincisi, - Onbin liralik, dedi, süper olsun. Benzinci ikisini de tepeden tirnaga süzdükten sonra: - Gidin isinize be! diye bagirdi, sizin civatalariniz gevsek! Ikincisi, "araba kullanana" döndü: - Gördün mü! Araba masraf kapisi açti bile!

Karı Koca

Karı-koca müthiş kavga etmişler ve küsmüşler bakmışlar olacak gibi değil ve birbirlerine notlar yazarak anlaşmaya karar vermişler. Bir gün adamın bir iş görüşmesi varmış ve sabah 8:30'da işe gitmesi gerek; komidinin üzerine bir not yazıp koymuş, "Sabah beni saat 8:00'da kaldır." Ertesi gün olmuş, adam bir kalkmış saat 10:00; müthiş bir sinirle fırlamış yataktan ve başuncunda bir not: "Saat 8:00 kalk!..."

Kimse Yokmu

Temel, bir gün tarlasından eve dönmektedir. Karadeniz bölgesinin sarp arazisindeki patikada ilerlerken, birden ayağı kayar ve yüzlerce metre derinlikteki uçuruma yuvarlanır. Can havliyle, uçurumdaki bir ağacın dalına tutunur. Aşağıya bakar, metrelerce derinlikte ve dibinde de sivri kayalar. Belki duyan olur da kurtarmaya gelir diye avazı çıktığı kadar bağırır: -Çimse yok miiii! Bir kaç kere daha bağırır. Sonunda, ta yukarılardan, gökten bir ses duyar: -Ey kulum Temel! Düşüp ölsen ne var ki? Seni cennetime koyarım. Eğer emirlerimi yaptıysan, yasaklarımdan kaçındıysan, kul hakkı yemediysen hiç korkma! Temel şöyle bi düşünür, emirlerden hemen hiçbirini yapmamış, yasakların neredeyse tamamını yapmış, kul hakkı desen sadece Fadime'nin hakkını ödeyemez. Başını kaldırıp, tekrar bağırır: -Başka çimse yok miiii!

Üç Avcı

Malum, avcilar aticiliklariyla meshurdurlar. Yine bir mecliste üç avci karsilikli olarak köpeklerini övüyorlarmis. Birincisi demis ki:"Benim köpegim çok akillidir, bakkala gönderirim, ne istersem alir ve getirir." Hemen ikinci avci atlamis:" Ya benimki! Sadece istediklerimi almakla kalmaz, paranin üstünü de dogru olarak getirir, satis fisini de alir" Bu sirada üçüncü avci kendinden emin bir tavirla aynen söyle der: - "Sizin köpeklerinizin alisveris ettigi dükkani benim köpegim çalistiriyor"
Damatlar

Varlıklı bir kayın validenin üç damadı varmış. Birgün bunlar tatile denize gitmişler. Kayınvalide "bakayım damatlarım beni ne kadar seviyor" deyip atlamış denize ve boğulma taklidi yapmaya başlamış. "Büyük damadım boğuluyorum ne olur kurtar beni" demiş. Büyük damatta hemen kurtarmış. Ertesi sabah büyük damadın kapısında bi reno laguna üzerinde de bir not "sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınvaliden". Ertesi gün ortanca damadı denemiş aynı şekilde oda hayatını kurtarmış onunda kapısında bi reno safrane ve üzerinde bi not: "sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınvaliden". Sıra küçük damadı denemeye gelmiş. Ertesi gün yine denize girmiş. "Damadım boğuluyorum ne olur kurtar beni" demiş. Küçük damat hadi lan boğulursan boğul demiş. Kadında oracıkta boğulup ölmüş. Ertesi gün küçük damadın kapısının önünde bi ferrari üzerinde de bi not "Sevgili damadım hayatımı kurtardın; kayınpederin."

Alıntıdır..

[SIZE=2] 
[/SIZE]
Bul
damat çok güzel eline emeğine sağlık köylüm AffetBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Alkisabi sağol bayağı iyi geldi banada benim kaynana zengin değil kayınpederide kaynanam göndereli 13 sene oldu şimdi sıra bende diye titreyip duruyorum nede olsa kızı benimle evli Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:Alkisabi sağol bayağı iyi geldi banada benim kaynana zengin değil kayınpederide kaynanam göndereli 13 sene oldu şimdi sıra bende diye titreyip duruyorum nede olsa kızı benimle evli Siyirdim
BoboSiyirdim..
Bul
abi istersen tırsma durum bu işteSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
SiyirdimSiyirdimBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Güzelmiş Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
HappySiyirdimTeşekkürler...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
HappyHappy Happy

Abi çok güzel fıkralar , ellerine sağlık Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Teşekkürler abicim, harika ve bu tatil gününde çalışırken, iş stresine çok iyi geldi. AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eğlencelik 3 Lakerda 12 3,154 09-11-2010, 01:03
Son Yorum: rusan
  Eğlencelik 2 Lakerda 9 2,383 16-08-2010, 23:33
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Eğlencelik Lakerda 12 2,925 10-08-2010, 18:14
Son Yorum: kale124
  Eğlencelik Lakerda 11 2,513 17-04-2010, 23:18
Son Yorum: isaro

Hızlı Menü: