Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamış + Makine Tavsiyesi Gerekli.
Merhaba arkadaşalar.Ben aranıza katılan,kendi çapında balık avı ile ilgilenen birisiyim.Mersin'liyim.Kıyıdan at çek yapmak,mümkünse levrek yakalamak istiyorumSmile.Hiç deneyimim yokSnifsinf.Ama bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum.Şimdi benim,ustaların yönlendirmesine ihtiyacım var.

Bana kamış + makine tavsiyesinde bulunabilir misinizWink?Bütçem en fazla 200 tl.
Bul
Aramıza hoş geldiniz. LINEAEFFE S-FLEX 4.20 Surf kamış ve REMIXON CARDINAL 50 surf makine önerebilirim. Ben kullanıyorum ikisinden de çok memnunum. Ustalarımızdan da öneriler gelecektir. Saygılar
Sazanları özledim...
Bul
barış hocam aramıza hoşgeldiniz,
kamış makine için birçok alternatif var,bu herkese göre değişir bence buradaki cevapları takip edin ve sonra karar verin,buraya 2 gün içinde birçok cevap gelecektir.
bana kalırsa :
lineaeffe kamış
shimano makine bu işin en iyileridir.bunlarında çeşitleri vardır ayrıntılar için hem sitemizde arama yapmanız lazım hemde cevapları takip etmenizi öneririm.
şimdiden hayırlı olsun rastgele.
Bul
Barış hocam güzel paylaşımlar dileğiyle, hoşgeldiniz.
Bul
bariş imkanın varsa hem kamışta hemde makinada shimano derim tabi boyunun uzunluguna ve nerelerde avlanacagına önem vermeyi unutma derim spinde en iyisi shimano bence.
Aramıza hoşgeldin.Alkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
barış hocam aramıza hoşgeldiniz.
kıyı için size tavsiyem lineaffeanın carbon kamışlarını en az 3.90 uzunluğunda tavsiye ederim.çeşitleri bütçenize göre ayarlayabilirsiniz.
makine için ryobi excusimo 8000vi ı tavsiye ederim.80-90 tl civarı,makinayada örgü misina almanı tavsiye ediyorum. kıyıdan uzak atışlar için çok iyi.hemde çekeri yüksektir.200 metresini 35-40 tl civarı alabilirsin,60 kamış 90 makina 40 misina aşağı yukarı senin limitine denk gelir.şimdiden hayırlı olsun,bol şanslar diliyorum.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Mesajlarınızı dikkatle takip ediyorum.Teşekkürler.Alkis

Bir şeyi merak ediyorum.Hem spin hem de surf kamışta kullanılabilecek bir makine var mı?Affet
Bul
Baris oncelikle ailemize hosgeldiniz..Seerf
gerekli yardimlar gelmeye baslamis..Alkis
dogru adrestesin..
iyi paylasimlar..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Aramıza hoşgeldin Barış.
Bornova - izmir
Bul
aramıza hoşgeldim,güzel paylaşımlarını bekliyoruzAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Saroz Körfezinde avlak tavsiyesi bigbossares 13 5,700 20-04-2016, 14:01
Son Yorum: murki
  Sazan Avı ve Olta Tavsiyesi ( Yardım ) SinekOltasi 65 13,384 15-04-2009, 14:58
Son Yorum: brösi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi