Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lüfer,Levrek ve Sinaritte kullanacağınız yeni rapalalar
Sevgili arkadaşlarım,

Balıkçılığınızı geliştirmenin en önemli unsurlarından biri, araştırmacı olmak ve teknolojiyi yakından takip etmektir.Bu çok önemli hususu kesinlikle göz ardı etmeyiniz.Kendinizi her geçen gün yenileyiniz ve yeniliklere açık olunuz.Sınırlı kalmayınız.İşte yenilikler...

[Resim: sayoris.jpg]

SAYORİS-155

[Resim: sayoris.jpg]

[Resim: sayoris155detailsima2.jpg]

[Resim: maxraphero.jpg]

MAXRAP LURES

[Resim: mxr13flashherosm.jpg]

[Resim: silentassassinima1.jpg]

SHİMANO EXSENCE SİLENT ASSASSİN

[Resim: silentassassin08t.jpg]

[Resim: daiwadbminnowbeauty.jpg]

DAİWA D MİNNOW
Bul
şimdi bunları denemek lazım en iyi iş yapanları bulmak lazım,
ben şyle düşünüyorum tabiki yenilikleri takip etmekte fayda var ama bunun sonu yok her marka her geçen gün yeni şeyler çıkartıyor,ben tekne için kararımı verdim en iyi iş yapan beni hiç boş çevirmeyen sahtemle devam edeceğim çünkü sahte güzel balık alıyor ve diğerlerini deneyeceğim derken zaten sınırlı olan zamanımı bitirmiş oluyorum,ancak 1 numaralı sahtem sudayken diğer yan kamışlara deneme amaçlı çok bildik duyulduk iş yapanları deneyebilirim.
yenilikler için teşekkürler cahit abi.
Bul
Cahit abi paylaşım için teşekkürler. Bunları denediniz mi? En çok hangisini tavsiye edersiniz. Bir de, nereden temin edebiliriz ?
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
bunlar 10 numara gorunuyo cahit abi ama balıga gidecek zaman bulamıyorum bu aralar temmuzda bol bol deneme yapacam inşallah.Alkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Paylaşım için teşekkürler Cahit beySeerf
Bornova - izmir
Bul
daiwa db minnow un 9 cm yeşili 1 ay önce edindim, yüzüş olarak süper. Ama kaplaması çabuk gidiyor. Sayorisler'im de yakında geliyor. shimano sahte yerine maria fake baits ve ima gene ler yerini doldurur. maxraplerde güzel ama biraz pahalılar .paylaşım için teşekkürler cahit bey Alkis
Bul
paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Paylaşım için teşekkürler Alkis Sayorisler süper görünüyor , tabi nasıl iş yaptıklarını da görmek lazım . "Ama iş yapar" gibi görünüyorlar . Maxraplar da güzelmiş Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Cahit abi ,paylasim icin tesekurler..
o burnu sivri olanlar cok ilginc..is yapacaga benziyor..
burada malzemecilerde hic gormedim..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Cahit abi ,paylasim icin tesekurler..
o burnu sivri olanlar cok ilginc..is yapacaga benziyor..
burada malzemecilerde hic gormedim..

Sanki zargana sahtesi gibi ama turna yavrusuna da benziyor Siyirdim Kesinlikle piyasada az bulunan bir sahte türü üretmişler Wink Hem tatlısu hem de tuzlusuda iş yapabilir gibi görünüyor Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikili levrek'leri Cahit Acun 26 5,652 04-02-2015, 11:32
Son Yorum: Cahit Acun
  Levrek avlarimdan seçtiklerim.. Cahit Acun 14 2,843 15-10-2014, 15:12
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Levrek'lerle güzel bir sabah... Cahit Acun 24 3,493 01-10-2014, 23:29
  Cahit acun 2013 lüfer avlarim Cahit Acun 21 3,462 05-02-2014, 09:27
  Sea spin rapalalar çok ucuza.... Cahit Acun 8 2,275 01-01-2014, 12:55
Son Yorum: orhanekmekci
  Lüfer'lerle dans.. Cahit Acun 31 4,178 02-11-2013, 22:17
  Doğum günümde deniz ana'nin hediyesi...lüfer'ler Cahit Acun 15 2,571 27-10-2013, 07:58
  At-çek lüfer avim Cahit Acun 29 4,593 25-10-2013, 09:00
  Duo rapalalar-tide minnow slim 175 Cahit Acun 4 1,819 23-10-2013, 19:39
  Lüfer'lerin gecesi.. Cahit Acun 27 4,991 08-10-2013, 12:49
Son Yorum: MaVrUşGiL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi