*Geçen gece çift renkli ağızlara layık çinekop çaparisi yaptım. Bir de 20 li kısa köstekli istavrit çaparisi.
(Ev yapımı)
*Sabah 7:20 de Kanlıca ya gittim. Benden 5 dk sonra bir kişi daha geldi. 1 saat kadar iki kişi atış yaptık. Hiç bir şey gelmedi.Yanımıza gelen bir amca: Ben hergün buradayım 5 gündür bir tane bile balık çekilmedi dedi. Belli ki denizde ki soğuma balığı iyice kanala çekmiş. Zaten orası meşhur oldu artık akıntıdan 150 gr bile batmıyor. 200 gr da hayatımda atmayı denemedim.
*En azından AnadoluKavağı-Kanlıca arası balık yok. Bugün balığa çıkacaklara duyurulur.
Yer: Kanlıca
Olta: Her nevi
6.Foto:Mera (Kimse yok)
9.Foto: Yalılar
Son Foto:Balık bekleyen kedi(iki günde bir yediği halde)
(Ev yapımı)
*Sabah 7:20 de Kanlıca ya gittim. Benden 5 dk sonra bir kişi daha geldi. 1 saat kadar iki kişi atış yaptık. Hiç bir şey gelmedi.Yanımıza gelen bir amca: Ben hergün buradayım 5 gündür bir tane bile balık çekilmedi dedi. Belli ki denizde ki soğuma balığı iyice kanala çekmiş. Zaten orası meşhur oldu artık akıntıdan 150 gr bile batmıyor. 200 gr da hayatımda atmayı denemedim.
*En azından AnadoluKavağı-Kanlıca arası balık yok. Bugün balığa çıkacaklara duyurulur.
Yer: Kanlıca
Olta: Her nevi
6.Foto:Mera (Kimse yok)
9.Foto: Yalılar
Son Foto:Balık bekleyen kedi(iki günde bir yediği halde)
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981