Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Android Tablet Kullananlar
Acaba aranızda tablet pc kullanan vermı.

varsa marka ve modeli nedir ?
Bul
Üstat iş arkadaşım samsung kullanıyor tablet. Her gün el atıyorum Siyirdim Şiddetle tavsiye ederim. Samsungu..
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
Lapsetur yazdı:Acaba aranızda tablet pc kullanan vermı.

varsa marka ve modeli nedir ?

Tablet pc ne demektir nasıl çalışır biraz açıklama yaparmın.Mahcup
Bul
maxtar yazdı:Üstat iş arkadaşım samsung kullanıyor tablet. Her gün el atıyorum Siyirdim Şiddetle tavsiye ederim. Samsungu..

Samsung güzel fakat pahalı.

Benim aklımda Mobee S1200 var

Mobee S1200
Bul
ne olduğunu bilsem neler yazardım inanamazsın oktaycım.Gulumse
Bul
benim kız işyerinde kullanıyor bir ara baba sanada alayım demişti.AlkisWink
Bul
OKTAY abi işyerinde arkadaşta HTC nin var gayet memnun fakat modeli hakkında bir bilgim yok...
Bul
Ben Samsung Tab P7300 kullanıyorum 8.9 inch, inanılmaz memnunum.. öyle ki laptopun pabucu dama atıldı elimi sürmüyorum, varsa yoksa tablet.. Gulumse
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Lapsetur yazdı:Samsung güzel fakat pahalı.

Benim aklımda Mobee S1200 var

Mobee S1200

Fena değil ancak..
Kısa bir inceleme ve karşılaştırma yapacak olursak;
Samsung'u kesinlikle tavsiye ederim.. noname cihazlar (büyük markalar haricindeki cihazlara benim verdiğim isim) sorun çıkardığında karşınızda şikayetinizi dinleyen ve çözüm bulan bir muhatap bulabilecek misiniz, bu önemli.. 7" ekran yeterli olacak mı bu da önemli (ben önce 7" aldım kafi gelmedi 8.9" ile değiştirdim).. Ram 512 yazıyor bence yetersiz, Samsun Tab'da 1 GB ram kullanılmış (bu bile zaman zaman yeterli olamayabiliyor).. dahili depolama alanı 4GB bence çok yetersiz, gerçi micro SD ile arttırılabiliyor ancak bence böyle bir cihazın dahili hafızası en az 16 GB olmalı.. ekran çözünürlüğü de Samsung Tab'a göre oldukça düşük.. bataryası 6 saat gidiyormuş Samsung Tab'ın bataryası sürekli kullanımla 11 saat gidiyor (normal bir kullanımla 2-3 gün gidiyor, sürekli kullanımla mesela ardarda 2 saatlik 5 film izlenebiliyor).. Android 2.3 gingerbread versiyonu yüklü olduğu yazıyor (web sitesinde) bu aslında telefonlar içindir, google'ın tabletler için çıkardığı android versiyonu 3.0-3.2 arası (Honeycomb)versiyonlardır, Samsung'un tüm yeni modellerinde (P7300-P7500 vs) honeycomb (3.1) yüklüdür..
Tüm bunlar bir tarafa, 300 TL'lik satış fiyatıyla inanılmaz cazip olduğunu söyleyebilirim.. ben bu tür cihazları üst düzeyde ve limitlerini zorlayarak kullandığım için bana hitab etmez ama normal bir kullanım için iyi görünüyor Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
xfisher yazdı:Fena değil ancak..
Kısa bir inceleme ve karşılaştırma yapacak olursak;
Samsung'u kesinlikle tavsiye ederim.. noname cihazlar (büyük markalar haricindeki cihazlara benim verdiğim isim) sorun çıkardığında karşınızda şikayetinizi dinleyen ve çözüm bulan bir muhatap bulabilecek misiniz,

Kesinlikle katılıyorum. Samsung Türkiye olarak kendisi İstanbul'da. İş arkadaşımın samsung tabletinde küçücük bir problem çıktı. Cihazı değiştirdiler yenisi ile. Cihazın kendisi kalmadığı için üst modelini verdiler 30 TL farkla. İnanılmaz bir ilgi gösterdiler. Adamlarda müşteri memnuniyeti lafta kalmıyor.
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bilgisayar kullananlar ALTAYLI 15 2,432 30-03-2012, 19:16
Son Yorum: hus213

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi