Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Güzel bir hobi Oktay.

Temizlik işi zor gelmese ben de deniyeceğim de....O zor geliyor
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bahadır Sarıca yazdı:Güzel bir hobi Oktay. 
Temizlik işi zor gelmese ben de deniyeceğim de....O zor geliyor
Evet komple temizleme işi zor ben haftada bir dip çekimi yapıyorum bu sayede 2 ay rahat oluyor
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Lapsetur yazdı:Evet komple temizleme işi zor ben haftada bir dip çekimi yapıyorum bu sayede 2 ay rahat oluyor
Benim akvaryumu 6 ayda bir kayınbilader geldiğinde "gene mi temizlemediniz" şeklinde sitemleriyle temizliyordu. En sonunda aldı götürdü

Sizlere kolay gelsin dostum
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Akvaryumun tertemiz görünüyor Oktay, ''canlı doğuranlar'' karması yapmışsın çok güzel; black molly (aykuyruk),kılıçkuyruk,plati,lepistes..dipte de çöpçü gördüm.Güzel bir karma birbirleri ile çatışmazlar.Bitki bulamaman kötü yavruların gizlenmesi için gerekli.Hediye paketlerini sardıkları renkli (adı aklıma gelmiyor;hani bıçak ve makasla çekilince kıvır kıvır oluyor) şeritlerden yeşil bulursan kıvırcıklandır yumak olarak suya bırak.Yavrular arasında gizlenir..Arka cama birde akvaryum posteri yakışır..
Lakerda yazdı:Akvaryumun tertemiz görünüyor Oktay, ''canlı doğuranlar'' karması yapmışsın çok güzel; black molly (aykuyruk),kılıçkuyruk,plati,lepistes..dipte de çöpçü gördüm.Güzel bir karma birbirleri ile çatışmazlar.Bitki bulamaman kötü yavruların gizlenmesi için gerekli.Hediye paketlerini sardıkları renkli (adı aklıma gelmiyor;hani bıçak ve makasla çekilince kıvır kıvır oluyor) şeritlerden yeşil bulursan kıvırcıklandır yumak olarak suya bırak.Yavrular arasında gizlenir..Arka cama birde akvaryum posteri yakışır..
Ben görsel açıdan istiyorum bitkileri yoksa rafyadan dediğin gibi yapılır.
Ben doğuracak balığı sürekli takipteyim doğum yaklaşınca alıyorum yavruluğa. Şimdi kendim yeni bir aparat yaptım tülden onu kullanacağım yada 10 Litrelik akvaryumum var oraya alacağım doğuracak balığı
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Evet bitkili bir akvaryum daha doğal oluyor..
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Çok keyifli hobi bir o kadarda ilgi istiyor,sana kolaylıklar keyifli seyirler dilerim Oktay
Bornova - izmir
orhanekmekci yazdı:Çok keyifli hobi bir o kadarda ilgi istiyor,sana kolaylıklar keyifli seyirler dilerim Oktay
Teşekkür ederim abi. Bu işe giriştik balıkları yaşatmak için elimden geleni yapıyorum
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Mutlaka çok keyiflidir ama bakımı yokmu

insanı delirten kısım bu olsa gerek..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]