Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilginize ihtiyacım var.
selamın aleyküm bi sorum olacak çaparinin baş ve son bölümüne ait olan bir düğüm şekli var birine kurşun birine klips takılıyor bu düğümü öğrenmek istiyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim bende çaparimi kendim yapmak istiyorum saygılar rasgele.
Bul
ve aleyküm selam ilker öncelikle hoş geldin..ben çapariden pek anlamasamda anlatmaya çalışayım misinayı o şeklinde iki sefer çevir iki kat olsun sonra beden tarafına iki düğümli bir bağ yap inşallah anlatabilmişimdirGulumse valla ben yazdım amma ben bile anlamadımMahcupSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
İlker sitenin düğümler bölümüne bakarsan orada olacaktı. Lakerda(Mehmet abi'nin) hazırlamış olduğu videolar da daha rahat anlamanı sağlıyacaktır.( Olmassa bulup buraya yazayım.)
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bu konunun uzmanları mutlaka bilgi vereceklerdir İlkercim.Rast gelsin.
Bul
ilker düğümler bölümüne gir orada gerekli videolu anlatım var Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
araphüso26 yazdı:ve aleyküm selam ilker öncelikle hoş geldin..ben çapariden pek anlamasamda anlatmaya çalışayım misinayı o şeklinde iki sefer çevir iki kat olsun sonra beden tarafına iki düğümli bir bağ yap inşallah anlatabilmişimdirGulumse valla ben yazdım amma ben bile anlamadımMahcupSiyirdim

Happy Alemsin hüseyin abi ben bugün baya uraştım ve kendi çaparimi yaptım çok şükür saygılar abi rasgele.
Bul
rebel yazdı:Happy Alemsin hüseyin abi ben bugün baya uraştım ve kendi çaparimi yaptım çok şükür saygılar abi rasgele.
iyi günlerde kullan kardeşim inşallah bol balık tutarsın çaparilerinleSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  acil yardımınıza ihtiyacım var... dgnltn 6 1,305 20-07-2016, 15:03
Son Yorum: nurideniz34