Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalkan avı.....
Bu sene kalkan avı için müsait hava çok az oldu..Haliyle çok verimli bir yıl olmadı..Bereket versin yine az da olsa hevesimizi alacak balığı çıkardık..İlginç olan oldukça soğuk bir havada,oltadaki kalkanın yakınlarda bir taşa girip beni suya girmek zorunda bırakması oldu..

Hayvan giderayak intikamını aldı böylece..

Sevgiler...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ahmet abi ilk resimde şezlongda oturan sensen kalkan balığı seni denize sokmakta haklı derim
bunlar karadeniz kalkanı galiba bizim buralara benzemiyor
dahada büyüklerini yakalamanı dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
eşref sürek yazdı:Ahmet abi ilk resimde şezlongda oturan sensen kalkan balığı seni denize sokmakta haklı derim
bunlar karadeniz kalkanı galiba bizim buralara benzemiyor
dahada büyüklerini yakalamanı dilerim rastgele

İyi dileklerine teşekkürler sevgili Eşref...Biliyorsun ..Bu tür avlar benim için çok sıkıcı oluyor..Allahtan arada aksilikler oluyor da uyumaktan kurtuluyoruz..Bir yerde oturmak bana en büyük işkence...Ama seyrek te olsa kalkan yemenin başka yolu yok gibi..

Selamlar...
Bul
ustam61 yazdı:Alkistebrikler Ahmet bey.Avlarınızın daha bereketli olması dileğimdir.

Teşekkürler Hayrettin Ustacığım..Sizlere de rastgelsin...

Selamlar...
Bul
tebrikler ahmet abi.
hani derler ya tepsi gibi kalkan gerçekten öyle tepsiyi kaplamış
hava şartları bozuk zahmeti olsada yapılan ava değer balık. bereketli olsun rastgeleAlkisGulumseAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Ahmet Abi sıkılsan da tepsi gibi kalkanı almışsın , tebrikler Alkis Şu balığı tutmayı hiç bilmiyorum ama er-geç Murat (murki) ile avına gidicem inşallah . Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Ahmet Abi sıkılsan da tepsi gibi kalkanı almışsın , tebrikler Alkis Şu balığı tutmayı hiç bilmiyorum ama er-geç Murat (murki) ile avına gidicem inşallah . Afiyet olsun Seerf

Sevgili Nedim...

Bu balığı tutmayı ben de bilmiyorum...HappyZaten bilinecek bir şey olduğunu da sanmıyorum.Oltayı bilirsen ,yem takmayı bilirsen ,ve çekmeyi bilirsen yetiyor..Balık kendi gelip intihar ediyor zaten..Kendi tutuluyor..Bir bakıyorsun kamış yerinden sökülmüş gidiyor.İğneler %99 mideden çıkıyor.Yani takım sağlamsa kaçma şansı da yok...

Oturup beklemeyi seviyorsan senin için uygun bir av şekli...

Sevgiler...
Bul
maşallah güzel boy kalkan balığıymış,
bu sene 2 tane denk geldi biri ufaktı deniz anaya geri iade edildi,
eskiden daha çok çıkardı marmarada her geçen gün azalıyor ne yazıkki.
Bul
ahmet abi şezlong zevkini senden başka çıkaran yok galibaSiyirdim ustam rastgele iyi av olmuş kıyıdan hiç olmazsa beklediğine deymiş bu mevsimde Alkis Seerf76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
LeVrEkCi yazdı:maşallah güzel boy kalkan balığıymış,
bu sene 2 tane denk geldi biri ufaktı deniz anaya geri iade edildi,
eskiden daha çok çıkardı marmarada her geçen gün azalıyor ne yazıkki.

Nihat...

Bizde de o kadar çok ufak çıkyor ki bazen avın hiç tadı kalmıyor..Büyükler gittikçe seyrekleşiyor..

Dedik ya....Son balık tutulana kadar....Bakalım sonra ne olacak...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kalkan avımız aygroup 64 10,694 03-03-2009, 16:29
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi