Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni rapalam...
Boğaz için aldığım 7 cm'lik rapala.Boğaz balıkçılarının görüşlerini bekliyorum Smile

[Resim: DSCN1716.JPG]

[Resim: DSCN1693.JPG]
Bul
göktuğ rapala model olarak güzel ama daha çok kırmızı ve maviler daha fazla iş yapıyor birde markası dolayısıyla yüzmeside çok önemli.
mesela çok ucuz oldugu halde spiderlerle çinekop alabilirsin ama bazıları defolu oldugundan suda yüzmüyor.
garantili iş yapsın dersen yozuri,strike pro,pelikan modellere bakmanı tavsiye ederim.
emirgana gidip deneme yaptınmı emirganda balık alınıyor bu aralar.
Bul
dostum akşama çalışan rapalaları ekleyeceğim bunlar bir işine yaramaz bol balık yok çünkü sana iş yapanları göstereceğim
Bul
Öncelikle rast gele. Rapala için Boğaz'cılar gerekeni aktarıyorlar. Ben sırtıda bunları kullanmuyorum
Bul
ALTAYLI yazdı:Öncelikle rast gele. Rapala için Boğaz'cılar gerekeni aktarıyorlar. Ben sırtıda bunları kullanmuyorum
ercan abi sen ne kullanıyorsun gerçekten bi ara eklermisin merak ettim Seerf
Bul
Goktug ,bol balikli gunlerde kullan..
rapalanin renkleri kadar,Nihat`inda dedigi gibi suda yuzusu cok onemli
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
canım kardesım bu sahteyle ancak bol balık oldugu zamanlar balık tutarsın yeşil renk genelde saat 12den sonra iş yapıyo ama gun boyu iş yapsın istiyosan hamsi benzeri sahtelere yonel derım sana kolay gelsın.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
ALTAYLI yazdı:Öncelikle rast gele. Rapala için Boğaz'cılar gerekeni aktarıyorlar. Ben sırtıda bunları kullanmuyorum

LeVrEkCi yazdı:ercan abi sen ne kullanıyorsun gerçekten bi ara eklermisin merak ettim Seerf
Ercan abi..
neredesin,rapalalari gorelim81
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Peki,yorumları değerlendiyorum.Nihat abi daha bugün aldım bunları.Denemek nasip olması.Senle birlikte deneyebiliriz Smile Furkan abi rapalayı bekliyorum Smile
Bul
Goktug yazdı:Peki,yorumları değerlendiyorum.Nihat abi daha bugün aldım bunları.Denemek nasip olması.Senle birlikte deneyebiliriz Smile Furkan abi rapalayı bekliyorum Smile
deneyelim de ne zaman göktug kar geçsin deneyelim Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni çantam. Tropheus 52 9,235 03-11-2014, 09:21
Son Yorum: yaser2sultan
  Yeni Sahteler mertparlak 22 4,245 22-11-2012, 17:24
Son Yorum: mertparlak
  yeni rapala ve kaşıklarım nasıllar :))) fish or die 24 4,503 25-10-2012, 00:48
Son Yorum: ALTAYLI
  Yeni rapalalarım... Zıpkıncı 20 3,888 13-04-2012, 11:53
Son Yorum: Zıpkıncı
  yeni rapalalarım... LeVrEkCi 22 5,848 22-07-2011, 19:01
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Kolleksiyonumun yeni üyesi :) blue_zaire 36 8,069 16-05-2011, 09:44
Son Yorum: bucalı
  yeni oyuncaklarım Tropheus 37 6,685 16-11-2009, 14:28
Son Yorum: FuRkAn *
  Yeni sahteler hk. aygroup 38 6,438 29-07-2009, 00:23
Son Yorum: aygroup

Hızlı Menü: