Yorumları: 120
Konuları: 30
slm site sakinleri bir buçuk aydır avlanmama rağmen balık ve işten fırsat bulup resim koyamadık siteye şimdi bir fırsatını bulduk koyalım dedik bu balıklar geçtiğimiz pazar sabahın balıkları çoğunu resimleyemiyorum artık arada bir resim atarım.istanbuldaki arkadaşlar akın balığının başlayıp başlamadığını haberar ederse seviniriz.çanakkaledeki durum kilitbayır önlerinde gündüz yemli(sardalya,uskumru ve kolyoz yemleri) alıyoruz ilgililere bildirilir.
şimdi lüfer zamanı havalar uygun giderse ocak sonuna kadar lüfer avlamaya devam herkese bol avlar rastgele...
illede lüfer:0507:
[attachment=1712]
[attachment=1711]
tebrikler pes valla bunlar nedir böyle ya süper av olmuş çok güzel......
en soldakini alayım lütfen....
sevgiler....
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
güzel balık.Elinize sağlık.
Yorumları: 120
Konuları: 30
aramızda lüferin lafımı olur arkadaşım.....
en fazla yemli 19 u buldum ama resimleyemedim geçen sezonki rekora ulaşamadım...
ali kardeş bu sene gözükmüyon burlarda teknenle...
abi şimdi ellerim titremeye başladı inanınki, sabahtan beri değil şimdi şok oldum valla şunlara baksana allahım........müthiş ya kuzu gibiler aynı kuzu.........
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
ne soldaki birader ben hepsini almıştım bir 1907 li olarak sen nerden çıktın hem sen dhala burdamısın levrekcibaba senin canına okumadımı daha
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
valla balıklara bayıldım rastgele arkadaşım iyi av çıkarmışsın irilerinden toplamışsın bereketli olsun afiyet olsun
aliço senden korkulur sag ön çamurlugum haşat biri vurmuş gitmiş ben gidiyorum birazdan korktum senden degişik tipler dolaşıyor etrafta senmi gönderdin loooooo anam anam ben gidiyorum aliço affet yaa ben ettim sen etme yaaa yarın silahla gelecem işe
lüferlere hasta oldum ne kadar tutsade insan görünce mest oluyor valla
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
ARKADAŞIM ÇOK DOGRU SÖYLÜYORSUN LÜFERDEN BAŞKASI YALAN
PEKİ BUNLARI KİLİTBAHİRDE DUR YOLCUNUN ALTINDANMI ALDIN YOKSA FENERİN ORADANMI ALLAH NASİP EDERSE 1 HAFTAYA KADAR GELECEĞİM BİZDE BİR İKİ LÜFER TUTUP YOLLAYALIM RESİMLERİ BU KONUDA BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM.
HEP BENİ ÇATLATACAK DEĞİLYA ARKADAŞLAR BİRAZDA BEN ÇATLATAYIM OLMAZMI YANİ NE VAR BUNDA
TABİ BALIKLARINDA ÇOK AMA ÇOK GÜZEL ALLAH DAHA FAZLASINI NASİP ETSİN İNŞALLAH
RASTGELE :0516:
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
lüfer lüfer lüfer...artık dayanamıyom ben..bende kendimi balıkçı zannediyomuşum ama yanılmışım..tutamıyom tutamıyom işte..allahım bizede nasip et yarabbim..tebrik ediyorum.balık dediğin böyle yakışıklı olur..baya kas yapmışlar..çekerken kesin zorlanmışındır..tabi sende kas yapmışsındır..inşallah daha nice lüferlere,kofanalara...rastgele..:0507: