Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Buda benim akvaryumum
120x60x50 ve 80x30x30 2 adet akvaryumum

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Cem cok guzeller...Alkis
paylasim icin tesekkurler
insan onlara bakar iken dinlenir herhalde..Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Çok mükemmel bir duygu saatlerce oturup onları izliyorum bütün yorgunluğum gidiyor mutlu oluyrum neşe doluyorum.
Bul
Cem özellikle büyüğü çok güzel, bi ara bende uğraşmıştım, ama otlu, yeşillikli görüntü daha çok hoşuma gittiğinden o şekilde dizayn etmiştim, malum o tip akvaryumunda zahmeti fazla oluyor, daha sonra vakit ayıramadığımdan aynen devrettim..resimler için çok sağolAlkisSeerf
Bul
Günaydın,

Akvaryum güzel uğraş. ama gel görki temizlemek bakmak çok zahmetli bir uğraş. Buna zaman ayırmak lazım. Zaman ayırmazsan o güzel görüntü bir anda Smile dehşetbir pisliğe dönebiliyor. Yem arıklarının kokusu. Akvaryumun içinin pisliği. Çok uğraştım bir aralara. Akvaryum büyüdükçe tabi derdide büyüyor.

Ama sizin akvaryumlar çok güzel görünüyor. İyi bakıyorsunuz. Balıklarda maşallah çok sağlıklı prıl pırıl.

Alkis
Bul
bi ara bende bu işe gönül vermiştim hevesle uğraşmıştım ama hemen hemen herkes gibi bir süre sonra uğraşamaz olup bıraktım,şimdi iyi bir akvaryum yapmak isterdim ama şimdide vakit bulmam çok zor.
akvaryumunuz maşallah güzelmiş,teşekkürler.
Bul
Çok güzeller CemAlkiskolaylıklar,keyifli seyirler dilerimGulumse
Bornova - izmir
Bul
Akvaryumun çok temiz gözüküyor. Bendede 2 akvaryum var. Çok güzel uğraş.
Bence kayaları ortaya koymaktansa kenarlara bölüp bir kaç sığınma yeri yaparsan balıklar daha az strese girerler.REnklerini daha güzel gösterebilirler.
[SIGPIC][/SIGPIC]
nihatkr yazdı:Akvaryum büyüdükçe tabi derdide büyüyor.

Alkis

Nihat abi bence akvaryum büyüdükçe bakımı dahada kolaylaşıyor küçük akvaryum haftalık olarak tamamen su değişmesi gerekiyor fakat büyük akvaryumlarda dış filtre kullanıldığı için aylık olarak dip çekimi ve 1-1,5 karış su çekip tekrar ilave ile bu iş kolayca oluyor.
Bul
rasgelebalık yazdı:Akvaryumun çok temiz gözüküyor. Bendede 2 akvaryum var. Çok güzel uğraş.
Bence kayaları ortaya koymaktansa kenarlara bölüp bir kaç sığınma yeri yaparsan balıklar daha az strese girerler.REnklerini daha güzel gösterebilirler.

kayalar yerleşim itibarıyla bol miktarda sığınma yeri ihtiva ediyor ve balıklarım maaşallah bu halinden çok memnun kaldı. Zaten bu son hali yerlerini canım sıkıldıkça değiştiriyorum gözüme nasıl hoş gelirse öyle yapmaya çalışıyorum
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bunlar da benim akvaryumlardan karma fotoğraflar Hitit 8 1,067 19-04-2016, 08:20
Son Yorum: yaser2sultan
  Bitkili akvaryumum mersinsahil33 22 3,811 17-02-2013, 22:33
Son Yorum: ssevdim
  Yeni Akvaryumum instinct 8 2,111 14-02-2013, 10:28
Son Yorum: instinct
  Bu da benim küçük akvaryumum Marduk 18 4,347 10-10-2011, 20:36
Son Yorum: rusan
  Buda Yeni yapmaya çalıştığım bir akvaryumum. rasgelebalıkçılık 14 4,221 10-10-2011, 10:36
Son Yorum: Marduk
  Buda Benim Akvaryum Lapsetur 27 6,074 26-05-2010, 18:05
Son Yorum: rasgelebalıkçılık
  Akvaryumum rusan 8 2,785 07-03-2010, 09:21
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi