Yorumları: 1
Konuları: 1
Discovery Scorpion 270cm Kamış : Atarı : 20-40gr Ağırlığı : 185gr Parça : 6Kapalı Uzunluğu : 0.81m
Remixon Black Cobra Olta Makinesi : * 5.2:1 devir oranı * 1 rulman * Geri dönüş kontrol mandalı * AVS Anti vibrasyon sistemi * Önden kalamalı
Maksimum 300 Metre Makine Misinası : Misina makine üstünde sarılı olarak gelmektedir. En çok tercih edilen kaliteli kiloluk bobin misinalar kullanılmaktadır. Misina çekeri optimum seviyededir.
Extra 100 Metre Beden Misinası (1 adet): İğne bağlamanız, olta takımı hazırmanız için extra misina.
------------------------------------------------------------------------------------
KAMIŞ :Eurofish Terra Power 3,50mt Tele Kamış: *60-120gr atarlı * Kapalı uzunluğu 93cm * Açık uzunluğu 350cm * Parça sayısı: 6 * 5 adet halka *530gr ağırlığı
MAKİNE : Oskar FGN 6000 Olta Makinesi : * 5.2:1 devir oranı * 6 rulman * Sağ / Sol değiştirilebilir kol
Maksimum 300 Metre Misina : Makineye sarılı olarak gelir.
bunlardan hangisini alayım sizce istanbulda yaşıyorum. daha amatörün de amatörüyüm. cevaplarınız için teşekkürler şimdiden..
Yorumları: 523
günaydın aramıza hoş gelmişsin kardeşim kusura bakma ama bu kadar bilgiyi ben verebilsem var balıkçıların kralı olurum bu nasıl acemilik diye meraklandım merakımı mazur gör
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Merhaba Doğan aramıza hoş geldin. İstanbul'un neresinde avlanacaksın ve hedef balıkların nelerdir ? Bunları detaylandırırsan yardımcı olmaya çalışırım.
Sazanları özledim...
tugayerdogan yazdı:günaydın aramıza hoş gelmişsin kardeşim kusura bakma ama bu kadar bilgiyi ben verebilsem var balıkçıların kralı olurum bu nasıl acemilik diye meraklandım merakımı mazur gör
Bilgi konusunda merak edilecek birşey yok. Sonuçta bunların hepsi ürün açıklmasında yazıyor
Sazanları özledim...
Yorumları: 523
rusan yazdı:Bilgi konusunda merak edilecek birşey yok. Sonuçta bunların hepsi ürün açıklmasında yazıyor 
Ruşan abi bu kadar bilgi birikimim olsa inan bende bir şeyleri başarırım sanırım naçizane düşüncemdi suçu lisan etti isen özür dilerim
tugayerdogan yazdı:Ruşan abi bu kadar bilgi birikimim olsa inan bende bir şeyleri başarırım sanırım naçizane düşüncemdi suçu lisan etti isen özür dilerim
Bol bol araştırma ve gözlemlere devam. İstedikten sonra hem bilgi edinirsin hem de başarırsın. Merak ettiğin konular olursa her zaman soru sorabilirsin.
Sazanları özledim...
Yorumları: 123
Konuları: 48
dgnltn yazdı:Discovery Scorpion 270cm Kamış : Atarı : 20-40gr Ağırlığı : 185gr Parça : 6Kapalı Uzunluğu : 0.81m
Remixon Black Cobra Olta Makinesi : * 5.2:1 devir oranı * 1 rulman * Geri dönüş kontrol mandalı * AVS Anti vibrasyon sistemi * Önden kalamalı
Maksimum 300 Metre Makine Misinası : Misina makine üstünde sarılı olarak gelmektedir. En çok tercih edilen kaliteli kiloluk bobin misinalar kullanılmaktadır. Misina çekeri optimum seviyededir.
Extra 100 Metre Beden Misinası (1 adet): İğne bağlamanız, olta takımı hazırmanız için extra misina.
------------------------------------------------------------------------------------
KAMIŞ :Eurofish Terra Power 3,50mt Tele Kamış: *60-120gr atarlı * Kapalı uzunluğu 93cm * Açık uzunluğu 350cm * Parça sayısı: 6 * 5 adet halka *530gr ağırlığı
MAKİNE : Oskar FGN 6000 Olta Makinesi : * 5.2:1 devir oranı * 6 rulman * Sağ / Sol değiştirilebilir kol
Maksimum 300 Metre Misina : Makineye sarılı olarak gelir.
bunlardan hangisini alayım sizce istanbulda yaşıyorum. daha amatörün de amatörüyüm. cevaplarınız için teşekkürler şimdiden..
...........................................
Uzunluğu 270 santimetre ve 20 gram atarı olan kamış senin işini rahatlıkla görür...100 metre misine kafidir...
Boğazın her yerinde rahatlıkla avlanabilirsin...İstavrit, çinekop..vs..Rast gelsin....
Marka şimdilik önemli değil...Acemiliğini attıktan sonra daha pahalısını kalitelisini alabilirsin....
İstanbul - 0RH pozitif -1949
Balıkçı Reisi: Nuri Deniz (Kimya ve İşletme müh.)
[SIGPIC]http://www.amatorbalikci.net/images/avatars/genel/1bateau9zz.gif [/SIGPIC]