Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
şimdi bunları denemek lazım en iyi iş yapanları bulmak lazım,
ben şyle düşünüyorum tabiki yenilikleri takip etmekte fayda var ama bunun sonu yok her marka her geçen gün yeni şeyler çıkartıyor,ben tekne için kararımı verdim en iyi iş yapan beni hiç boş çevirmeyen sahtemle devam edeceğim çünkü sahte güzel balık alıyor ve diğerlerini deneyeceğim derken zaten sınırlı olan zamanımı bitirmiş oluyorum,ancak 1 numaralı sahtem sudayken diğer yan kamışlara deneme amaçlı çok bildik duyulduk iş yapanları deneyebilirim.
yenilikler için teşekkürler cahit abi.
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
Cahit abi paylaşım için teşekkürler. Bunları denediniz mi? En çok hangisini tavsiye edersiniz. Bir de, nereden temin edebiliriz ?
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
bunlar 10 numara gorunuyo cahit abi ama balıga gidecek zaman bulamıyorum bu aralar temmuzda bol bol deneme yapacam inşallah.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Paylaşım için teşekkürler Cahit bey
Bornova - izmir
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
daiwa db minnow un 9 cm yeşili 1 ay önce edindim, yüzüş olarak süper. Ama kaplaması çabuk gidiyor. Sayorisler'im de yakında geliyor. shimano sahte yerine maria fake baits ve ima gene ler yerini doldurur. maxraplerde güzel ama biraz pahalılar .paylaşım için teşekkürler cahit bey
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Paylaşım için teşekkürler

Sayorisler süper görünüyor , tabi nasıl iş yaptıklarını da görmek lazım . "Ama iş yapar" gibi görünüyorlar . Maxraplar da güzelmiş
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Cahit abi ,paylasim icin tesekurler..
o burnu sivri olanlar cok ilginc..is yapacaga benziyor..
burada malzemecilerde hic gormedim..
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Albatros-gr yazdı:Cahit abi ,paylasim icin tesekurler..
o burnu sivri olanlar cok ilginc..is yapacaga benziyor..
burada malzemecilerde hic gormedim..
Sanki zargana sahtesi gibi ama turna yavrusuna da benziyor

Kesinlikle piyasada az bulunan bir sahte türü üretmişler

Hem tatlısu hem de tuzlusuda iş yapabilir gibi görünüyor
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "