Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercan`da mamunu seviyor
3/8/2010...Imaret limani
Saat 18:30...Ayhan ile limandan ciktigimiz gibi sirtileri su ile bulusturduk.KahvelerimiziKahve yaptik deniz hafif lodos,mercan avi saatine kadar bir dolasalim dedik.Yarim saat sonra benim sahteye 1 palamut tutuldu.Bundan baska da vurus veya balik almadikSnifsinf.
Saat 19:30...Mercan merasina capamisi attik.Oltalari mamun ile yemleyip su ile bulusturduk.Cok ufak balik vuruyor,yemlerimiz siyiriyorlardiHadiordan.
Saat 20:45..Ilk mercan bana tutuldu.Yeni aldigim makinam ,ilk mercani tekneye almisti.Devaminda Ayhan`da almaya basladi.6 mercan almistik,baligin vurmasi kesti.
Saat 22:00..Ne ufak ,nede mercan vuruyordu,durum boyle olunca yarin da is gunu oldugundan ,lilmanin yolunu tuttuk74.

Bundan iyi avlar sizlerin olsun.76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bir denk gelirsek bu mamun un tadına bende bakacamSiyirdimbalıklar az ama harika shimano makina harika fakat o misinanın rengi ne yav başka bulamadınmı misina ne biçim beğenmedim.... faruk abi afiyet olsun diyecem balıkları yanındaki ayhan bey götürmüştür. ayhan beye afiyet olsunBoboSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tebrikler faruk sana ve ayhan a deha berektli avınız olsun bugün biraz kısır geçmiş AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ustam61 yazdı:tebrikler Faruk kardeş.bereketli olsun.
tesekkurler Hayrettin..
sizlerede rastgele
araphüso26 yazdı:bir denk gelirsek bu mamun un tadına bende bakacambalıklar az ama harika shimano makina harika fakat o misinanın rengi ne yav başka bulamadınmı misina ne biçim beğenmedim.... faruk abi afiyet olsun diyecem balıkları yanındaki ayhan bey götürmüştür. ayhan beye afiyet olsun
tesekkurler Huseyin..
abi kapali mektup okuyorsun..
aynen dedigin gibi,Ayhan beye afiyetler....oyle oldu..
mamunun tavasi mi guzel olur ne dersin?Siyirdim
o misinayai,gecen sene org,dan gelirken Hakan hoca ile Canakkale`den almistik..neden abi yaw..guzel degil mi?Siyirdim
sizlerede rastgele
yalova tatar yazdı:tebrikler faruk sana ve ayhan a deha berektli avınız olsun bugün biraz kısır geçmiş AlkisAffet
tesekkurler Erden..evet ,biz daha guzel bir cikaririz demistik,fakat bu kadar oldu..
mercan cok az saat oynadi...belki dursak ,gec saatlerde olurdu,fakat yarin is gunu oldugundan ikiledik..
kismet bu kadarmis..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bu sene denizin bu halini unuttum desem yalan olmaz Faruk,bu akşam deniz keyfini iyi çıkartmışsınAlkismercanlar nefis görünüyor darısı başıma diyeyim.Bereketli afiyet olsunAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bu sene denizin bu halini unuttum desem yalan olmaz Faruk,bu akşam deniz keyfini iyi çıkartmışsınAlkismercanlar nefis görünüyor darısı başıma diyeyim.Bereketli afiyet olsunAlkis
tesekkurler Orhan abi..
insallah darisi basina..
hakikaten hava muhalefeti cok oldu sizlerde...
yarindan sonra insallah guzel bir deniz esliginde,bir o kadar da guzel bir av cikarirsin..
rastgele
Bul
FAruk abi bereketli olsunSeerf, kırmızının resmi bile iştahı arttırıyor, ancak bu seferki resimde balıklar kasada değil,kovadaSiyirdim,,Allah balıkları kasayla resmetme alışkanlığı versinAffetHappy
Bul
Faruk abi, herzamanki gibi porsiyonlukları almışsın afiyet şeker olsun Alkis .
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
araphüso26 yazdı:bir denk gelirsek bu mamun un tadına bende bakacamSiyirdimbalıklar az ama harika shimano makina harika fakat o misinanın rengi ne yav başka bulamadınmı misina ne biçim beğenmedim.... faruk abi afiyet olsun diyecem balıkları yanındaki ayhan bey götürmüştür. ayhan beye afiyet olsunBoboSiyirdim

Hüseyin abi, çanakkalede bi torba şöyle dinlenmişinden mamun vardı keşke orada deneseydin Bobo.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
faruk elinize sağlık mercanlar harika afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19.12.2016 tahsinmersin Mercan avı tahsinmersin 25 2,298 22-01-2017, 14:14
Son Yorum: tahsinmersin
  25.11.2016 tahsinmersin,tekneyle Mercan avı tahsinmersin 28 2,334 22-01-2017, 14:13
Son Yorum: tahsinmersin
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,956 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  selimiye köyü mercan va lambuka avım. bucalıfikret 9 2,132 21-09-2012, 09:36
Son Yorum: yycolak
  selimiye'den mercan avım. bucalıfikret 21 3,365 17-09-2012, 23:39
Son Yorum: bahriyeli
  az biraz mercan orhanekmekci 35 4,740 04-03-2012, 21:49
Son Yorum: orhanekmekci
  Mamunu seven mirmirlar Albatros-gr 32 4,930 20-06-2010, 12:22
Son Yorum: Albatros-gr
  3.3 kg mercan hakkında maliyeci51 5 1,889 14-11-2009, 02:32
Son Yorum: yycolak
  Bir tepsi mercan orhanekmekci 65 7,228 17-10-2009, 00:55