Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cumartesi ispendekleri 03-04-2010
Cumartesi ispendekleri 03-04-2010

Av yeri : İzmir-Gümüldür
Hava : 1-2 Bft Kuzey/Kuzeybatı
Av saati: : 00.45- 06.30 (İspendekler 02.00-04.00 arası yakalanmıştır)
Kullanılan takım : Şeytan oltası
[Resim: 166d4qb.jpg]
Kullanılan misina : Beden Ф 0,28 mm Yo-zuri Mirage(%100 Fluorocabon)
Kullanılan İğne : Crown 17105 Size:3
Kullanılan yem : Buzluktan hamsi(Sardalya olmaması ve hamsilerin buzluktan oluşu avı olumsuz etkiledi)

At-Çek
Kullanılan kamış : Shimano Nexave 210-240cm(AJ2124AX) Atarı 5-20gr
Kullanılan makine : Shimano Saragosa 4000F
Kullanılan misina : Shimano Saragosa - Makine ana misina - Ф0,28 mm Owner Monofilament
Kullanılan sahte :
[Resim: 90vvkn.jpg]

Marka : STRIKE-PRO
Model : SP-120F
Renk kodu : #905G
Boy : 9cm
Ağırlık : 8g
Kullanılan derinlik : Askıda kalan - 0,6-0,8m batma derinliği
Genel bilgi :Tekne arkasından ya da kamışla at-çek avlarında kullanılan, çekiciliği yüksek olan bir sahte yem. Yüksek çekiş hızlarında bile bozulmayan düzenli yüzüş hareketleri, içindeki bilyeleri, mükemmel hologramları sayesinde süper avcı bir sahte yem.

Merhaba amatör balıkçı dostlar,
Bu hafta sonu bizim bot ekibiyle yeni öğrendiğimiz koordinatlarda; sinarit, fangri ve antenli mercan arama planlarımız vardı. Dün(Cuma) akşam üzeri valide hanım 18.30 civarı, ani bir telefonla “ev halkını topla, hemen bize geliyorsunuz” deyince önce telaşlandım. Apar topar validelere geçtik…Bir de ne görelim; kız kardeşim eşiyle birlikte Fransa’dan gelmişler…Sürpriz… Tabii çok sevindik, kucaklaştık, özlem giderdik.
Bu durumda bizim hafta sonu planları iptal oldu. Ama kurtlar her zamanki gibi kaynıyor…Ne yapayım?
Akşam eve dönerken ani bir kararla eşime;
--Ben balığa gidiyorum.
--Ne zaman?
--Şimdi…
--Yok artık…
--Vallaha…
Şeklinde geçen diyalog sonucu hemen eküri Özgür’ü aradım. Dünden hazır. Ama “abi yem?” dedi. Benim buzlukta 1kg donmuş hamsi vardı. Onu aldık. Ver elini Gümüldür. Saat 1 civarı başlayan avımız sabah 6.30’da sonlandı. Ramiz abiyle avlakta karşılaştık, başka bir ekiple ordaymış. Gece ben misinaya işaret yapmak için karton ararken trofem gelmiş, kasnağı uçururak yemi götürmüş ama Özgür tasmalayamamış, geldiğimde misinalar birbirine girmişti. Kısmet değilmiş. Levrek alamadık ama hiç olmasa kız kardeşime ispendek yakalayabildim. Eli boş dönmediğime sevinçliyim.
Sabah 45 dakika kadar at-çek yaptım ama takip bile alamadımL

Herkese böyle keyifli ve bizden daha bereketli avlar dilerim.
Selamlarımla…

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
sevgili bahadır abi guzel av ve anlatıma teşekkur ederim .
misafırlerın hoş gelmişler sefalar getirmişler.
abi bi sorum olacak. bu balık hep bu saatlerdemi av veriyo
ve yem olayın her mesim bulma şansınız varmı yoksa onceden buzluga attıgınız yemlemi yakalıyosunuz ya herdaim sardalya yada hamsi bulmak mumkun olmuyomu eeee yazın gelıcezde tedbir amaclı sorayım abi saygılar.AlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Öncelikle misafirler hoş gelmişler,
Balık olayına gelince aniden verilen karar ve sonucuda fena sayılmaz ispendeklerde güzel gözüküyor, hernekadar yem olayı sizi üzsede sonuç güzel olmuş, Afiyetler olsun..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bahadır abi gözünüz aydın misafirlere taze ispendek sunumu harika olur Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bahadır eline sağlık güzel av olmuş tebrikler atçek oda birgün nasip olur rast gele.AlkisSeerfAlkisSeerf
Bul
Emeklerinize sağlık kaçan balığa rağmen eldeki balıklarda çok güzel , raporunuz ise yine her ayrıntısıyla mükemmel , emeklerinize sağlık daha nicelerine...AlkisAlkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
AlkisTebrıkler Bahadır Abı
Gozunaydın Aıle bulusması suprızle sonuclamıs.
Anı alınan kararla bırlıkte av bereketlı gecmıs
Sorum var su seytan oltasını dıpte sabıtmı bekletıyorsunuz yoksa
hareket halınde demı cekıyorsunuz (sırtı)

Saygılarımla,
Bul
bahadır misafirlerin hoş gelmiş sefalar getirmişler Alkis
avında güzel olmuş bazen kıpırtıları dindirmek güzel oluyor.hele bide balıkla süslemek Seerf Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bereketi bol olsun Bahadır abi...Alkis
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Tropheus yazdı:sevgili bahadır abi guzel av ve anlatıma teşekkur ederim .
misafırlerın hoş gelmişler sefalar getirmişler.
abi bi sorum olacak. bu balık hep bu saatlerdemi av veriyo
ve yem olayın her mesim bulma şansınız varmı yoksa onceden buzluga attıgınız yemlemi yakalıyosunuz ya herdaim sardalya yada hamsi bulmak mumkun olmuyomu eeee yazın gelıcezde tedbir amaclı sorayım abi saygılar.AlkisAlkis

Sevgili Sedat,
Teşekkür ederim. Belığın av saati değişken olmakla beraber, özellikle gün doğumunda oldukça verimli. Gerisi bizim hastalığımız. Ara saatlerde bazen denk geliyor. Esas sabah suyunu bekliyoruz. Sardal ve hamsiyi dipfirizde(deepfreeze) biriktiriyoruz. Yaz aylarında dipfirizden yarımkilo/kişi kullanıyoruz. Ama tazenin hali bir başka. Bu av da programsız olduğundan biriktirmeye başladıklarımdan kullandım. Ama verimli değildi. Çok dağıldı çözülünce. Balık da biraz bayatmış sanırımSad Big Grin
Sen gel kolayını buluruz Wink
Selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yarım Ayda Pazartesi İspendekleri 06-07-2010 Bahadır Sarıca 39 8,184 13-07-2010, 12:22
Son Yorum: istavritci
  Çeşme-Germiyan 17-04-2010 Bahadır Sarıca 54 8,624 22-04-2010, 15:03
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Paşayla buluşma 24-03-2010 Bahadır Sarıca 104 9,340 31-03-2010, 23:47
Son Yorum: yycolak
  Çeşme-Germiyan 14-02-2010 Bahadır Sarıca 54 7,509 19-02-2010, 12:09
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi