Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
teşekkürler yücel, teşekkürler harun :)
Sitemizin yani ailemizin sanal ortamda yapmış olduğu sohbetler ve dostluklarının yapay olmadığını göstermek ve bir abi yada kardeş gibi olan muhabbetimizi yüzyüze gerçekleştirmek için büyük TÜRKİYE organizasyonunu Erdek TURANKÖY de yapmaya karar vermemizin ne kadar doğru bir karar olduğunu göstermiş oldukları misafir perverlikleri ve bizi mutlu ve rahat ettirmek için yapmış oldukları insan üstü çabalarından dolayı HARUN ve YÜCEL e binlerce kez teşekkür ederiz. AlkisAlkis

Bu unutulmaz organizasyonu unutulmaz kılmak için;

Oraya masa sandalyeleri taşıyarak hiç bir karşılık beklemeden bizlere sunduğunuz için,

Gözünüzü karartıp sırf biz fazla balık yiyelim diye yağan yağmura ve çakan şimşeklere aldırmadan gecenin karanlığında kayıkla saatlerce bize balık tutmaya uğraştığınız için,

İşi gücü bırakıp sırf biz tekneyle açılıp balık tutalım diye gününüzün tamamını bize ayırdığınız için,

Neymiş efendim yolumuz biraz bozukmuş diye traktörün önüne kepçeyi takıp yolumuzu düzelttiğiniz için,

Sırf yemimiz yokmuş diye geceleyin bizlerle sohbeti feda ederek ertesi gün yem yapalım diye kepçelerle gidip saatlerce teke topladığız için,

Kullanmış olduğumuz malzemeleri sandalye vs. sadece biz yorulmayalım diye bize toplatmadığınız için,

BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ayrıca Turanköy de yaşayan, özellikle bizden teknesini esirgemeyen kardeşimiz ve yağmur ve sıkıntı durumunda evlerini açacaklarını söyleyen tüm köylü dostlarımıza minnetdar olduğumuzu ve teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

amatörbalıkcı forum yönetimi
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
her ikisinede binlerce kez teşekkürler. çok emek verdiler bizlere, bu organizasyonun güzel geçmesi için büyük bir özveriyle ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. her ikinizdende allah razı olsun.AlkisAlkisAlkisAlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
son kelimesine kadar katılıyorum,ilgi alakabakımından dostluk ve muhabbetlerini bizden esirgemeyen bütün köy halkınada ayriyetten teşekkürler,adamsınız sizAlkisSeerf
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:son kelimesine kadar katılıyorum,ilgi alakabakımından dostluk ve muhabbetlerini bizden esirgemeyen bütün köy halkınada ayriyetten teşekkürler,adamsınız sizAlkisSeerf

Bak ben bunu unutmuştum Gulumse eklediğin için teşekkürler.

İşin espirisi bir yana yemin ederim ben ben olalı böyle muhteşem bir ağırlama görmedim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
aynen katılıyorum .ben daha uzun süreden beri tanıdığım için ,orayı ve insanlarını her zaman övgüyle ve saygıyla bahsederim.teşekkürler arkadaşlar.Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
İnşallah bir aksilik olmazsa Asım ile vakitleri tutturursak bu yaz aileler ile gideceğiz bakalım,nasip...Affet
Bul
Sizlere ne kadar teşekkür etsek az. Allah sizden razı olsun değerli abilerim.
Sazanları özledim...
Bul
harun,yücel ve turanköyün güzel insanlarına sonsuz teşekkürler,
ayrıca murkinin kayalara kaçan teknesini o fırtınada kendini ve teknesini riske atarak kurtaran yücele ayrıca bir teşekkür daha Seerf
harika insanlarsınız AlkisAlkisAlkis
Bul
Bu organizasyonda desteklerini esirgemeyen, katılımda bulunan, organize eden tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim
Bul
şahsım ve köyüm adına bende sizlere çok teşekkür ediyorum
elimizden gelence sizlerin turan köyü
organizasyonun güzel geçmesi için
çaba gösterdik sizlerin dostlugu
herşeye deyer saygılar
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova team'e sonsuz teşekkürler :) araphüso26 21 3,304 08-09-2012, 09:48
Son Yorum: bahriyeli
  Tarım Bakanlığına Teşekkürler, site yönetim 12 2,338 19-07-2012, 21:51
Son Yorum: monawar
  Izmire kucak dolusu teşekkürler araphüso26 24 2,899 03-07-2012, 22:37
Son Yorum: yycolak
  erdekli yücel (34), yalova tatar 14 2,638 15-08-2011, 21:52
Son Yorum: erdekli yücel
  erdekli yücel (33) tedirgin SaZaN 22 4,060 17-08-2010, 13:28
Son Yorum: tahsinmersin
  mt77 (63), çerkez beyi (46), pala0676 (33), erdekli yücel (32), gicigim (21), alprbrk Lakerda 12 2,326 25-08-2009, 16:41
Son Yorum: cranium
  erdekli yücel (32), alper77 (18) u_boy 16 2,914 15-08-2009, 11:04
Son Yorum: Zıpkıncı
  İshakdede, slxyedek, KARARMAN, anil20, harun Doğum Günü fish or die 16 2,882 26-05-2009, 11:20
Son Yorum: SerenaY66
  Ozan'a tesekkürler ve kutlama derhan 9 2,203 14-12-2006, 21:22
Son Yorum: KUCUKYALI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi