Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LÜFERDEN BAŞKASI YALAN
ARKADAŞLAR LÜFER BENİM İÇİN BEN LÜFER İÇİN YARATILMIŞIM..HİÇ BİR BALIK LÜFERİN YERİNİ TUTAMAZ.MARMARA DENİZİ DIŞINDA EGE VE KARA DENİZDE BU BALIGIN PEŞİNE DÜŞTÜM BENDEN HİÇ KAÇAMADILAR GEREK SANDAL GEREKSE KARADAN YAPTIGIM AVLARIN HEPSİ ÇOK İYİ SONUÇLANDI.LÜFER YAKALAMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA BİR KAÇ KÜÇÜK TİYO VEREYİM....BEN TAKIM OLARAK 0.35MM ASSO.MARKA MİSİNA 3 NUMARA WMS TEFLONLANMIŞ SİYAH ÇAPRAZ İGNE KULLANIYORUM.İGNELER 3 ADET VE BEDEN UZUNLUGU 50CM ...LÜFER TAKIMINI KISA TUTUYORUM ÇÜNKÜ LÜFER ZEMİNE ÇOK YAKIN GEZER GENELDE İZMARİTİN PEŞİNDEDİR.BENDE BUNU BİLDİGİM İÇİN YEM OLARAK HEP İZMARİT FİLATO KULLANIYORUM.ÇOK İYİ SONUÇLAR ALIYORUM GALİBA BİRAZDA ÇOK ŞANSLIYIM.ACEMİMİYİM NE...:0507::0507::0507:HERKESE RASGELE VARSA LÜFER HAYALİ KURANLAR TİMSAH AVCISINA YAZABİLİRLER.89İNŞALLAH BU SEZON İYİ LÜFER ALACAGIZ .VAZİYET ONU GÖSTERİYOR....BALIK YANLAMAYA BAŞLADI.
Bul
lüfere canlı izmarit kullanırsan daha iyi sonuç alırsın sarımsak zoka kullanıyorsun zokanın iğnesini balığa zarar vermiyecek şekilde sırt yüzgecinin boyunla birleştiği yere diğer iğneyide sidiklik dediğimiz yere takıyorsun.hadi rastgelsin
Bul
TEKNEDEN AVLANDIĞIM ZAMAN İZMARİTİ BENDE CANLI KULLANIYORUM.FAKAT ÇOK TERCİH ETMİYORUM..ZARGANA TEKNEEN UZUN OLTA...EN GÜZELİ..KIYIDAN CANLI İZMARİTİDE OŞEKİL.CANLI ATAMAYACAĞIMIZA GÖRE FLATODAN BAŞKA OLMAZ...TEŞEKKÜRLAER VERDİĞİN BİLGİ İÇİN......RSGELE
Bul
89sevgili ali ben özellikle kıyıdan attıgım takımdan bahsettim farkındaysan.
Bul
verdiğin bilgiler için teşekkürler sevgili ali89
Bul
timsah avcısı ben yeniköyde büyüdüm sadece yaz sonları kalender ve istinyeden kenardan av yaparım ama kenardan avı hiç beceremem bu son 2 hafta sonum 2 hafta sonu daha yazlıkta tekneye takılır sonra sanırım takımları istanbula getiririm sahile takılırım yeniköy civarındaysan sahilde takılırız artık aliço ben bazen 2 bazen 3 kanca kullanırım acemilikten degil duruma göre hareket ederim balık toksa 2 kanca açsa 3 kanca atarım bunuda filetoya vurup vurmamasından anlarım tok balık cok uyanık olur kancayı görür aç hayvan ne bulursa vurur tabii bu balıgın çokluguylada ilgilidir ha acemi lik sanmıyorum yaa 30 senedir denizin içindeyim yastıgım lüfer yorganım levrek yatagım teknem bakma şimdi çok gidemiyorum 2 sene önceye kadar 365 günün 200 günü balıktaydım 1 eş 2 çocuk bide işlerin yavaşlamasıyla senede 50 güne düştük sanırım bu gidişle dahada düşecegiz hayırlısı bakalım emekli oldugumda bu siteye hergün bişeler gönderecem kamil abi o zaman bastonuyla tuttuklarını gönderecek nede güzel olacak hehe Smile
Bul
:bossConfusedevgili timsah avcısı tekrar aramıza hoşgeldin...lüfer bambaşka bir olay..hrerkesin kendine has teknikleri var..seninde tekniğin kendine göre..balığı alıyosan yorum yapmaya gerek yok...sanırım sen kıyıdan daha iyi avlanıyosun.yazılarından onu anladım.söylediğin teflonlu iğneyi nerden temin ettiğni öğrenmek istiyorum..ben pek gömedimde.saygılar...rasgele...
Bul
89sevgili levrekçibaba..kıyı balıkçılığı dediğin gibi biraz zor biraz sabır isteyen iştir..inşallah nasip olurda birgün beraber takılırız.bugünlerde bende baya bir yoğunum...sizinle balık tutmak benim için büyük zevk..teşekkür ederim..bende hiç resim çekme huyu yok..herkes fotoları göndermiş..bende en kısa zamanda bir makina ayarlimm..bende balıklarımı meşhur edeyimm..reis sana rasgele .en kısa zaman da görüşmek üzere..allaha emanet ol....
Bul
haftaya kısmet olursa bi akşam için konu açacagım gün saat yer verecegim biramı oltamı alacagım gidip oturacagım gelen gelsin buyursun diyecegim balık bahane sohbet olsun diye gelen gelecek kimse gelmesse ne tutarsam tutar sonra gider yatarım Smile74
Bul
timsahavcısı yazdı:89sevgili levrekçibaba..kıyı balıkçılığı dediğin gibi biraz zor biraz sabır isteyen iştir..inşallah nasip olurda birgün beraber takılırız.bugünlerde bende baya bir yoğunum...sizinle balık tutmak benim için büyük zevk..teşekkür ederim..bende hiç resim çekme huyu yok..herkes fotoları göndermiş..bende en kısa zamanda bir makina ayarlimm..bende balıklarımı meşhur edeyimm..reis sana rasgele .en kısa zaman da görüşmek üzere..allaha emanet ol....
İyi olur valla resmini çekte bizim de gözümüz gönlümüz açılsın,merakla bekliyoruz,ayrıca ali bilgiler için teşekkürler,site coştu valla deniz ile ilgili bayağı bişeyler öğreneceğiz,kamil abinin bastonla balığa gelmesi çok ilginç valla hoşuma gitti,biz balık tutarken oda eski yaptığı avları anlatır artık,herkeze rastgele..74
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Lüferdenden Başkası Yalan...... lüferci1907 16 3,343 12-10-2006, 17:39
Son Yorum: Avcı Altan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi