Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Buda Benim Akvaryum
Seyrederken ençok sevdiğim 5-6 yavrunun toplanıp akıntının tersine yüzmeye çalışmaları..

Amatörce ilgileniyorum yavaş yavaş geliştireceğim en büyük sıkıntım burada canlı bitki bulamamak

Çift florasan koydum sabahları beyaz akşamları mavi olanı yakıyorum

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Güzel bir hobi Oktay. Alkis
Temizlik işi zor gelmese ben de deniyeceğim de....O zor geliyorWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Güzel bir hobi Oktay. Alkis
Temizlik işi zor gelmese ben de deniyeceğim de....O zor geliyorWink

Evet komple temizleme işi zor ben haftada bir dip çekimi yapıyorum bu sayede 2 ay rahat oluyor
Bul
Lapsetur yazdı:Evet komple temizleme işi zor ben haftada bir dip çekimi yapıyorum bu sayede 2 ay rahat oluyor

Benim akvaryumu 6 ayda bir kayınbilader geldiğinde "gene mi temizlemediniz" şeklinde sitemleriyle temizliyordu. En sonunda aldı götürdüSiyirdim
Sizlere kolay gelsin dostumGulumse
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Akvaryumun tertemiz görünüyor Oktay, ''canlı doğuranlar'' karması yapmışsın çok güzel; black molly (aykuyruk),kılıçkuyruk,plati,lepistes..dipte de çöpçü gördüm.Güzel bir karma birbirleri ile çatışmazlar.Bitki bulamaman kötü yavruların gizlenmesi için gerekli.Hediye paketlerini sardıkları renkli (adı aklıma gelmiyor;hani bıçak ve makasla çekilince kıvır kıvır oluyor) şeritlerden yeşil bulursan kıvırcıklandır yumak olarak suya bırak.Yavrular arasında gizlenir..Arka cama birde akvaryum posteri yakışır..
Bul
Lakerda yazdı:Akvaryumun tertemiz görünüyor Oktay, ''canlı doğuranlar'' karması yapmışsın çok güzel; black molly (aykuyruk),kılıçkuyruk,plati,lepistes..dipte de çöpçü gördüm.Güzel bir karma birbirleri ile çatışmazlar.Bitki bulamaman kötü yavruların gizlenmesi için gerekli.Hediye paketlerini sardıkları renkli (adı aklıma gelmiyor;hani bıçak ve makasla çekilince kıvır kıvır oluyor) şeritlerden yeşil bulursan kıvırcıklandır yumak olarak suya bırak.Yavrular arasında gizlenir..Arka cama birde akvaryum posteri yakışır..

Ben görsel açıdan istiyorum bitkileri yoksa rafyadan dediğin gibi yapılır.

Ben doğuracak balığı sürekli takipteyim doğum yaklaşınca alıyorum yavruluğa. Şimdi kendim yeni bir aparat yaptım tülden onu kullanacağım yada 10 Litrelik akvaryumum var oraya alacağım doğuracak balığı
Bul
Evet bitkili bir akvaryum daha doğal oluyor..
Bul
Çok keyifli hobi bir o kadarda ilgi istiyor,sana kolaylıklar keyifli seyirler dilerim OktayGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Çok keyifli hobi bir o kadarda ilgi istiyor,sana kolaylıklar keyifli seyirler dilerim OktayGulumse

Teşekkür ederim abi. Bu işe giriştik balıkları yaşatmak için elimden geleni yapıyorum
Bul
Mutlaka çok keyiflidir ama bakımı yokmuSnifsinf insanı delirten kısım bu olsa gerek..Smile
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bunlar da benim akvaryumlardan karma fotoğraflar Hitit 8 1,069 19-04-2016, 08:20
Son Yorum: yaser2sultan
  Bu da benim küçük akvaryumum Marduk 18 4,357 10-10-2011, 20:36
Son Yorum: rusan
  Buda Yeni yapmaya çalıştığım bir akvaryumum. rasgelebalıkçılık 14 4,225 10-10-2011, 10:36
Son Yorum: Marduk
  Buda benim akvaryumum sevimli34 21 6,837 06-02-2011, 14:13
Son Yorum: sevimli34
  Bir akvaryum resmide benden. rasgelebalıkçılık 15 3,771 26-05-2010, 11:35
Son Yorum: rasgelebalıkçılık

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi