Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lüferdenden Başkası Yalan......
slm site sakinleri bir buçuk aydır avlanmama rağmen balık ve işten fırsat bulup resim koyamadık siteye şimdi bir fırsatını bulduk koyalım dedik bu balıklar geçtiğimiz pazar sabahın balıkları çoğunu resimleyemiyorum artık arada bir resim atarım.istanbuldaki arkadaşlar akın balığının başlayıp başlamadığını haberar ederse seviniriz.çanakkaledeki durum kilitbayır önlerinde gündüz yemli(sardalya,uskumru ve kolyoz yemleri) alıyoruz ilgililere bildirilir.
şimdi lüfer zamanı havalar uygun giderse ocak sonuna kadar lüfer avlamaya devam herkese bol avlar rastgele...
illede lüfer:0507:
[attachment=1712]
[attachment=1711]
Bul
tebrikler pes valla bunlar nedir böyle ya süper av olmuş çok güzel......

en soldakini alayım lütfen....
sevgiler....
güzel balık.Elinize sağlık.
Bul
aramızda lüferin lafımı olur arkadaşım.....
en fazla yemli 19 u buldum ama resimleyemedim geçen sezonki rekora ulaşamadım...
ali kardeş bu sene gözükmüyon burlarda teknenle...
Bul
abi şimdi ellerim titremeye başladı inanınki, sabahtan beri değil şimdi şok oldum valla şunlara baksana allahım........müthiş ya kuzu gibiler aynı kuzu.........
ne soldaki birader ben hepsini almıştım bir 1907 li olarak sen nerden çıktın hem sen dhala burdamısın levrekcibaba senin canına okumadımı daha
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ne soldaki birader ben hepsini almıştım bir 1907 li olarak sen nerden çıktın hem sen dhala burdamısın levrekcibaba senin canına okumadımı daha

ah be kamil abi ah bari sen deme ya....
bu adam zaten sabahtan beri ne konular vardı aklımda yazamadım bununla uğraşıyorum. yoksa sendemi tezgahın içindesin ama yok canım kamil abim öyle şeyler yapmaz biliyorum ben.

Hem ben ona neler yapacağım bir bilsen
Yapacaklarım daha alımda bile değil ona.

Marmaraya tonos bile olabilir. gönderdim adamları akşama kadar gezin dükanının önünde dedim, arabasına çarptırdım dur abi daha.....

sevgiler....

Ayrıca balıklar konusunda bak abi tek soldaki dedim ya
valla balıklara bayıldım rastgele arkadaşım iyi av çıkarmışsın irilerinden toplamışsın bereketli olsun afiyet olsun
aliço senden korkulur sag ön çamurlugum haşat biri vurmuş gitmiş ben gidiyorum birazdan korktum senden degişik tipler dolaşıyor etrafta senmi gönderdin loooooo anam anam ben gidiyorum aliço affet yaa ben ettim sen etme yaaa yarın silahla gelecem işe
lüferlere hasta oldum ne kadar tutsade insan görünce mest oluyor valla
Bul
ARKADAŞIM ÇOK DOGRU SÖYLÜYORSUN LÜFERDEN BAŞKASI YALAN

PEKİ BUNLARI KİLİTBAHİRDE DUR YOLCUNUN ALTINDANMI ALDIN YOKSA FENERİN ORADANMI ALLAH NASİP EDERSE 1 HAFTAYA KADAR GELECEĞİM BİZDE BİR İKİ LÜFER TUTUP YOLLAYALIM RESİMLERİ BU KONUDA BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM.

HEP BENİ ÇATLATACAK DEĞİLYA ARKADAŞLAR BİRAZDA BEN ÇATLATAYIM OLMAZMI YANİ NE VAR BUNDA

TABİ BALIKLARINDA ÇOK AMA ÇOK GÜZEL ALLAH DAHA FAZLASINI NASİP ETSİN İNŞALLAH

RASTGELE :0516:
Bul
lüfer lüfer lüfer...artık dayanamıyom ben..bende kendimi balıkçı zannediyomuşum ama yanılmışım..tutamıyom tutamıyom işte..allahım bizede nasip et yarabbim..tebrik ediyorum.balık dediğin böyle yakışıklı olur..baya kas yapmışlar..çekerken kesin zorlanmışındır..tabi sende kas yapmışsındır..inşallah daha nice lüferlere,kofanalara...rastgele..:0507:
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LÜFERDEN BAŞKASI YALAN timsahavcısı 19 4,418 21-09-2006, 20:22
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi