Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalık kontrolündeydim...
Değerli Arkadaşlar...

Birkaç gün için bazı Alabalık meralarının ve balık miktarlarının dağılımını kontrol etmek için yollarda idim..Oldukça yorulmama rağmen elde ettiğimiz sonuç herşeye değdi..
Bu sene derelerdeki su miktarı ,bundan 15-20 yıl önceki su görüntülerini hatırlatacak kadar çoktu..Kaynaklardan fışkıran sular gelecek günlerde de azalma olmayacağının habercisi idi..
Tabii olarak su miktarı ile doğru orantılı olarak Alabalık populasyonu da çok fazla idi..Resmini gönderdiğim yerde her sene genelde 5-6 adet büyük balık olurdu..Suyun bulanık ve çok fazla akıntılı olması da görüşümü engellediği halde bu sene 24 tane saydım....
Bunların yavru attığı da göz önüne alınırsa mevcudu hesap etmek daha kolay olacaktır..
Özellikle Bolu çevresi bu yıl gerçekten trofe balık tutulacak bir mera olmuş durumdadır.Sivas' gidemediğim halde çok fazla Alabalık olduğu arkadaşlar tarafından rapor edildi..

Şimdiden trofe hayalleri kurmaya başladım..

ŞAFAK 42.....

Sevgiler...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Hayırlısı olsun ahmet abi inşallah bu yıl bereketli olur.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
ahmet abi bu taraflarda bi organizasyon olursa beni de al abi şafak saymaya bayılırım .Siyirdim
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Hayırlısı olsun ahmet abi inşallah bu yıl bereketli olur.

Teşekkürler Sevgili Haşim...Dualarımız hep bu doğrultuda..

Selamlar...
Bul
Tropheus yazdı:ahmet abi bu taraflarda bi organizasyon olursa beni de al abi şafak saymaya bayılırım .Siyirdim

Tabii Sedat....Biliyorsun bu iş bir günlük olmuyor....Balığa çıktığın gün dönmeye gücün kalmıyor..HappyBir kaç gün izin koparabilirsen olabilir....Hemen saymaya başla...

Sevgiler...
Bul
aygroup yazdı:Teşekkürler Sevgili Haşim...Dualarımız hep bu doğrultuda..

Selamlar...

Aslında birde tatlı su org. olacak doğayla başbaşa harika bir kamp süper olur.Gulumse
Bul
Hayırlı olsun Ahmet abi inşallah güzel trofeler yakalarsınız. Rasgele
Sazanları özledim...
Bul
HAŞİM77 yazdı:Aslında birde tatlı su org. olacak doğayla başbaşa harika bir kamp süper olur.Gulumse

Sevgili Haşim...

Bunu söylediğine göre nasıl bir şey olacağını da tahmin edersin...Hele biraz hayallerde canlansın bakalım....Gerisi zamanı gelince düşünülür herhalde...

Tebrikler...
Bul
rusan yazdı:Hayırlı olsun Ahmet abi inşallah güzel trofeler yakalarsınız. Rasgele

İnşallah Ruşan...İyi temennilerine teşekkürler...

Sevgiler...
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Haşim...

Bunu söylediğine göre nasıl bir şey olacağını da tahmin edersin...Hele biraz hayallerde canlansın bakalım....Gerisi zamanı gelince düşünülür herhalde...

Tebrikler...

Ahmet abi tahmin edebiliyorum az çok bizim buradan günü birlik sakaryaya gidiyorlardı hele birde doğayla içiçe dostlarla beraber olmak gerisi müzik,eğlence doğa başka yorum yok.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Alabalık Hakkında Yanlış Bilinenler aygroup 15 4,072 21-10-2009, 17:27
Son Yorum: aygroup
  Alabalık araştırmasında Karaca sürprizi aygroup 21 3,625 25-03-2009, 18:08
  Alabalık İstavrit Gibi Yenmez aygroup 28 4,758 19-01-2009, 19:45
  bozüyük trübin alabalık araphüso26 34 5,863 23-04-2008, 00:10
Son Yorum: araphüso26