evet arkadaşlar biliyorum yavaş yavaş bizden sıkılmaya başladınız ama yok işte ne yapalım bu levrek denen balık yok yine denemelrimizi yaptık kardeşimle yine guzel bırgun oldu sabahki kopek saldırısı hariç tabi ozan anlatır onuda benım resımlerımde ozanda oda yukler uyanınca bu arada yarın sizin için yıne balıktayım bekleyın gorun. saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Sedat merak etme yalniz degilsin..
benim raporumda da tek bir balik yok..
balik vardi da bizmi tutmadik..Allah-Allah...
Ercan abide de 5 gopez varmis..
bize nazarmi degdi ne?
yarin bizim icin gidiyorsun demek,cok sagol..
hani nasil derler kendim icin se namerdim
saka bir yana,yarin icin sana bol sanslar..
kir artik seytanin bacagini..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Sedat-Ozan siz konu açtınızmı tamam Levrek geldi diyorum. Hele Yoklamada bekleyin 5 dakikaya konu hazır deyince İşte beklenen an dedim.Neyse üzülmeyin mutlaka olucaktır. Fotolar çok güzel.
Boğaz fotoları için teşekkürler Sedat, yakın zamanda (yarın bile olabilir) yakışıklı bir rapor çıkartırsın sen, eski raporlarını gördüğüm için az çok, o levrekleri burada sergileyeceksin eminim
Ne güzel bir gün geçirmişiniz....Balık olması şart değil ya...Her giden ,her gittiğinde balık tutsaydı şimdiye kadar dünyada balık kalmazdı..Artık rastgelsin diyelim...
ustam61 yazdı:Sedat kardeş Nihat Antalya ya götürmüş olmasın bütün levrekleri.olsun sadece sen değilsin eli boş dönen.Bak biz nekadar zamandır yakalayamıyoruz gittik yakalayamadık kış dedikşimdi de yasak diyoruz göleti, ırmağı seyre gidiyoruz.nasıl olsa bitecek bu yasak sezonaha o zaman sazanların babaları yayınların dedeleri resimleriyle gelecekler.
Hayrettin abi biz bütün hevesimizi org. a saklıyoruz değilmi