Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balıklı mı balıksız mı?
Biz keyif aldık yorum sizin....Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ustam61 yazdı:AlkisAlkiskeyfini siz aldıktan sonra bize söz söylemek mi kalmış yalçın kardeşim.HappyHappyHehe

Abi mühim olan balığa gidiyorum demek değilmi.SiyirdimWink
Bul
doğru söylüyorsun yalçın abi,mühim olan balığa çıkıp,o denizin tadını almak bencede.yanında balıkta olursa tadından yenmez.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
yalçın abi sevdik dostlarla olta elde olsun olmasın hele açık havada muhabbet edip zaman geçirmek herşeye bedel,harikasınız.
tahsin abiye takıl balık garanti zatenGulumsefikret abiden sana hayır yok anlaşılanGulumse
Bul
Balık olmasa da o güzel havayı solumak da güzel Yalçın abi. Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
abi havası yeter denizin ,ortamın muhabbetin,Alkisyanlız hava bayağı soğukmuydu sizmi fazla açıldınız kıyıdan kutuplara doğruSiyirdimhürmetler Yalçın abi ,saygılar Tahsin abiSeerf
Bul
Siz keyif aldıysanız bizim laf söylememiz ne haddimize Yalçın Abi...
O ortamda bulunmak bile yeter insana..Alkis
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Yalçın abi ekibimi değiştirdin Hehe
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Abi siz yine az balıkla zevk almışsınız Alkis Bugün çocukları okulun pikniğine bırakıp ben de deniz kenarında takımları denize atmaktan ve hiç balık tutamamaktan bile zevk aldım Happy İşin garibi vuruş bile hissetmedim Siyirdim Doğrusu bu balık avı çok güzel bir rehabilitasyon tekniği bence Gulumse 76 Gelecek avlarınızda isteğiniz balıklara rasgele ...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
devrem hayırlısı olsun bi dahaki sefere inşallah ..Seerf
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  31/10/2012 ilk balıklı rapor selchuk 13 2,383 05-11-2012, 13:38
Son Yorum: Cihan Deniz
  Balıksız rapor Mufi 22 3,127 29-03-2012, 23:14
Son Yorum: araphüso26
  Tatil Balıksız sayılır. SerenaY66 23 3,583 31-07-2011, 22:03
Son Yorum: ALTAYLI
  2 Ocak Kanlıca Balıksız Raporu Boğaziçi 15 3,655 02-01-2008, 23:51
Son Yorum: alien13

Hızlı Menü: