Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilgisayar kullananlar
Arkadaşlarım günümüz dünyasında gelişen teknoloji beraberinde yeni tutkuları da taşımakta ne dersiniz böyle olmamalıyız değilmi

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Öyle çok hayatımızın içine girdi ki, bazı zamanlarda nereye gidiyoruz diyorum...
Teknoloji de bir yere kadar, esiri olmak gerçekten hoş değil. Özellikle evlatlarımız açısından bakıldığında belirli ölçütler getirmek şart.
Hatırlatma için teşekkürler Ercan abiAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
harikasın ercan abicim

AlkisAlkisAlkis
Bul
ben birtek site için bilgisayar kullanıyorum diğer ihtiyaçlarımı kullanmadanda giderebilirim,
yani benim pc ihtiyacım siz dostlarıma ulaşmaktan ibaret gerisi teferruat GulumseSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben birtek site için bilgisayar kullanıyorum diğer ihtiyaçlarımı kullanmadanda giderebilirim,
yani benim pc ihtiyacım siz dostlarıma ulaşmaktan ibaret gerisi teferruat GulumseSeerf
SefiomHediye
Bul
Ben kapıldım bu hastalığa , siz kapılmayın Siyirdim Şaka bir yana çocuklarımızı bilgisayardan ayrı tutamayacağımıza göre en azından hangi amaçlar için kullanılabileceğini ve süre sınırını mantıklarına işlemekte fayda var Smile

Ama tuvaletteki de iğrençti be Hi Siyirdim

Hatırlatma ve paylaşım için teşekkürler Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben birtek site için bilgisayar kullanıyorum diğer ihtiyaçlarımı kullanmadanda giderebilirim,
şu son satırın duygularımı kabarttı.Gulumse.Alkis.benden sana bir kucak dolusu öpücük.Sefiom

Ercan abim maalaesef bazen bizde kantarın topuzunu kaçırıyoruz,hanım dürtünce irkiliyoruz.
senin görüntülerinde tam ibretlik abi.paylaşım için teşekkürler.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Aynen,duygu ve düşüncelerine katılıyorum NihatAlkis
paylaşım için teşekkürler ErcanAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Alkis harikasın abi SiyirdimHadiordan
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
demekki böylede pc kullanan var .
ercan abi paylaşım için teşk.Alkis
Bul