Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
deniz havası
selam arkadaşlar cumartesi iş çıkışı arkadaşım tuğrul ile küçük bir kaçamak yaptık amaç denizin o güzel kokusunu almak stres atmaktı tabi gitmişkende olta atmadan olmazdı güzel bir gün geçirdik malum balıkçılık fazla olmadı kıyıdan birkaç olta atıp muhabbetimizi yaptık ben kendime üç adet balık ayırdım arkadaşın tavasını süslemesi için diğerlerini tuğrula verdim toplamda dokuz parça balık yakaladık bir iskorpit sekiz adette ispari iskorpitin mideden büyükçe bir yengeç çıktı kurtları dökmeye başlamak lazım kurtlar iyice büyüdü başka sefere inşallah şimdi denizde olmak vardı anasını satayım dediğimiz bir günde denizle beraberdik herkese selamlar olsun.Gulumsebirkaç resim gönderiyorum telefondan çekildiği için çok net değil bir kısmı bunlar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

balığa hasret yaşamak zor
Bul
İsmail Abi ilk fotoğraftaki manzara harika. Balık da tutumuşsunuz, boş dönmekten iyidir. Afiyet olsun ...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
İsmail,deniz havasını yanında oltanıda attıp balığınıda almışsınAlkismekamda nefismiş.Afiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
İsmail güzel muhabbet, temiz hava.
Hepimizin amacı zaten bunlar. Daha bereketli ve bol avlara...
RastgelsinAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Ismail..deniz kiyisinda olup..iyotlu havayi teneffuz etmek yeterliSeerf
siz az da olsa tavaligida cikarmissiniz..
muhabbet isin en guzel yani..
bir dahakine bol baliklisina insallah..
rastgele

laf aramizda bizde de bu hafta bol muhabbet,az balik vardi..SiyirdimSnifsinf
rapor birazdan geliyor..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
eh deniz havasının yanında mezelik balıkta çıkmış ismail abi,aiyet şeker olsun rastgeleeAlkis
Bul
İsmail abi manzara şahane , muhabbet süper iken balıklarda bonus sayılır.. ee bonusunda iyi gelmiş be abi,,tebrikler ve afiyet olsun,,, daha keyifli av dilekleriyle abi Smile
Bul
İso; bu işlerde sana bana balık bahane, sohbet şahane tekerlemesi tam olmuş. Afiyetle. Umarım bu sene yine beraber şarkı söylerizHappy
Bul
Sayın balıkçım, sevgili arkadaşım tebrikler, afiyet şeker olsun.AlkisSeerf
Bul
ismailcim diğer arkadaşlara yaptığım yorumlar gibi denizin içi bize ne verirse.fakat yüzeyi......daha verimil avlar için rastgeleSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  cihan deniz İzmir'de bucalıfikret 38 5,603 17-07-2012, 19:24
Son Yorum: Cihan Deniz
  istanbul havası. Tropheus 24 3,992 06-04-2010, 15:28
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: