Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siz hiç Deniz Yıldızı yakaladınızmı?
Herkese selam.Akşam iş çıkışı başlıyorum kurtlanmaya komutandan izin aldıktan sonra doğru rumelihisarı iskele balık lokantası yanına atıyorum oltamı.Takım 3 lü izmarit yem karides.İzmarit bol at çek tek tek topluyorum pabuç izmaritleri.Saat 23 ü gösterdiğinde izmarit kayboluyor.Artık toplanacağım ortalığı temizleyene kadar dışarda kalmasın takım suda beklesin beni.Temizlik işim bitiyo hatta banklarda birasını içmiş çekirdek kabuklarını bankın dibine atmış sigara izmariti dizboyu olmuş,şişeler birbirine atlıyo,anlayacağınız bu adilerinde pisliklerini çöpe attıktan sonra 5-6 kova su çekip kıyıdan denize serpiştirdim yem atığıda kalmadı mekanda.Sıra geldi oltamı toplamaya ve topladım.Resim 001.jpgResim 002.jpgResim 003.jpg 2010 bereketli geçecek galiba benim için.Yada oradaki ilklerim devam ediyo IMG0217A.jpg

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
AlkisTebrıkler Levent bey guzel bır avı Denız yıldızı ıle sonlandırmıssınız.
Malesef kendı ınsanımız da olsa etrafı pısletmekte ustumuze yok.
Allahtan temızlık muslumanlar ıcın onemlı ya onemlı olmasaydı neler olurdu neler
Benımde oltama yıldız takılıyor ama bu kadar buyuk ve guzel degıl.
Avlarınız her daım bol olsun

Saygılarımla,
Bul
levend hani izmaritlerin resimleri Wink gece de güzel görüntü olmuş deniz yıldızının Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bu denizyıldızları arada bana da denk gelir . Nasıl güzel vuruş yapar takıma , asılır , çekerden de poşet çekiyormuş gibi gelir Siyirdim Çektiğiniz yıldız da gece ve renkler sayesinde çok güzel çıkmış Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
sahildeki duyarlı davranış için tüm insanlık adına teşekkürler levent Alkis,
ne yazık bu konuda her yerde durum aynı,ne yazık insanımız herşeyi 1 kerelik görüyor.
deniz yıldızı çok denk geldi.çocukken 8 metrelik bir ağım vardı tekir kovalardık bazen gece bırakırdık sabah 3-4 tane deniz yıldızı olurdu 1 keresinde deniz atıda denk gelmişti.
gece o saatlerde şişli taraflarında arkadaşlarla yemekteydik bilseydim dönüşte ugrardım yanına,o taraflara gideceğin zaman haber verirsen uygun düşerse ugrarım.
rastgele.
Bul
Levent,bu çevre düşmanları malasef her yerdelerHadiordanduyarlılığın için teşekkürlerAlkisakşam avında izmaritleri almışsın bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Alkis Tebrikler Levent bey , bazen öyle yıldız oltama takıldığı oluyor tabi denize iade ediyorum ,malesef bizim burada da doğayı kirleten hayırsız insanlarımız var, çöpleri toplayıpta çöp tenekesine atmanız çok hayırlı bir iş Alkis
bereketli ve afiyet olsun , rastgele 76
Bul
Evet Burgazada'da balığa çıktığımızda yemli takıma arasıra geldiği olur,yada dalıp çıkardığımız midyelerle birlikte yıldız ve kestane de gelir..
Sizin yıldızınız gece ışıklarında floresan gibi ilginç çıkmış..[Resim: icon7.gif]
Çevre duyarlılığınızı tebrik ederim..İnsanımızda yeterli eğitim olmayınca,çevre bilinci oluşmadıkça hep böyle birileri nasılsa temizler diyen anlayışlar hiç eksik olmayacak..
Bul
Levent etraf temizligi icin gosterdigin duyarlilik icin tesekkurler..ve tebrikler
deniz yildiz burada bizlerde de cikiyor...baliklarin fotosunu da ekleseydin konuya iyi olurdu,diye dusunuyorum..
birde izin aldigin komutan,benim icisleri bakani dedigim kisi olsa gerekSiyirdimBobo
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
çaparime çok takılıyor boğazda bir kerede gece teknedeyken suyun üstüne yakın görmüştüm 8 10 tane kadar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  dunden yeni deniz alalari ve oltalarim baris_tutuk 15 3,405 21-09-2007, 22:48
Son Yorum: cemkeser
  uc zargana bir deniz alasi dört morina baris_tutuk 19 4,364 17-09-2007, 12:21
Son Yorum: tenay
  ilk deniz balığımı yakalamak istiyorum.. (ama nasıl) Marjan 30 5,583 27-06-2007, 10:47
Son Yorum: Marjan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi