Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Sabah erken kalkıp hem sokar hem de at çek için kayalıklara gittim.At çek de takip yoktu.Ben de sokara baktım.Fena değildi.Ara sıra rapala denedim ama sonuç alamadım.İyi bir efor sarfedip kalori yaktıktan sonra avı sonlandırdım.Selamlar sevgiler.. Rastgele..
Ek Dosyalar
Ekran Görüntüleri
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Hocam yeniyor değilmi bu sokar dediklerin, eğer yeniyorsa tavalık çıkmış afiyet olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan.. [/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı: Hocam yeniyor değilmi bu sokar dediklerin, eğer yeniyorsa tavalık çıkmış afiyet olsun.. En lezzetli balıklardandır Ahmetcim.
Tek kusuru var o da malum dikenleri ama alıştım artık.
Yıllardır avlıyorum.Teşekkürler
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan.. [/SIZE]
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Sokar oldukten sonrada aynı acıyı hıssetırıyrmu.
Sidede bir defa gazabına ugramıstım yavru sokarı denize iade ederken.
Ama tadı muhteşem işin aslı
nihatkr yazdı: Sokar oldukten sonrada aynı acıyı hıssetırıyrmu.
Sidede bir defa gazabına ugramıstım yavru sokarı denize iade ederken.
Ama tadı muhteşem işin aslı
Evet Nihat kardeşim sokar öldükten sonra da dikenleri eğer bir yerine batarsa epey acıtır.O nedenle temizlerken de dikkati olmak gerekiyor.Önce o dikenleri kesip sonra temizlemeye devam etmeli.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bereketli olsun ufuk hocam tavalık çıkmış yine, darısı benimde başıma tatilde inşallah hergün masamda balık olur
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Bereketli olsun Hocam sarpa,sokar karışık..Üçüncü bir daha görüyorum ama balığı tanımadım??
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
bu sefer sen onları sokmuşsun hocam.. tavalık çıkmış afiyet olsun daha büyükleri gelsin
kırmızı olan balığın adı ne hocam?
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz "
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Tavalıklar çıkmış Hocam, afiyet olsun
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...