Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mamunu seven mirmirlar
16/6/2010 Imaret limani
Saat 19:00... Ufak bir hazirliktan sonra limandan ciktik.Sirtileri su ile bulusturduk.Sirtide hedef balik sinagrit oldugundan ,sirtileri dipten cekiyorduk.Ayhan,bak sinagrit yerine ne geliyor dedi.Gelen balik bir istavritSiyirdim.
Saat 20:30...Deniz sut liman.Mirmir meramiza capamizi attik.Daha ilk oltalari atmistik ki,ilk mirmirlar tekneye gelmeye basladiAlkis.Ilerleyen saatlerde isparilerde devreye girdiHadiordan.Arada ufak mirmirlar da geliyordu.Tabii bunlar denize iade.
Saat 23:45...Balik(ufak veya buyuk) devamli vuruyordu.Yemimiz de(200 mamun) az kalmisti,yarin is gunu oldugundan avi sonlandirip,limana ciktik.

Bundan iyi avlar sizlerin olsun.76

NOT:Sevsede-sevmesede,yesede-yemesede...yem her zaman mamun...Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Faruk abi eline sağlık, yaw Yunanistana vize vardı değilmi, olmasaydı gelir biraz ders alırdımSeerf afiyet olsun abiAlkisSeerf
Bul
Yine mamuna rağmen güzel iş çıkarmışsınız Siyirdim Şaka bir yana balıklar çok güzel Alkis Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
bereketli olsun faruk abi,
dikkat ediyorumda balıkların güzelleri sana geliyor Gulumse,
afiyet olsun rastgele.
(o manzarada balık tutsam ne olurrr tutmasam ne olur manzara yeterSeerf)
Bul
Faruk abicim masallahın var denizden ayrılamıyorzun Alkis Alkis

abim nacizane tavsiyem misinayı ince kullanman, resimden gördüğüm kadarıylak 0,35 gibi, 0,25 - 0,28 daha iyi olabilir. balığı ürkütmez diye düşünüyorum. Gulumse

rastgele Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
abi, bu mırmır işini sevdin galiba. bakıyorum, her fırsatta mırmırdasın. tebrikler. güzel av olmuş. AlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Mamunları seven mırmırların sayısında, geçen sefere göre artış olmuş. Bundan sonra daha da artarlar inşallah. Mırmırlar güzelmiş abi, afşyet olsun. Oltaya hazırlık fotoğrafındaki manzara nefismiş.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Salih Reis yazdı:Faruk abicim masallahın var denizden ayrılamıyorzun Alkis Alkis

abim nacizane tavsiyem misinayı ince kullanman, resimden gördüğüm kadarıylak 0,35 gibi, 0,25 - 0,28 daha iyi olabilir. balığı ürkütmez diye düşünüyorum. Gulumse

rastgele Seerf

salih abi, kaç defa söyledik. ama anlatamadık. inşallah sizin tavsiyenizden sonra sizi dinler. Affet Bizi daha çaylak görüyor; ciddiye almıyor.Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
boş yok faruk abi mırmırları dizmişsiniz bereketli olsun Seerf

sinarit yerine istavrit gelince çöküntü olmuş resmen Happy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bereketli av olmuş afiyet olsun Faruk abiGulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mercan`da mamunu seviyor Albatros-gr 24 3,636 10-08-2010, 15:01
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi